Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic co robic

5 tygodniowe dziecko nie chce spac w dzien

Polecane posty

Gość co robic co robic

ma 2-3 drzemki po 15-30 minut i nic. kolek nie ma. naje się, zdrzemnie 15 minut i znowu obudzony. zrobi kupkę, przewinę go, chwilkę poleży i zaczyna płakać, biorę na ręce, chwilę kołoyszę, odkładam, znowu 5 minut poleży i zaczyna plaka, znowu na ręce, itp. co robic???????moze cos zle robię?

Gość gosc autorka
?

Gość gość
Miałam tak samo. Odkąd skończył miesiąc spać po 20-30 minut 3 razy dziennie i tak do 5 miesiąca. Potem trochę więcej.

Gość gość
normalne, nie wiem co myslałas sobie,ze ci dziecko przespi zycie?

Gość co robic co robic
starsza corka spala duzo więcej...

moja córka też nie spała prawie w dzień już od urodzenia (!) i podobno czasami to normalne, dziś ma 8 mieś i spi dwa-trzy razy po pol godziny i jest strasznie marudna ogólnie wciąż i bardzo źle spi w nocy]po konsultacji z innymi mamami śmiem stwierdzić, że taki cięzki przypadek :) trzeba to przezyć, podobno do ok 1,5 roku zycia.. potrzebujesz wsparcia i pomocy osob trzecich, bo inaczej szybko się wykonczysz... trzymaj sie, powodzenia

Gość moja córka ma 6 miesięcy
i od początku mało spała w dzień, kilka drzemek nie dłuższych niż pół godzinnych, ale za to od 7 tygodnia przesypiała całe noce (tzn. od 20 do 5 rano), teraz ma 3 półgodzinne drzemki i uśpienie jej to masakra jest, także, tak bywa po prostu :)

Gość gość
Uwarz mu polewki makowej.

Gość gość
Moze taki typ, moje dziecko tez bardzo malo spalo w dzien i szybko przestalo. Musisz przyezyc jakos..