Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham stare mieszkania

Co myślicie o takim mieszkaniu?

Polecane posty

Gość mattaccz
Taaa cieplo ... a ja to mam niby jakie . Tez srodek vlok ocieony a temp tylko jak grzeje 25

Gość sprzedaje mieszkania
w czynszu mam ogrzewanie , smieci , gaz - 320 zł 64 m2 więc to nie jest sam czynsz wmawiasz ludziom jakieś swoje teorie na siłe

podzielników na kaloryferze nie mam , moja decyzja nie płace dużo i nic mi nie udowodnisz że dużo płace bo ci sie nie uda

Gość gość
Piekne mieszkanie, z klimatem, uwielbiam, :-) ale pewnie drogie w utrzymaniu, chociaz zalezy jakie okna, jaka izolacja, ale generalnie bardzo ladne;-) a remont, mozna robic pokoj na pol roku:-)

Wróciłam:) No remont można robić powoli, najpierw jedno pomieszczenie, za jakiś czas następne. Ale tyle miejsca! Zawsze mieszkałam w małych mieszkankach, a teraz to już w ogóle, dwie osoby plus pies na 26 metrach:P Więc to mieszkanie z linku to dla mnie pałac:) Szczególnie podoba mi się, jak wszystkie pomieszczenia się ze sobą łączą, np te trzyskrzydłowe drzwi na zdjęciu, z tego można zrobić bardziej otwartą przestrzeń, nie lubię jak jest taki blokowy standard typu mały korytarz, po bokach pokoje. tylko, że miasto nie to, no szkoda. Ale może gdybym trafiła takie cudo gdzieś w moim mieście, to niewiem, może by się udało namówić mojego chłopa:) Choćby takie mieszkanie większe w bloku, chętnie bym porozwalała ściany między pokojami, ale nie wszystkie można. A właśnie może wiecie, skąd wiadomo czy daną ścianę można w mieszkaniu zburzyć czy nie?

ja bym sie nie pakowała w to rozumiem że sie podoba, że takie marzenie ale trzeba oddzielic zycie realne od bajki mam koleżankę której zamarzył się dom na odludziu , sprzedała 3 swoje mieszkania plus kredy 350 tys, masa forsy wywalona a męczy się strasznie ,dom jest skarbonką , wszystkie dochody zycia im zabierają, ciężko ogrzać, cięzko tyra żeby zarobić,na wakacje nie wyjeżdża, samochód grat zardzewiały, dużo schudła, waży 45 kg a przed budową wazyła 70 kg kup większe mieszkanie w bloku , jak lubisz przestrzeń to wyburz sciany, na opłaty zawsze da się zarobić, taka jest moja opinia

no też tak myślę, tylko właśnie skąd wiadomo, że można jakąś ścianę wyburzyć?

nie można burzyć scian nosnych w dziale administracji w społdzielni mieszkaniowej powiedzą ci

Gość moniqueeeeeeeeeee
mnie się nie zbyt podoba... za tą cene można znaleźć coś lepszego

Gość gość
ma klimat owszem - ale za chwile całe do remontu a to zapewne jakies 100 tys , stanowczo wole nowe w apartamentowcu gdzie mam spokój na jakies 15-20 lat z generalnymi remontami , a małe remonty to mały koszt

Gość gość
za 185 tys to w Poznaniu problem by kawalerke kupic w bloku z płyty

Gość dawidowamałpa
kupiłam mieszkanie na poddaszu w starej kamienicy ;) możecie się śmiać, ale stare rzeczy pomieszałam z nowymi i tak w sypialni mam e-regaly.pl/regal-magazynowy-hard-205x100x50-4-polki-2000kg.html taki regał z łóżkiem z ikei, ale kominek wygląda jak stary :P bajeczne połączenie, jest klimat

Gość binka8
My chcemy wykupić mieszkanie tutaj: http://www.yareal.pl/kolorowy-goclaw Plac zabaw dla dzieci, ładna okolica, blisko szkoła i przedszkole. Idealnie miejsce dla rodziny. Musimy udać się do biura i zobaczyć mieszkanie pokazowe ;)