Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucyna34lodzsudecka

czy welony sa jeszcze modne? czy zakladacie stroiki

Polecane posty

Gość lucyna34lodzsudecka

Mam 34 lata, dwu rocznego synka i bierzemy slub, ja z racji dziecka slubem nie jestem zachwycona namawianiem mnie na welon przez rodzine, panie krawcowe. Czy welon jest modny? Cos jeszcze symbolizuje? Czy wybrac stroik?

Gość gość
masz dziecko i chcesz w białej sukni przed ołtarz ? sodoma i gomora

Gość lucyna34lodzsudecka
no pytam sie k***a barany jedne nie wie nikt ?

Gość co za sfrustrowana baba
Uważam, że welony są raczej ponadczasowe, to nie jest cos, co podlega modzie. Ale Ty na welon jesteś raczej za stara (masz też duże dziecko) i chyba śmiesznie będziesz wyglądała w klasycznej sukni panny młodej i welonie. Postawiłabym raczej na wygląd bardziej wyrafinowany, niż klasyczny strój panny młodej.

Gość gość
śmiesznie będziesz wyglądała w klasycznej sukni panny młodej i welonie" X teraz to chyba ty jestes smieszna

Gość lucyna34lodzsudecka
13:33 podszyw

Gość co za sfrustrowana baba
"teraz to chyba ty jestes smieszna" . Wyraziłam swoją opinię, a każdy niech robi jak chce :) W dzisiejszych czasach ogólnie uważa się, że można robić co się chce i gitara :) Ale istnieje jeszcze coś takiego jak umiejętność tak zwanego "znalezienia się". Dojrzała kobieta, z dużym dzieckiem u boku będzie wyglądała dla mnie obciachowo w śnieżnej sukni (moze jeszcze bezie) z welonem. Ale dla mnie może się nawet ubrać w sukienkę komunijną, jak chce (tylko po co ten temat?).

Gość gość III _ ona
No niestety, ja też uważam, że twój czas na welon minął bezpowrotnie, i to nie ze względu na twój wiek, bo wcale za stara nie jesteś na welon, ale ze względu na dziecko. Straszny zgrzyt - ty w welonie prowadząca za rękę dziecko... jeszcze welon w ciąży - pal sześć, jeszcze malutki niemowlaczek, ujdzie, ale dwuletnie dziecko? za późno. :O