Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaleczka

Nawykowe budzenie a Język niemowląt

Polecane posty

Gość gość
z reguly jestem miła, ale... S********J GŁUPIA K***O!!! Zajmij się swoim rozwydrzonym bachorem i pozwól innym wychowywać dzieci wg ich własnych zasad. dzieci WYCHOWYWANE tą metodą są grzeczne, rozumniejsze i samodzielniejsze. To swojego bachora możesz sobie zastąpić psem- w końcu dla psa nie ma żadnych zasad, śpi kiedy chce, je kiedy chce- tak jak Twój rozdarty bachor. S********J!" Xxxx Oj cos kogos zabolalo,czyzby sie jednak ciebie tyczylo? Nie zauwazylam by dzieci nie wyhodowane met. Pani hogg byly mniej samodzielne. Oczywiscie mowie o wychowanych z miloscia i zgodnie z ich potrzebami.

Gość Kaleczka
Nie jestem amatorem metody 3-5-7. Po za tym moje dziecko od zawsze samo usypiało w łóżeczko i nie płacze w nim kiedy zasypia, ani kiedy się budzi. Problem tylko jest o tej godzinie, ale położenie dziecka do pozycji leżącej i powrót do łóżka załatwiają sprawę jednak wolała bym, żeby po prostu nie budził się w środku nocy. Nawet jak bym chciała (a nie chcę) zastosować tą metodę o tej tylko godzinie to trudno mi ustalić po ilu minutach od jego wołania się budzę.

Gość Kaleczka
I jeszcze jedno gdy ktoś mi poda stronę w książce tego braku utrzymywania kontaktu wzrokowego z dzieckiem podczas karmienia to uwierzę... Bo nic takiego nie pamiętam!

Gość gość
Umiesz czytac? Powiedziala to w programie tv.

Gość Kaleczka
Szkoda, że jak jakieś forum jest tak bardzo ogólnodostępne to już się na temat nie porozmawia tylko trzeba od siebie odganiać ludzi, którzy pragną zjechać człowieka od góry do dołu tylko dla tego, że o coś zapytał...