Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gizmodo

Czy to prawda, że 30 letnie kobiety mają większe potrzeby seksualne niż 20 latki

Polecane posty

Gość gość
tak u kobiet seksualność rozkwita dopiero po 30 jest inaczej niż u facetów

Gość milf faker
Prawda, tyllko że od 30tek jeszcze lepsze są 40ki Znam taką jedną, zadbana i zgrabna, z twarzy nie wygląda na swoje lata, ma odchowane dzieci a jej mąż pracuje w Anglii. Babeczka wali go w różki aż miło, umawia się z młodszymi gachami i daje im się rżnąć we wszystkie otwory a spe​rmę pije jak kotek mleko.

Gość BrzydkaOna
to aż się boję jak czterdziestki dobije:D::D:D

Gość milf faker
A dużo Ci jeszcze brakuje do tego wieku? :classic_cool:

Gość BrzydkaOna
mam 28 ale nosi mnie jak diabli:x Wiecznie mi się chce. nie ma dnia , bym nie miała ochoty. Piepssyłabym wszystko co się rusza gdybym mogła:x Jak kolo 40ma byc jeszcze wieksze natężenie, to ja chyba jakąś farmakologię muszę zacząć testować:X:D:D:D

Gość elBanjo
Nimfomanka? lubię to :classic_cool:

Gość ergerge
Chciałabym żeby tak było. Niestety, o ile jako dwudziestolatka robiłam przerwy w nauce w bibliotece publicznej, żeby skoczyć do łazienki na chwilę relaksu sama z sobą, o tyle teraz, po trzydziestce, sfera seksualna mogłaby dla mnie nie istnieć, choć mam i z kim, i gdzie, i chciałabym chcieć.

Gość BrzydkaOna
ja:o? a gdzieżby, grzeczna dziewczynka jestem , ino rypać mi się ciągle chce:xD:D:D

Gość elBanjo
To właśnie nazywam nimfomanią :D Szczególnie że jak napisałaś "Piepssyłabym wszystko co się rusza gdybym mogła"

Gość gość
BrzydkaOna jesteś facetem przyznaj się

----> ergerge To się na pewno da naprawić - bo z natury masz potrzebę. Może to wina partnera? Ale to takie podniecające, że są dziewczyny które robią "to" same w toalecie - ale odjazd - normalnie myślałem, że tylko w moich fantazjach dziewczęta wyprawiają takie rzeczy :P Zycie jest od razu piękniejsze jak się słyszy takie historie - dzięki :D -------> BrzydkaOna A jakie miałaś libido jako 20 latka?

Gość BrzydkaOna
nie nie jestem facetem, przynajmniej nie cieleśnie, z charakteru może troszeczkę:] Na czacie na kam siedze dość czesto, mozna mnie polukac:] Jak miałam 20lat, w zasadzie wcale nie miałam chęci, ale to dłuższa historia:P Musiałam się odblokować na seks i naczyć się czerpać z tego radość i satysfakcje

Gość elBanjo
Chętnie polookam, a na jakiej stronie cię szukać?

---> BrzydkaOna Jaki jest adres strony tego czatu gdzie można Cię zobaczyć, pod jakim nickiem i kiedy będziesz? A tak pokrótce ta blokada na seks, którą miałaś mając 20 lat była wrodzona czy nabyta?

Gość gość
na interi na czacie siedze. :] a nicki mam różne , zależy od weny. Uraz do bzykania miałam, nie ma o czym pisac

Gość gość
nawet nie ma co porownywac i to nie jest tylko i wylacznie kwestia potrzeb a rowniez odczuwania przyjemnosci z seksu Kobieta po 30stce nie musi robic fikolkow oraz wszelakich przewracanek jak taka malolata ktora mysli ze im wiecej pozycji rodem z p****la tym partner bedzie nia bardziej zachwycony Kobieta po 30stce a nawet zaryzykowalbym stwierdzeniem ze po 35tce jest namietna jak wulkan :)