Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposoby na wasze skuteczne odchudzanie..

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie jakich diet stosowaliście? ile czasu? i ile zeszliście z wagi? Proszę o dobre szybkie i zdrowe sposoby odchudzania.

Gość gość
To może brutalne, ale faktycznie tak jest - jedz mniej. Ja jem o dużo mniej i w ciągu miesiąca schudłam 4 kg z tym że przez pierwsze 2 tygodnie codziennie robiłam szybkie 45min. marsze.W tej chwili wygląda to tak, że jem to co chcę, ale w małych ilościach tzn. na śniadanie 1 kanapka (jak jestem bardzo głodna to 2), potem obiad dowolny, ale z surówkami i nie za duża porcja a na kolację znowu 1 kromka. W ciągu dnia piję wodę i niesłodzoną herbatkę odchudzającą. Nie jem słodyczy i staram się nie podjadać między posiłkami a jak już muszę to jem owoce, jogurt naturalny albo płatki kukurydziane z mlekiem ale w proporcji takiej że na miseczkę mleka dosłownie 3 łyżki płatków (dawniej wsypywałam całą miskę płatków i zalewałam mlekiem hehe). Jem czasem ciasto np. wczoraj sernik z brzoskwiniami i pianką bezową, ale traktuję to jako posiłek czyli zamiast śniadania albo kolacji. Ostatnio na obiad jadłam 6 kawałków pizzy i telepizzy i też waga spadła, bo w rozrachunku dobowym się nie obżerałam. Tak to wygląda w tej chwili, bo przez te pierwsze 2 tygodnie to wymyślałam 5 posiłków dziennie co 2-3 godziny i w każdym mnóstwo warzyw, pieczywo tylko ciemne, prawie codziennie kasza i gotowany kurczak itp. ale to szału można było dostać, wiec teraz jem co chcę byle w ciągu doby nie przesadzić. Chudnę powoli, ale przynajmniej jem co chcę.

Gość mamako
A ja ostatnio trafiłam na odchudzanie w grupach. Trafiłam to może za dużo powiedziane, moja siostra cioteczna zaczęła chodzić na taką grupę w Wawie w listopadzie. Zjechała prawie 10 kilo, mówi, że się nie katuje, że bardzo fajne kobity tam chodzą, a przepisy na jedzenie daje rodzinie - też bardzo fajne. U mnie w mieście jeszcze takich grup nie ma, a może ktoś słyszał? Klub Równowagi Metabolicznej w Bielsku Białej?

Gość Murakami
Uważam, że najlepszym sposobem byłyby ćwiczenia, racjonalne odżywianie i właściwy suplement diety. Jednak w moim przypadku, z powodu braku czasu dwa pierwsze odpadają. Zostają suplementy. Nawet mam swój numer jeden w tym zakresie - Figurin Slim. Miło, że ktoś myśli o kobietach po czterdziestce. Cieszy mnie, że ten produkt nie obciąża wątroby, nie powoduje biegunek i ma naturalne składniki. To one pozwalają ograniczyć wchłanianie tłuszczów i skrobi z jedzenia oraz wspomagają organizm w wydalaniu niestrawionego tłuszczu. Niby takie proste, a jednak zawsze ciężko znaleźć ten właściwy produkt. Mam jeszcze do zrzucenia 5 kg, ale wierzę, że z Figurin Slim mi się to uda.

Gość gość
No faktycznie teraz wybór różnych metod na odchudzanie jest ogromny. Jedni idą w sport, inni łykają jakieś kapsułki, jeszcze inni wybierają dietę kapuścianą (próbowałam i nie polecam!). Od jakiegoś czasu suplementuję się naturalnym preparatem z dużą zawartością ostropestu bogatego w sylimarynę i czuję się dużo lepiej. Na stronie www.regenerumvitae.pl jest opis całego preparatu, warto sobie poczytać o składzie. Ostropest oczyszcza wątrobę, która niestety w wyniku tego, że jemy mocno przetworzoną żywność nie ma łatwego życia. Choćby stąd od dłuższego czasu miałam problemy z chronicznym przemęczeniem. Teraz jest dużo lepiej, mam więcej siły, a jak się ma wnuki, to trzeba mieć dużo energii ;)

Gość gość
Stosowałam dietę: więcej się ruszaj i nie żryj. Schudłam 20 kilogramów w 3 miesiące.

Gość gość
Myślę, że powinny pomóc herbatki Slim Herbal System. Sama jestem na takiej diecie już prawie miesiąc i czuję się o niebo lepiej. Już pomijam to, że waga spadła, ale bardziej się cieszę z lepszego samopoczucia. Czuję się lepiej, mam więcej siły, lepiej śpię, przestałam tak obsesyjnie podjadać jak wcześniej.

Gość gość
Dobre zioła na odchudzanie to Slim Herbal System. Trudno spotkać bogatszą mieszankę. Znam produkt od kumpla, który specjalizuje się w ziołolecznictwie.