Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza xwx

Co sądzicie o pracy na pół etatu

Polecane posty

Gość iza xwx

Nie jestem co do tego jakoś bardzo przekonana bo jestem w pełni dyspozycyjna i szukam pracy na cały etat. Nie mam jakoś bardzo ciężkiej sytuacji finansowej ale bardzo chce ułożyć sobie jakoś życie, no za 650zł będzie ciężko a z drugiej strony to zawsze coś:-/ Dostałam propozycje z urzędu pracy do sklepu odzieżowego właśnie na pół etatu. Pani z urzędu wyraźnie dała mi do zrozumienia że muszę iść na rozmowę ponieważ inaczej będę wyrejstrowana więc przyjęłam ofertę, jutro mam rozmowę. Co myślicie o pracy na pół etatu? nie wiadomo czy zostanę przyjęta ale zawsze jest jakas szansa. Myślicie że lepiej brać co jest czy poprostu postarać się o to żeby nie dostać tej roboty? wszystko byłoby ok gdyby to było na cały etat a tak niestety nie jest to idealne, proszę o opinię

Gość iza xwx
up

Gość gość
zawsze to jakas kasa

A co my mamy myśleć? :o Przecież to Ty wiesz jak dysponujesz czasem i jakie zarobki są ci potrzebne na przeżycie. Jeżeli jednak nie chcesz tej oferty zniechęcić potencjalnego pracodawcę to nie problem przecież.

Gość iza xwx
Wygląda to tak, owszem szukam pracy, jestem w stanie pracować na cały etat i zdaje sobie sprawę z tego że to dużo większe pieniądze. Ale obecnie nie mam żadnej pracy, żadnego źródła dochodów dlatego do końca nie zrezygnowałam z tej oferty. Widzę to w ten sposób że praca na cały etat odpowiadaby mi bardziej a z drugiej strony to tak jak ktoś tu napisał "zawsze to jakąś kasa"

Gość iza xwx
Tak mam 22 lata, mieszkam z rodzicami. Mam faceta ale nie mieszkamy razem głównie ze względów finansowych. Jest mi ciężko ponieważ nie mogę znaleźć pracy i nie wiem czy nie dobrze byłoby spróbować. Miałabym chociaż trochę na swoje wydatki, zdobyłabym większe doświadczenie i miałabym też czas na szukanie innej pracy. Zawsze to lepiej wygląda niż siedzenie w domu więc jakieś plusy są

Gość gość
Jak nie ma nic to warto brać co jest

Gość iza xwx
A jak wy zaczynaliście ? uważam że w dzisiejszych czasach bardzo trudno o dobra pracę:-/

Gość gość
bierz, jak trafi Ci sie cos lepszego to wtedy zmienisz prace, a tak co miesiac masz 650 zł dla siebie

Gość gość
No ale czemu się wahasz? Zawsze łatwiej dostać pracę jak się pracę ma. Weź ta, i szukaj dalej. Jak znajdziesz lepszą, to natychmiast zmienisz.

Gość gość
ale królewna chciałby zarabiać ze trzy tysiące! a rodzice i tak dadzą jeść!

Gość iza xwx
Nie nie chodzi mi o 3tys tylko o pełny etat czyli 1200

Gość gość
bierz i sie nie zastanawiaj, bo lepsze 650 niz nic a nie wiesz ile bedziesz szukac pracy za 1200

Gość iza xwx
No właśnie szukam już 4 miesiące i nic z tego:-(