Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie polskie seriale oglądacie

Polecane posty

Gość gość
Jestem autorką wątku, pytanie zadałam z ciekawosci a już sie wyzwiska posypały :D. Nie wiem komu zajmuje tyle czasu oglądanie seriali, 4 godziny? seriale które oglądam lecą 1-2 w tygodnu, tylko jeden jest codzienny, w trakcie robie różne rzeczy, szykuję sie do pracy, robię makijaż, jem itp. Nie lubię amerykańskich seriali, w ogóle innych nie oglądam, wolę film dokumentalny albo pełnometrażowy. Nie uważam, aby to było dużo :D

Gość gość
Nie mam czasu na seriale :D "Oglądam" jedynie prawo agaty - znaczy jak jestem sama i gotuję/sprzątam to sobie włączam ;)

Gość gość
Prawo Agaty zerkam czasami i Na dobre i na złe ,lekarze ale ten ostatni już jak nie mam co robić .Lubię oglądać też starsze seriale jak lecą ,Tulipan ,Ballada o Januszku ,Daleko od szosy . jakiś czas temu byłam na zwolnieniu ,nie mogłam chodzić i zaczęłam oglądać Miasteczko ,pamiętacie leciał przed laty taki serial na tvn i tak mnie wciągnął że wszystkie odcinki oglądnęłam Lubie też polskie programy jak można napiszę Kuchenne rewolucje ,Ostre cięcie ten mnie tak wciągnął że też na tvn player oglądnęłam oba sezony .Teraz leci trzeci Salonowe rewolucje też o fryzjerstwie jak mi się akurat trafi to oglądam .

Gość gość
Ja raczej nie oglądam polskich seriali. Nie mam na to czasu... Ale w wolnej chwili oglądam Sherlocka BBC i Koniec defilady. Co prawda to nie są polskie seriale ale bardzo polecam.

Gość gość
to co puszczają na Tv Polonia Barwy szczescia, Rancz, Ojciec Mateusz, Alex i rozne stare obecnie Alternatywy 4 ,

Gość gość
żadnych seriali, ani polskich, ani zagranicznych, od 9 lat nie mamy telewizora i za nim nie tęsknimy.

Gość gość
Ranczo' jeszcze M jak Miłość, Na dobre i złe, tzn jak mam czas :) ale Barwy Sz , Ranczo i Mateusza to co tydzien :classic_cool:

Gość gość
Prawo Agaty i Przyjaciolki , reszta to masakra ,

Gość gość
My przed laty pozbyliśmy się Pana Telewizora z domu i nasze życie nabrało rumieńców -znalazł się czas dla rodziny i uprawianie sportu.

Jak można napisać, że ogląda się Przyjaciółki, a za chwilę dodać, że reszta to masakra? :classic_cool: :D

Gość gość
prawo agaty, przyjaciółki i tego typu sezonowce to seriale, bo idą kilka sezonów i koniec a reszta tego co piszecie to mydlane opery dla kretynów i z kretynami w rolach głównych

Gość gość
żadne - precz z telewizorem!

Gość gość nocny
jakie seriale takie społeczeństwo. dno, kompletne dno. intrygi, ploty, zdrady, zawiść i zazdrość, nieuprzejmość, egoizm, pazerność. i wojna polsko - polska.

Gość gość
Z polskich tylko "Czas honoru".

Gość gość jjnb
Ja w tej chwili mam dwie stałe pozycje Prawo Agaty i Czas honoru. Kiedyś oglądałam Przepis na życie ale sie skończył no i Rodzinka.pl ale tez teraz nie ma, rodzinkę lubimy oglądać cała rodzinka :D

Gość gość
gość nocny wczoraj Tak, zwłaszcza rodzinka pl i czas honoru :P