Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KingaStefankaFanka

Praca dodatkowa ile zapłaciłybyście albo za ile zgodziłybyście się na coś takieg

Polecane posty

Gość gość
Na twoim miejscu Kinia już zaczynałabym składać te kartki zamiast tu marnować czas:classic_cool:

Gość gość
loooo Kinia a ty zdolne dziewczę jestes. .:)

Na razie nie mam z czego robić, dopiero zamówiłam papier i inne rzeczy. . Zdolne dziewczę :p może i zdolne, ale jednak te 4000 CZTERY TYSIĄCE sztuk mnie przerażają :o żałuję że się wcześniej nie zastanowiłam, tylko rzuciłam na to jakbym dosłownie chleba nie miała za co kupić :o do czego człowieka może doprowadzić pazerność :p

A w dwie osoby nie uporacie się z tym?? Cena do negocjacji , patrząc na hurt i ilość faktycznie za 1 sztuke powinno mniej wyjść ( tak 30-35 gr od sztuki optymalnie) wcześniej nie spojrzałam jaka to ilość ma byc Masz jaką osobę chętna do tego? wg mnie ty i jeszcze 1 jakaś osoba do pomocy powinno być całkiem całkiem Chyba ,ze na wlane bary to weźmiesz, wtedy AKORD narzucany masz jak w banku

Nooo w sumie to łatwa praca, ale trzeba być cierpliwym, dokładnym itd. Nie mam drugiej osoby sprawdzonej bo zajmuję się tym hobystycznie, do szycia załatwiłam sobie ciocię :) i to jest pewne, ale co do reszty zaczynam wpadać w panikę :p zwłaszcza równe składanie może mnie wkopać bo to nie takie proste i po dokładnym odmierzeniu i tak krzywo wychodzi bo kartki nie są ucinane idealnie pod kątem prostym, wystarczy że jest pół stopnia różnicy i już wychodzi krzywo ;o

Gość pan piotruś z mazurskiego molo
A jaki jest przewidywany dochód ? Wzięłaś panna pod uwagę opłacalność ?

Gość gość
Zapłaciłabym 600, ale sama podjęłabym się wykonania kokardek za nie mniej niż 1000. Myślę, że swobodnie znajdziesz desperatkę, która zgodzi się za kwotę poniżej 1000złotych.

Po odliczeniu wszystkich kosztów, materiału, nici, kwiatków, koronek i innych pierdółek wychodzi 4,20 zysku od sztuki :) to niedużo, ale jak pomnożyć przez 4 tysiące...

Gość gość
ja placilam za zlożenie pudełeczka (było wycięte już tylko rozłożone na płasko i trzeba było złożyć) + wsadzenie do niego gumy do żucia i karteczki z reklamą 10 gr od sztuki.

Gość gość
i najlepiej płacić od sztuki - bo możesz wtedy przejrzec i np część kokardek odrzucić, jeżeli ktoś będzie robic niedokładnie.

Trudno porównać składanie pudełeczka do wiązania kokardki :) tzn wydaje mi się że łatwiej jest złożyć pudełeczko, które pewnie ma już rowki, niż wiązać kokardki tak, żeby były podobne :o dlatego w ogóle zastanawiam się czy jest sens zlecać to komuś...

Gość gość
to ja wiem ze trudno porownac - dalam orzyklad. a powiem ze pudelka tez lecialy do poprawki, bo bywaly brzydko zlozone :/ przynajmniej nieakceptowalniejak na cos co mialo isc do klienta.

Gość gość
powiem CI tak - ja w końcu zapłaciłam za to i kazałam iść chłopaczkowi w p**du, a potem w domu połowę pudełek rozpakowałam i złożyłam sama bo się wkurzyłam :/

Gość gość
jak na czarno to uwazam ze tysiac jest dobra cena dla obu stron

Gość gość
a gdzie mozna taka fuche dostac?

Ehhh :o no właśnie, a wstążka nie będzie się już nadawała do niczego raz źle zawiązana :o spróbuję chyba sama wszystko robić i zobaczę jak to wyjdzie w czasie :) Teraz do mnie dopiero docierają wszystkie utrudnienia i problemy...np gdzie to wszystko trzymać żeby wyschło i skąd wezmę tyle książek żeby to wszystko ładnie poobciążać...:D nie no, jaka to była nieprzemyślana decyzja :D W każdym razie dziękuję wszystkim za odpowiedzi i zainteresowanie :)

Gość gość
W mojej ocenie masz mało czasu. Lepiej negocjuj zawczasu możliwość przedłużenia terminu minimum o miesiąc

Gość gość
dałbym 1000 zł

Gość gość
kup sobie gilotynke do cięcia papieru, wtedy wyjdzie Ci równiutko. Zastanawiam sie czym sie tak przejmujesz? Przecież lubisz to robić. Tylko 4tysiące sztuk do maja, sama nie zdażysz- nie masz żadnej kolezanki, ktora mogłaby przyjść do Ciebie żebyś patrzyła, czy dobrze robi?

Gość Maryśka_bebiko_32
Już kiedyś tu pisałam - żadne ankiety, mlm, klikanie w reklamy i inne śmieci. Na MLM dorobić się można tylko będąc na samej górze i kilka osób z średniego szczebla - piramida, proste. Ankiety i klikanie w reklamy ? Jak chcecie "zarobić" astronomiczne 5-10 dolarów miesięcznie siedząc 4 godziny dziennie przed ekranem - gratuluje straty czasu ! Ja kiedyś wpadłam tutaj : http://www.jakzarabiambezetatu.pl/ I cieszę się z tego strasznie. Po porodzie nie musiałam wrócić do pracy - bo "pracuje" w domu (około godzinki dziennie :P). Nie namawiam ! Tfu tfu tfu - ale być może komuś to pomoże tak jak mi. Wszystko poparte dowodami - kontakt z autorem, dla mnie rewelacja. Tyle co Autor nie zarabiam (było by super :P) ale starczy na życie + jakaś przyjemność, a to mi w zupełności wystarczy. Tym bardziej że mam wolne i nie muszę tyrać na etacie. Pozdrawiam świeże mamy :)

Gość gość
Jestem chętna

Gość gość
Witam. Polecam dobry polski serwis do zarabiania w internecie. Po rejestracji trzeba wykonywać różne płatne zadania - są to m.in. ankiety, klikanie w reklamy, rejestrowanie się na różne strony - za co otrzymujemy kasę na konto. Jest to polska sprawdzona strona działająca od kilku lat, a wypłacają już po uzbieraniu 10 zł!!! nie jest to wcale takie trudne, szczególnie jak ktoś ma zmienne IP (np. Multimedia ma zmienne) i dostęp do różnych adresów mailowych znajomych, rodziny itp. Po zmianie IP można te same zadania wykonywać nawet kilka razy dziennie lub częściej- wtedy szybciej zarobimy. A zmienić można np. poprzez zrestartowanie modemu lub innymi sposobami (np. wpisując odpowiednie komendy do paska poleceń). Naprawdę super sprawa i łatwy sposób na dorobienie, a serwis ma dobre opinie. https://www.kubigo.pl/profil/zarejestruj-sie/ id/46658/code/942424e9a2e0436/

Gość gość
Witam jestem zainteresowana praca kokardek.

Gość gość
Witam jestem zainteresowana praca kokardek.