Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234567890000000000000

Jak zgubić brzuszek po porodzie, jak schudnąć, co jeść

Polecane posty

Witam Może zacznę od tego że jestem szczęśliwą mamusią rocznej córeczki. Ale nie będę ukrywała że ciąża zrujnowała moje ciało. Po porodzie ważyłam 82 kg przy wzroście 168 cm.

Gość gość
Mam ten sam problem. Moja córka ma 10 miesięcy a ja ważę 68 kg przy wzroście 165 cm. A teraz ile ważysz.

Gość malpanarzeszocie
iiii????

Gość gość
Dieta mniej żryj. Z resztą do waszych Don Juan'ów pasujecie jak ulał.

Gość malpanarzeszocie
zaraz po porodze ważylam 82 kg i musze sie pochwalic ze 10 kg udalo juz mi sie schudnac. teraz dopiero zauwazylam ze najwiekszym moim problemem jest obwisly brzuch. Jak stoje to jest plaski a jak tylko usiade to jest dosc spora faldka brzuszka

zaraz po porodze ważylam 82 kg i musze sie pochwalic ze 10 kg udalo juz mi sie schudnac. teraz dopiero zauwazylam ze najwiekszym moim problemem jest obwisly brzuch. Jak stoje to jest plaski a jak tylko usiade to jest dosc spora faldka brzuszka

Gość gość
to po co tyle tyjecie w ciąży ? nie wiem jak można utyć tyle że po porodzie trzeba zrzucać 20 kilo

Gość gość
rekawica taka bardzo szorstka, peeling i dobre olejki

dziei za rady. A tak apropo tej wypowiedzi ze pi co tyle sie tyle to jest to zalosne

Gość gość
Nie zgubisz- nawet jak zrzucisz tłuszcz to rozciągnięta skóra POZOSTANIE i będzie ci wisieć.

Gość 12345678900000000
Slyszalam ze areobiczna 6 weidera dziala. Dam znac za ok 40 dni czy dziala. Mam juz pierwszy dzien za soba i musze przyznac ze wcale nie jest tak latwo

Gość gość
Dobra jest 6 weidera ale tez dieta Dukana i integrator ziolowy "Garcina Cambogia"Po miesiacu powinnas widziec wielka roznice(tak jak ja).Dobry jest tez do posilku napar - do garnczka z woda wrzucam kawalek korzenia zenszenia,kilka ziarnek pieprzu,koperek w ziarenkach ,cynamon w kawalku oraz kilka gozdzikow.Gotuje przez 10-15 min . pod przykryciem ,przecedzam i pije do posilkow (Ok. 0.5 litra do kazdego) Powodzenia bo mnie sie udalo i tobie tez sie uda!

Slyszalam wlasnie ze dieta o torej piszesz jest niezdrowa, ale nie wiem dokladnie dlaczego. Ja jem 5 posilków dziennie. Sniadanko o 8:00 obiad 14:00 i kolaCJA o 18:00, miedzy posilkami jakies male przekaski typu: marchewka, jogurt, wafle ryzowe itp. Odstawilam tez wszystkie białe rzeczy tzn nie jem: zemniaków, makaronu białego, jasnego pieczywa. Zastąpiłam swoje posiłki kasza jaglana, kasza gryczana, kasza jeczmienna, ciemny ryż i ciemny makaron, bardzo duzo surówek i brak sosu. I musze przyznac ze wcale nie jest nudnie na talerzu

Gość gość
dieta dukana prowadzi do raka i jej pomyslodawca zostal juz za to skazany

a jednak sie nie mylilam odnośnie diety. zaczelam od dzisiaj cwiczyc przed tv zumbe youtube.com/watch?v=sHJ0a7sP7zU

Musze sie pochwalic ze przez moja diete i cwiczenia schudlam juz ponad 6 kg. ale strasznie sie ciesze. Do celu zosrtało mi jeszcze 10 kg

Gość gość
ja chudne 1,5 kg tygodniowo bez cwiczen ale zamierzam je wprowadzic delikatnie w tym tyg. moja dieta opiera sie na produktach z niskim ł.g. czyli zero bialych rzeczy tak jak autorka ale ryzbrzowy tez nie kasza tylko jeczmienna za to spokojnie moge zjesc z sosem.chleb w malych ilosciach tylko na sniadanie jakies 3 kromki prawdziwego razowca,zamiast ziemniakow do obiadu gotuje warzywa na parze tj kalafior brokul fasolka szp. i marchewka polewam to stopionym maslem. na kolacje robie sobie salatke z czego mam ochote z sosem na bazie smietany i majo. nie licze kalorii mam tylko wykluczone z jadlospisu pewne produkty

Gość Rockerka
Moja znajoma na stronie Cambridge znalazła przepisy rozpisane na każdy dzień. Tak jej się spodobały, że postanowiła zacząć tą dietę i nie tylko zrzuciła zbędne kg, ale i zaczęła rzeźbić całe swoje ciało. Od czegoś trzeba zawsze zacząc, więc polecam właśnie od wprowadzenia w życie kilku przepisów, żeby się przekonać, że można zdrowo gubić kg.

Gość gość
ah te diety! niektore sa reweacyjne jak sie ma taki apetyt :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

wykupilam dodatkowo karnet na rollmasaż i mam nadzieje ze brzuszek mi sie wciagne

bede chodzila 3 x w tyg

Gość gość
ja tez wlasnie probuje uporac sie z cialem po porodzie ale mam takiego lenia ze mi sie nie chce zaczynac