Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO KOBIET: o co Wam chodzi z opuszczaniem deski klozetowej?

Polecane posty

Gość gość
masz taka fajna deske? czy zartujesz?

Gość gość
Nie, nie żartuję. sama się myje, ma światełko, masaż....no popuść wodze fantazji to nie zechcesz dupki ruszyć z kibelka :-) http://youtu.be/0W4rhlUt-1E

Gość gość
pieprzysz

Gość gość
robie siku i spadam a nie zebym chciala na sedesie d**e masowac, odbija ci w srodku nocy?

Gość gość
a rzeczywiscie, sory, myslalam ze sobie jaja robisz ze mnie, otworzylam link i jestem w szoku, jutro pokaze ten kibel mezowi

Gość gość
a ile ten kibelek kosztuje?

Gość gość
no , tak pomyślałam że wyjdę na "kłamczuchę". Te deski są jak najbardziej realne. Pasują na wszystkie muszle oprócz tych bardzo starych. Koszt? Zależy ile funkcji chcesz. a zresztą, podam link (może nie wyjdzie jako spam) to zobaczysz. Trzeba ją jedynie podłączyć wężykiem do wody (tak jak np pod zlewem w kuchni) żeby zawsze był dostęp do wody. to nie jest reklama! Po prostu postanowiliśmy kupić jedną deskę a dobrą. No bo kto tak naprawdę lubi czyścić kibelki? http://bidetking.com/

Gość gość
dziekuje, poczytam o tych kibelkach

Gość gość
fajny, mozna odrazu dupke umyc

Gość gość
nie tylko dupkę. "Kranik" jest na dupkę i na ..."śliwkę" :-) Zależy który akurat jest potrzebny :-) życzę miłego "posiedzenia)" :-)

Gość gość
no wiec ja wyobrazam sobie ,ze przez nie zamkniety kibel ....smrod idzie mi od sasiadow,od calego osiedla tffffffffffffuj

Gość gość
wow ale czad ten klozet:D

Gość gość
ja powiem tak: sama podniesiona deska mi nie przeszkadza. Przeszkadza mi to, że facet nasikał do kibla do którego też sramy (no s**t sherlock :D) a potem włączył wodę i ta spłukujaca woda rozpryskiwała się poza kibel na duża powierzchnię łazienki (jak nie całą) w postaci mikroskopijnych kropelek. I osiadała na szczoteczkach do zębów, mydle, ręcznikach, ścianach itd. I to jest obrzydliwe. Jeśli bym wiedziała, że (w każdym kiblu na świecie) faceci podnoszą deskę, sikają, opuszczają deskę razem z klapą, spłukują wodę a dopiero potem spowrotem podnoszą deskę z klapą to żyłabym w spokoju :D ale tak nie jest!

Gość gość
Kibel powinien być odizolowany od łazienki -nie byłoby problemu.

Gość gość
u mnie było tak samo ciągle miałam pretensje do męża że nie opuszcza deski a powinien skoro wcześniej ją podniósł. On miał tego dość ale że jest leniem nie potrafił przekonać się do podnoszenie tej deski - dlatego zaczął.....sikać na siedząco i mamy spokój!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ja się przez to rozwiodłam z mężem. miałam tego doźć ciągle ta deska podniesiona trochę mnie kosztował adwokad ale już rzyję sama i nie z tym debilem

Gość Kachachak
że co rozwiodłaś się z mężem przez to?:D

Gość gość
Tak rostałam bo ile morzna komuś muwić żeby opuszczał deske po szczaniu !!!! faceci to debile, a my to mamy sprzontać wg nich

Gość Kachachak
bez komentarza:D zajrzyj do słownika skoro nie marnujesz już czasu na opuszczanie deski;)

Gość gość
facet to nasz wrug

Gość Doktor Klozet
Widzę, że temat został zaatakowany przez trola:D

Gość gość
proste ptyanie-prosta odpowiedź tak jest higieniczniej;) a gdzie kupić taki klozet jak na filmiku? mógłby ktoś wrzucić link?

Gość gość
ja zazwyczaj sie dre ze nie podnosza deski tylka szcza na nia, obok i na sciany. k****. w nocy trafi w taka mala dziurke i to po ciemku a w taki wielki otwor sedesu nie potrafi wycelowac:D

Gość gość
hehehe panowie niech też siadają;)

Gość gość
ja ogladalam w necie jak dziaa ta deska, jest swietna, nawet myje dupke, wypowiedz byla z lekarzem ktory mowil ze lepiej jest jak jest wyplukany o***t po kupce i tam jest na pilocie ze mozna wlaczyc funkcje mycia dupki , wysuwa sie takie cos ktore puszcza wode pod cisnieniem i wpada do dupki i wyplukuje z resztek o***t, deska sama sie zamyka i nie uderza o sedes, przyciskami sie otwiera i zamyka, sedes myje sie sam, i suszy sam, bardzo sympatyczne urzadzenie, moj facet czesto zostawia klape i deske u gory i jak psuszczal wode to chlapalo na podloge, dasal sie jak mu zwracalam uwage

Gość gość
moj jak szcza tez nie trafia, nie wim czemu, przeciez mozna trzymac wacka i jakos trafic do sedesu i potem caly kibel oszczany i jeszcze leci na podloge po sedesie od przodu, ja nie wiem co on robi, powiedzcie mi dlaczego faceci nie moga usiasc jak szczaja, jak sraja to siadaja, ciekawe czemu nie sraja na stojaco

Gość Iga xxx
Hmmm, jestem kobietą i też się zastanawiam o co innym babom chodzi z tymi deskami :) Dodam, że jestem pedantką w każdym calu, ale nie zdarzyło mi się zwracać uwagi facetowi na nieopuszczoną deskę. Przeciez i tak muszę ja wysprzatać ten kibel, bo król Tobiasz ma dwie lewe ręce więc opuszczenie deski przyjęłam w mój nayk po królu:):) Moim zdaniem chyba niektórym za bradzo soę nudzi, żeby zwracać uwagę na taką pierdołę, jaką jest deska.

Gość gość
Meżczyzna powinien robić pipi na siedząco ,wtedy zmniejsza się ryzyko raka prostaty.

Gość gość
o co chodzi jeszcze pytanie.... kanaliza jedzie a nie mówiąc już o tym że szczury mogą znaleźć przez rurę od kibla do mieszkania a potem ciężko się ich pozbyć moja sąsiadka właśnie mam z tym problem bo do mieszka na parterze i przez toaletę ładują się jej do domu bo jej przez głupi sen nie u mnie zamknąć deski

Gość gość
Już Ci tłumaczę dlaczego to faceci mają deskę opuszczać a nie kobiety podnosić Ano dlatego że to wy, panowie, macie problem z obsikiwaniem sedesu i wszystkiego co znajduje się wokoło Nauczcie się jeden z drugim jak trafiać prosto do muszli klozetowej to nie będzie problemu To takie trudne?