Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xssize

A gdzie sie podzialy mamusie xxl , nasze seksowne akrobatki:)

Polecane posty

Gość gość
50kg, to ty zasuszona star**** jesteś :-D gnaty wystają , skóra smutno wisi po 3 ciążach i pewnie pomarszczona jesteś jak moja babcia 🖐️

Gość gość
50kg, to ty zasuszona star**** jesteś smiech.gif gnaty wystają , skóra smutno wisi po 3 ciążach i pewnie pomarszczona jesteś jak moja babcia ****** wiesz to że Ty jestes naciagnieta przez zwały tłuszczu nie oznacza ze szczupłej osobie cos zwisa :D jestem niska wiec wygladam super,nie mam wystajacych kości, nic mi nie zwisa i nigdzie nie jestem pomarszczona, no ale co moze grubas napisac jak pała zazdrościa :D

Gość gość
9:04 p********z:)ja mam 47 kg i 158 cm i wierz mi,że nie ma mowy o zasuszonym i obwisłym ciele:)tylko grubasy mają takie wyobrażenia:D

Gość gość
taaak i po 3 ciążach masz ci/p/ke ciasną jak przed buhahahahaha

Gość gość
48 kg:-D matko,,, d/u/pa cie boli jak dłużej siedzisz, a stanika nie musisz nosić bo nie masz na co🖐️

Gość gość
grube lochy bierzcie sie za odchudzania, bo jestescie żałosne, załozyłyście sobie watek zeby sobie wmawiac jakie to sexy jestescie :D prawda jest taka ze kazdy na was patrzy z politowaniem, faceci na was nawet nie spojrza a mężowie kiedys wymienia na te chude szprychy których tak nienawidzicie :D

Gość gość
taaak i po 3 ciążach masz ci/p/ke ciasną jak przed buhahahahaha ***** dokładnie :) a u Ciebie stary zanim w ogóle dojrzy pipke to musi najpierw odgarnac zwały tłuszczu :D

Gość xssize
Ha ha idiotka mysli ze jak nie spie rano to meza nie mam ha ha ha nie domysli sie takie ze normalni ludzie o tej porze szykuja sie do pracy

Gość gość
luzik moja d**eczka nie ma wystajacych kosci :) cycki jedrne :) zapewniam Cie ze moja dupcia przy Twojej grubej jest idealna, równiez moje cycki przy Twoich wielkich zwisach do pepka sa idealne :) wiem wiem zazdrość zżera :D

Gość gość
Jesteście wszystkie żałosne głupie baby. Mówię to z perspektywy faceta :P

Gość gość
kiedys byłam za chuda i nie śmiałabym sobie wmawiac ze jestem sexy, jak Wy grube w ogóle moze myslec ze jesteście sexowne?? no ludzie, pocicie sie jak świnie, ledwo dzieci dogonicie, zdrowie siada a Wy sie nabijacie z chudych, no błagam.....

Gość gość
Zazdrosne lochy:D

Gość gość
Ale jak trzeba być zdesperowanym żeby bronić grube cielska:D do ćwiczeń grubasy!

Gość gość
Ja kiedyś byłam gruba a teraz jestem chuda ale to nie powód do tego żeby wytykać palcami ludzi grubych. Trochę tolerancji! za granicą jakoś nikt się nie naśmiewa z ludzi którzy wyglądają inaczej tylko polaczki to nietolerancyjne ludziki. Zajmijcie się swoim życiem i dajcie żyć innym.

Gość gość
Odi profanum vulgus et arceo - i Wam radze to samo, rodacy!

Gość gość
trzeba grubych wytykac palcami, bo grube matki pasa swoje dzieci od małego, narażaja je na choroby i na wysmiewanie dlatego uwazam ze otyłość trzeba tepic. Pomijam grubych którzy sa grubi bo na cos choruja, ale zdrowe grubasy po prostu obżeraja sie jak świnie i to mozna wysmiewac i tepic

Gość gość
Ambitiosa non est fames

Gość gość
grubasy koniec slęczenia przed kompem i obżerania, brac sie za ćwiczenia i odchudzac bo zaraz Wasze dzieci beda wygladac jak ich mamusie :D

Gość gość
Wszystkie jesteście żałosne. W takie pyskówki nie wdają się nawet przedszkolaki.

Gość gość
Nie wkłądaj wszystkich do jednego worka! Mam siostrę jest gruba może nie jakoś przeraźliwie otyła ale jest gruba no w stopniu nie dużym jeżeli można jakoś tak to opisać. Ma córeczkę, mała ma 4 latka jest szczupła, zdrowa, wygimnastykowana nie je żadnych fast foodów. Siostra dba o to żeby w przyszłości nie spasła się jak ona- i co??wszystkie takie matki tuczą swoje dzieci????

Gość gość
No ale z tego watku raczej nie wynika, zeby ktos glodny chodzil i musial z tego powodu popelniac czyny niegodne, wiec Twoj ladny cytat z google jest nie na miejscu, dziecko.

Gość gość
Si duo faciunt idem, non est idem.

Gość gość
a dlaczego siostra sie nie odchudzi skoro wie jak wyglada???

Gość gość
Nie rozumiesz sensu tego cytatu dziecko:P

Gość gość
Odchudzała się nie raz, zawsze jest efekt joj nie umie utrzymać potem wagi, teraz widzę że zaczęła biegać (wiem bo mama mi mówiła)więc może jest szansa na to że schudnie dzięki temu że zacznie się ruszać. Bardzo ją kocham jest wspaniałą osobą ma męża który też ją kocha ale nie będę ukrywać że jak byłam młodsza to się jej wstydziłam po prostu:/

Gość gość
Grubasy co sądzicie i figurze Evy Longorii?

Gość gość
plusem jest to ze Twoja siostra sie stara schudnąć jak moze, a grubasy stad nic nie robia i wmawiaja sobie ze sa sexy ;)

Gość gość
Evka jest boska ale chyba nie sadzisz ze grubaski napisza to co ja, dla nich to pewnie chuda szkapa ;)

Gość gość
Nie, skarbie, to Ty go nie rozumiesz. W lacinie prawdziwe znaczenie jest czesto zaprzeczeniem doslownego. Ale zeby to wiedziec trzeba sie laciny uczyc, a nie tylko wyszukiwarke odpalic :)

Gość gość
lepiej być blond cizią z trzema wlosami do pasa i solara na krzywej mordzie, tylko aparat od ortodonty potrzebny