Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xssize

A gdzie sie podzialy mamusie xxl , nasze seksowne akrobatki:)

Polecane posty

Gość gość
Grubasy robia ze swojego ciala wysypisko smieci :o

Gość gość
Nie martw się o moją edukację:)

Gość gość
No dalej świnki jaką figurę według was ma Eva,Kylie Minoque,Edyta Herbuś...?

Gość gość
załóz sobie watek z łacińskimi cytatami i tłumacz je jak chcesz ale póki co w tym watku Twoje cytaty są mega bezsensowne

Gość gość
ja mam wzrost evy longorii:)jest super malutka i szczuplutka!

Gość gość
CO ZA KUR/EWSKIE FORUM!!!! Dziewczyny sobie założyły topik i chciały pogadać w swojej grupce to zleciały się kafeteryjne puste suki te same które bluzgają na niebieskie nicki, konkubiny, mamy po 40, nastoletnie mamy i wszystko inne co tylko odstaje od ich zacofanego, wiochowego życia rodem z Moralnośc***ani Dulskiej, a jak temat znika, bo dziewczyny już zostały na maksa pojechane z każdej strony to jeszcze jakas nienasycona suka zakłada temat o nich. Nudne życie musi mieć autroka i wyjątkowo denne, typowa polka-katolka jak jej przygłupia mama i babcia, bo takie małomiasteczkowe debilizmy się z domu wynosi.

Gość gość
Grubasy wyszlyscie wczoraj z domu, czy wyniesienie waszego cielska poza prog domu przekroczylo wasze mozliwosci?

Gość gość
9:44 ile za dużo na plusie?:D

Gość gość
Zgadzam się że to pewnie mamusie z wiosek chociaż pewnie zaraz jedna i druga napisze że nie ja z wawy jestem nie ja z poznanie krakowa itd:) ale wy denne jesteście Problem to wy macie bo grube osoby może kiedyś schudną a wam mózg i ograniczone poglądy zostaną zawsze w tym mózgu wielkości orzeszka ziemnego amen.

Gość gość
Ojejku, nie denerwuj sie tak, bo ci zaszkodzi i jeszcze zatracisz zdolnosc odmieniania przymiotnika tlusty przez wszystkie przypadki, a niedobrze by bylo stracic jedyna zyciowa umiejetnosc, nieprawdaz?

Gość gość
skoro grube załozyły sobie watek to inni moga załozyc wątek i wysmiewac ich wyobrazenie o sobie, czas zeby któs grube sprowadził na ziemie zanim mąz je wymieni na chudszy model

Gość gość
Grube to najwieksze puszczalskie, sa najlatwiejsze ze wszystkich. Pisze to facet :classic_cool:

Gość gość
Ale co ile za dużo na plusie??jestem niska i ważę 45 kg nie mam się czego wstydzić nie wiem co się czepiasz pytałyście o figure to odp nie muszę być gruba żeby normalnie na ten temat odp

Gość gość
sa puszczalskie bo sie ciesza ze ktos w ogóle chce loche dotknąc :D

Gość gość
rzadkie wlosy do pasa, krzywe zęby ale ciałko jak modelki tylko na dyske, do robienia galy w kiblu mordy i mozgu nie trzevba

Gość gość
I pewnie kwiczą jak dochodza :D

Gość gość
Ponawiam pytanie odnośnie opinii na temat figur gwiazd?

Gość gość
Skarbie, odnosze nieodparte wrazenie, ze nie ma sie o co martwic.

Gość gość
grube juz sie zmyły :D

Gość gość
figury super każda by taką chciała nawet szczupłe osoby

Gość gość
Grubasy co dzisiaj juz zjadlyscie na sniadanie? Musialo byc dla was codziennym koszmarem czekanie az KFC zacznie dostawy do domu. :D

Gość gość
może mają co innego do roboty niż siedzenie na kafeterii i pisanie z bez mózgami:)

Gość gość
wiecie co mnie w*****a? cale zycie bylam szczupla i slyszalam tylko: "ojej jaka z Ciebie chudzinka", "och jak Ty schudlas". To ani moja wina ani zasluga, ze moge wpierdzielac co mi sie podoba, a z natury lubie warzywa bardzo i nie wyobrazam sobie zycia bez ruchu i sportu. A teraz przyjrzymy sie drugiej stronie medalu: gdybym powiedziala moim pulchnym kolezankom : "ojej jaka Ty jestes gruba", "och jak Ty przytylas ostatnio" to obrazilabym ja tym pewnie, mimo ze ja tylko stwierdzam fakt, tak jak ona komentuje moja figure

Gość gość
to ja z 9.44 do tej nienasyconej złośliwej idiotki ktora pyta ile na plusie. Jestem mamą z rakiem piersi i akurat walczę o każdy kilogram aby przytyć, chciałam tu założyc temat czy są jakies mamy walczące z rakiem lub które wygrały ale zrezygnowałam, bo zaraz zlecą sie takie jak ty i autorka aby nas wyśmiewać, bo niczego innego w życiu nie potraficie, smutne to, że dorosłe kobiety tak się zachowują :(

Gość gość
tak tak poszły sie obżerac :D musza być 300% kobiety haha

Gość gość
Pytam o ich figury bo każda z nich waży poniżej 50 kg i na kościotrupy nie wyglądają więc teoria grubasów obalona:)Ajm sori

Gość gość
Ja zjadłam jogurt naturalny z musli a TY???:)

Gość gość
to ja z 9.44 do tej nienasyconej złośliwej idiotki ktora pyta ile na plusie. Jestem mamą z rakiem piersi i akurat walczę o każdy kilogram aby przytyć, chciałam tu założyc temat czy są jakies mamy walczące z rakiem lub które wygrały ale zrezygnowałam, bo zaraz zlecą sie takie jak ty i autorka aby nas wyśmiewać, bo niczego innego w życiu nie potraficie, smutne to, że dorosłe kobiety tak się zachowują smutas.gif ******* Ty jestes chora kobieto a grube same wpędzaja sie w choroby, załóż swój watek, na pewno znajdziesz tu wsparcie :) znam kilka osób które wygrały z rakiem, wszystkie młode mamy jak Ty, życze zdrówka!!!!

Gość gość
wydaje mi sie, ze jesli ktos szuka wsparca na forum to zaklada sobie temat na portalu np gazeta pl. :P na kafeterii nie ma co szukac wsparcia :P