Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xssize

A gdzie sie podzialy mamusie xxl , nasze seksowne akrobatki:)

Polecane posty

Gość gość
loda a ty?

Gość gość
Na swiecie tylko a dwa rodzaje kobiet? Lochy i solary z krzywymi zebami? W jakim srodowisku ty sie obracasz???? :O Patologia kompletna!

Gość gość
A ty?:D

Gość Xssize
Dokladnie , dla tych 'puszystych pieknosci' swiat dzieli sie tylko na nie i na solary :) mamrocza a jakim trzeba byc kretynem zeby myslac ze kazda szczupla dziewczyna ma zrobione paznokcie i krzywe zeby to juz pomine ( ja osobiscie paznokcie mam przyciete i nie znosze dlugich , przeszkadzaja mi a zeby to jest moj mega czuly punkt i moge powiedziec z duma - sa idealne okupione czestymi wizytami u dentysty niemala gotowka ale sa IDEALNE , ciekawe jakie zeby maja grubi ludzie , przeciez oni ciagle slodycze wpierdzielaja)

Gość gość
I pomyslcie jak takiemu grubasowi musi capic z ryja, przeciaz on wciaz zre i zre i zre :D

Gość gość
Sporo ludzi myli 2 rzeczy - nadwagę i otyłość. nie każdy musi być szczuplutki, są tez osoby, które maja za dużo w tyłku czy na brzuchu, ale to się jeszcze mieści w jakiś normach. Natomiast osoby ważące powyżej 90 km są po prostu otyłe i to nie wygląda ładnie, bez względu na to, co o sobie myślą. I nie piszcie mi, ze ważycie 100 kg, a wszyscy myślą, ze o połowę mniej, bo w to nie uwierzę. Mamy jedno życie i może warto o nie zadbać, zamiast się zabijać. Ktos pisze, że jest otyły, bo lubi jeść. No, ok, ja lubię piwo, ale to nie znaczy, że piję je od rana do nocy, bo samo "lubię nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Nie popieram wyśmiewania osób otyłych, ale może takie osoby choć raz w życiu zastanowiłby się nad sobą i cos zrobiły ze zbędnymi kilogramami, szczególnie, gdy będa mamami. Nie fundujcie swoim dzieciom ograniczeń związanych z waszą głupotą.

Gość gość
grube lochy nadal uwazaja ze sa sexy?? buahahah

Gość gość
Jakby ci mąż nawkładał takich głupot do głowy to byś nie uwierzyła?:D

Gość ale fajny temat
up up

Gość gość
jakie akrobatki?

Gość gość
Ach stara historia , jedna foczka tutaj na forum 90 kg zywej wagi twierdzila ze w seksie uprawia taaaakie akrobacje. Ze zadna szczupla tak nie podola :) ( dziwne bo grubasy maja problem aby zlapac sie za wlasne rece juz nie mowie o tym by zlapac sie za rece splecione za plecami a tutakie akrobacje)

Gość gość
sexykotka vel jak dbasz tak masz to jest twoja obsesja prowokacje ze dlugie wlosy tylko dobre szczuple cialo tylko i wylacznie zmien priorytety bo nie jest dobrze

Gość gość
dałyście się podejść sexykotce jak dzieci :-D Przecież ona to daga jaga -Marta. Gruba locha z zezem,której jedyną zabawią jest kafe i podjudzanie jednych na drugich.W/y/p/i/erdlaj szmato do bękarta :-D

Gość gość
sexykotka to marta jak dbasz tak masz. daga to ktos inny zupelnie tipsiara blond ktos tu pisal

Gość gość
Tak, mamy jedno zycie . I chce je przezyc PO SWOJEMU:) Wszyscy umrzemy :) Nieprawdasz ? Czyzby liczyła sie długośc zycia , a nie jego jakość ? Moje zycie nie bedzie sie skladac z diet, cwiczeń I dostosowanie sie do chorego wzorca narzucanego przez media.. Cały czas pod presja , bo trzeba to, a tamtego absolutnie nie wolno ! Nie mam zamiaru brac udziału w jakimkolwiek wyścigu..kulcie młodosci czy chudości.. To ja steruje moim zyciem :), zyje tak jak mi pasuje doswiadczam wszystkiego co zwiazane jest z moimi wyborami.. Złego tez .. Wasz wpisy swiadcza jedynie o tym , ze jestescie zakompleksieni, bo odstajecie od wzorca, ograniczeniu , bo widzicie tylko jedna mozliwośc w zyciu I nie macie wlasnych opinii..a zrozumienie , że ktos ma wlasna I własny pomysł na zycie przerasta wasze intelektualne mozliwości.

Gość gość
To prawda moje intelektualne mozliwosci przerasta fakt ze ktos zamiast cieszyc sie zyciem woli sie obzerac , ze ktos woli zrec i sie nie ruszac niz np pojezdzic na rowerze ( jaka frajda na wakacjach pozyczyc rower i pojezdzic np po szlakach we Wloszech lub nawet Niemczech ) ze mozna super zyciem nazywac tylko zarcie i pocenie sie zamiast poplywac , pobiegac , pozwiedzac pieszo powspinac sie usiasc pod drzewem oliwkowym, , poscigac sie z dzieciakami , pojezdzic na nartach ale nieeeeee lepiej ledwo co chodzic tylko do pobliskiego sklepu po kremowki i odpalic tv , naogladac sie durnych programow typu top model i pocieszac sie ze lepiej byc grubym niz wychudzonym ( bo w tv normalnych dziewczyn nie pokazuja tylko szczapy albo sztuczne twory) Jasne tluscioch macie super zycie :)

Gość gość
Ach te nasze kochane akrobatki:)jak ty byłby nudno bez nich:D

Gość gość
twoje intelektualne możliwości przerasta fakt, że ktoś jest aktywny mając nadwagę, a nie tylko objada się i siedzi przez tv... zresztą własnie widać twoją aktywność - zapewne jak jeździsz na rowerze pisząc na kafeterii:)

Gość gość
Raczej w piatki o 18 jestem wlasnie po pracy wiec nie jezdze i raczej juz dzisiaj nie bede bo ciemno sie robi ale jutro basen z dzieciakami

Gość Mala minka
Aktywny z nadwaga to jak slepy sokol :) aktywny czyli bieg do lodowki ,albo bieg dlugodystansowy do fast foodu lub do ciastkarni

Gość gość
no widzisz, a ja sobie dzisiaj popedałuję z godzinkę, a jutro z dzieciakami wspinaczka:) 1:0 dla mnie:)

Gość gość
Alez pedaluj na zdrowie i sie powspinaj tylko nie sciemniaj zes gruba , chyba tematu nie wyczulas , to jest temat o mamuskach 90+ a okolo 100 kilogramowe wieloryby sie nie wspinaja

Gość gość
Hmmm ja też nie potrafie zrozumieć jak ktoś aktywny może być zarazem gruby. No chyba, że do tego je za pieciu ;)

Gość gość
mam 90+ i jeszcze sporo czasu będę miała:)

Gość gość
Pracuję, jestem 2-3x/tyg na aerobiku i ważę 70kg przy 1,60m (ważę za dużo). Do tego mam 1,5l dziecko, które wymusza mój *******apiszę tylko, że wcześniej ważyłam trochę więcej...

Gość gość
* wymusza mój r/u/ch

Gość gość
Znamy takie mamusie -odziane w jakieś giezło bo już żadne ciuchy nie wchodzą . Skromne przekąski pomiędzy posiłkami w postaci poootężnej kanapki oblanej majonezem na obiadek trzy ogromne . kotlety .Potem taka dostrzega że na tle koleżanek wygląda jak ciężarna smoczyca , przytomnieje i molestuje męża o karnety do SPA do rożnych cudotwórców którzy pomogą jej zrzucić 30 kg nadwagi...

Gość gość
aha, i na 5 piętro wchodzę po schodach bez zadyszki:) wyżej nie miałam okazji ostatnio:) coś jeszcze co przerasta waszą wyobraźnie?

Gość gość
Czyli jestes na dobrej drodze , wazylas wiecej a teraz praca aerobik i pogon za maluchem a jak z tego wszystkiego zapomnisz czsem zjesc to ci waga w dol poleci i nawet sie nie zorientujesz

Gość gość
Up