Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xssize

A gdzie sie podzialy mamusie xxl , nasze seksowne akrobatki:)

Polecane posty

Gość gość
no ta tylko że one sa niskie nie zauważyłaś????:) eva ma 150 kylie też jakoś podobnie herbusiowa podobnie Przy 150 waga poniżej 50 kg jest normą Ale już dla osoby np powyżej 180 już nie bardzo

Gość gość
Juz duzo dziewczyn ktore madrze pisaly poszlo na gazete.pl, od tych stalych bywalcow od lat po te nowe, ktore byly tu pare miesiecy. Tu sie nie da pisac juz

Gość gość
do tej z 09.55 Setki razy bylo mowione, ze nie wysmiewamy sie z osob chorych!!!! Dotarlo???? Smiejemy sie (tak, nabijamy sie!!!) z grubasow na wlasne zyczenie, z loch zracych po calych dniach i jeszcze twierdzacych, ze sa seksownymi akrobatkami. Sa grube bo sa glupie. Glupie bo jak widac, nie maja pojecia jaka krzywde zdrowotna robia sobie. To sa obrzydliwe, glupie lochy :D

Gość gość
widac ze nie masz zielonego pojecia czym jest objadanie się :) i nie jestem jedna z nich, ale ktos bardzo mi bliski ma ten klopot. takie jak ty nigdy nie pojmą niczego co wykracza za zgrable cialko i zelowe paznokcie. swiata jest duzo duzo wiecej

Gość gość
Ty jestes chora kobieto a grube same wpędzaja sie w choroby, załóż swój watek, na pewno znajdziesz tu wsparcie usmiech.gif znam kilka osób które wygrały z rakiem, wszystkie młode mamy jak Ty, życze zdrówka!!!! x to jednak nie jest powód aby je obrażać i wyśmiewać, każdy żyje jak chce i nie wolno nam oceniać a już na pewno nie w ten sposób, jesteśmy dorośli i gdyby nie anonimowość nikt nie byłby na tyle odważny aby powiedzieć to w realu WSTYD kobietki WSTYD! trzeba było zostawić je na tym ich topiku i nie wchodzić tam i co lepiej wam teraz? poczułyście się mocniejsze? poza tym czytając to forum mam wątpliwości, czy nie zostałaby wyśmiana moja choroba, mój rak :( tu jest szambo, że aż przykro

Gość gość
no i jak skomentujecie tą wage poniżej 50 kg evy kylie i herbusiowej???? bo jestem ciekawa:D

Gość gość
nigdy nie mialam zelowych paznokci owszem, istnieje otylosc spowodowana choroba, ale to rzadkie przypadki, w wiekszosci przypadkow choroby biora sie z otylosci wiec najpierw czlowiek wpierdziela jak pokrecony a potem choruje

Gość gość
masz raka i za bardzo wszystko bierzesz do siebie, nigdy nie wysmiałam nikogo grubego w zyciu realnym ale uważam ze trzeba wysmiewac otyłośc bo to choroba, nie mozna podziwiac grubasa bo to jest chore

Gość gość
Ja kiedyś byłam gruba zachorowałam na bulimię, lepiej ci???? co z tego że jestem chuda jak szkapa moge sobie kości na żebrach policzyć jak zmagam się z chorobą i tez grubą locha byłam. Macie jakieś posrane stereotypy.

Gość gość
Ja też jestem niska bo mam 158 wiec nie wyglądam jak szkielet co grube mi zarzuciły i piersi też mam odpowiednie do swojej figury choć grube twierdziły,że są małe po powinnam mieć co najmniej D jak one tylko pytam jak ja bym wówczas wyglądała?:O

Gość gość
a wpierdziela jak pokrecony bo co? bo chce byc gruby? czy moze jest jakis inny powod? co wy opowiadacie. jeden na stres jara i sobie niszczy pluca, jeden opije wode i wali watrobe trzeci je i odkladaja mu sie tkanka podskorna. ciemnogord to nasze panstwo... niby swiatli ludzie, szkoly edukacja, a jestesmy z wiedza za afryka :(

Gość gość
Gosciu z 10.03. Daj spokoj, to jak rzucanie grochem o sciane. Apelowac to mozna do ludzi, a na tym watku ich nie znajdziesz.

Gość gość
10.07 podziwiać nie! ale też bluzgać i wyzywać je na ich topiku? kto wam dał takie prawo? namaszczone idealne jesteście, sprawiedliwi arbitrzy tego świata?

Gość gość
"ale uważam ze trzeba wysmiewac otyłośc bo to choroba'''. Swietna sprawa. Teraz wez sie za wysmiewanie innych chorob, mnostwo ich jest, do wyboru, do koloru. Kwiecien juz blisko, to jest miesiac poswiecony ludziom z autyzmem, radze od nich zaczac wysmiewanie, potem juz jakos poleci.

Gość gość
nigdy nie byłam na ich watku i nie napisałam o nich ani słowa, ale dzis autorka tego watku mnie rozbawiła i skłoniła do napisania, bo serio trzeba miec mały móżdzek żeby wygladac jak świnia i uważąc sie ze sexowna osobe

Gość gość
osoba z autyzmem nie ma wpływu na swoja chorobe, a grube same sie w choroby wpędzaja

Gość gość
sorry, ale jak czlowiek objada sie ze stresu, tylko po to by wpasc w bulimie to trzeba isc do lekarza i sie leczyc tak samo jak anorektyczka nie je, bo jest chora ale u nas w kraju pojscie do psychologa to przeciez porazka i czeka sie do momentu gdy zostanie z czlowieka skora i kosci albo gdy latwiej bedzie przeskoczyc niz obejsc i ciekawi mnie jeszcze, dlaczego czlowiek "chory na jedzenie", ktory musi jesc, bo ma takie problemy, nie wpierdziela marchewki czy selera naciowego? nie smakuje? musza to byc czipsy, zelki (no przy zelkach to chociaz wytlumaczenie, bo dobre na paznkocie), wafelki, batoniki?

Gość gość
Moja znajoma w pracy żre na potęgę ale najważniejsze,że do każdego posiłku pije agua slim:O

Gość gość
czemu piszesz, ze trzeba wysmiewać otyłość? a może po prostu TRZEBA wrzucić na luz i znaleźć sobie hobby zamiast dreczenia grubasów? kobieto życia nie masz? ja mam 58 kilo i w nosie mam, kto ile waży, ale to zdrowe podejscie zdrowych psychicznie ludzi;)

Gość gość
sorry, ale jak czlowiek objada sie ze stresu, tylko po to by wpasc w bulimie to trzeba isc do lekarza i sie leczyc tak samo jak anorektyczka nie je, bo jest chora ale u nas w kraju pojscie do psychologa to przeciez porazka i czeka sie do momentu gdy zostanie z czlowieka skora i kosci albo gdy latwiej bedzie przeskoczyc niz obejsc i ciekawi mnie jeszcze, dlaczego czlowiek "chory na jedzenie", ktory musi jesc, bo ma takie problemy, nie wpierdziela marchewki czy selera naciowego? nie smakuje? musza to byc czipsy, zelki (no przy zelkach to chociaz wytlumaczenie, bo dobre na paznkocie), wafelki, batoniki? ****** dokładnie !! ale grubasy uwielbiaja usprawiedliwienia dla swojego obżarstwa

Gość gość
trzeba tępic grubasów bo Ci grubasy "tworza" kolejne grubasy- swoje dzieci i wyrzadzaja tym dzieciom wielka krzywde

Gość gość
Gosc z 10.13, albo sie pisac naucz albo czytac. Tam jest cytat, slonko, z ktorego wyraznie wynika, ze sutorka postu uwazs otylosc za chorobe, czyli z choroby sie smieje. Ty, na przyklad, jestes wyjatkowym przykladem skretynienia, skoro uwazasz, ze masz prawo wysmiewac w obrazliwy sposob kogolwiek. Ale jakos sie z Ciebie nie smieje, bo za bardzo mnie przeraza rozmiar glupoty I chamstwa niektorych ludzi, zeby sie z tego smiac.

Gość gość
nie wchodzilam na temat seksownych akrobatek xxl (przeciez nazwa tematu to nirmalnie szydera juz, tego nie mozna brac powaznie) pytanie mam, czy ja mam przepraszac kazdego grubasa, bo jestem szczupla? czy ja mam sie ukrywac? ja nie wymagam tego od nich, nie wysmiewam, bo to nie moje cialo i nie moje zdrowie sie sypie ale to ja jestem przez nie non stop obrazana, bo to zapewne one wysmiewaja mnie, gdy pisze o zdrowym gotowaniu, odzywianiu, gdy pisze, ze kupuje wszystko eko, to one twierdza, ze eko jest drogie (trzeba policzyc fast foody w maku i kfc, te uzywki, czipsy, cole- i zobaczymy, co jest tansze)

Gość gość
grubasy sie obżeraja wpędzaja w choroby na własne zyczenie i co powinno sie im współczuc ?? bez jaj

Gość gość
mozemy się obawiać, ONE nadchodzą, jak WALEC, więc lepiej nie stawać im na drodze. Tysiące KALORII megaJule, ONE to wszystko w sobie kolekcjonują. Bo ich masa to ich kapitał :D

Gość gość
szkoda czasu na was, jesteście i byłyście pustakami i to pustactwo przekażecie swoim dzieciom matki XXI wieku gratulacje możecie być z siebie dumne.

Gość gość
chyba matki XXL

Gość waze58kilo
a tępić tych co tępią innych też sie nie powinno? przecież uczą dzieci nienawiści do innych ludzi

Gość gość
codziennie jak czekam na córke w szkole to widze sporo otyłych dzieci, niektóre dysza jak zejda po schodach, a na dole czekaja mamusie i co robia?? wtykaja do buzi pączusia dziecku :o cos strasznego, oczywiscie mamusia tez w "sexownym" rozmiarze xxl....

Gość gość
można podyskutować ale obrażanie jest durne i takie.... takie.... kafeteryjne hmmm..... :P