Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xssize

A gdzie sie podzialy mamusie xxl , nasze seksowne akrobatki:)

Polecane posty

Gość gość
Najlepiej jakby każda ważyła 45 kg przy wzroście obowiązkowo 175 ( bo poniżej to karzełki), każda ubierała się tak samo nosiła taki sam kolor i długość włosów ciekawie by było prawda? Ludzie są różni na tym ten świat polega a jak wam to macie problem.

Gość gość
ludzie musza byc rózni co nie znaczy otyli, w wielu krajach tępi się otyłośc wiec nie rozumiem zdziwienia i oburzenia

Gość gość
Potem dzieciak idzie do przedszkola i od progu wysmiewa się z dzieci bo ten gruby ta koślawa, ten za chudy ten w okularach itd..Bo mamusia go nie nauczyła żadnych wartości że w życiu są inne wartości niż wygląd

Gość waze58kilo
agresje tez się tępi w wielu krajach, ty jestes agresywna uspokój się i wyjdź z dzieckiem na spacer lub idz pocwiczyc dobrze wplywa to na mozg

Gość gość
a ja bym wolała pomóc takiej osobie, dać jej kilka dobrych rad a nie ją wyzywać

Gość gość
teraz wiem juz, dlaczego serial "mick&molly" ma taka popularnosc ze robia juz 3 sezon :D

Gość gość
jak mozna dac rady grubasom które twierdza ze sa sexowne i wysmiewaja chude :D

Gość waze58kilo
jeszcze jakas grubaska schudnie i odbije wam meża;p same pod sobą dołki kopiecie

Gość gość
jak na razie to jedziecie po grubych na maxa już którąś stronę no może z kilkoma wyjątkami które tu coś mądrego w miarę napisały.

Gość gość
sorry mike&molly i sa 4 sezony :P ogladalam tylko zwiastun, wiec nie sledzilam na biezaco :D

Gość gość
10:58 pisałaś już to samo w poprzednim temacie:O

Gość gość
gość z 10.41 :)

Gość gość
Tą aktorkę z serialu widziałm już w kilku komediach więc widać że i na takie osoby jest zapotrzebowanie:)

Gość gość
mój mąz by grubej nie zauwazył nawet jakby sie o nia potknął wiec luzik :D

Gość gość
moj brat jest otyly, wlasnie sie odchudza, jemu daje dobre rady, bo on ich chce i slucha nie mam zamiaru nikogo na sile zmuszac do odchudzania i do ruszania sie :) mam kolezanke co przytyla w ciazy ze 30 kilo, bo "przeciez w ciazy wszystko mozna"- jej slowa teraz, ponad 3 lata po porodzie ona ciagle wyglada jak szafa trzydrzwiowa, ciagle mowi o fitnessie i diecie, a na stole do kawy ciasto, w lodowce mleczne kanapki i inne slodycze, czipsy jako przekaski przed telewizorem co jej mowic? ja swoje powiedzialam 2 lata temu, jak mnie spytala, co robie, zeby tak wygladac czy ja mam niby miec misje zbawiania swiata? ja zostawiam grubasow w spokoju, prosze tylko zeby mnie nie wyzywano od chudzinek i o to, zeby przestac mowic, ze nadwaga, czy chorobliwa otylosc jest czyms normalnym

Gość gość
Ale jak gruba schudnie to już zauważy niestety:P

Gość gość
sluchaj, oni w stanach maja zapotrzebowanie, 70% spoleczenstwa ma rozne stopnie nawagi :D

Gość gość
wyzywanie innych jest durne, ale popieram jedna z dziewczyn, ktora napisala, ze jest wysmiewana przez grubych za zdrowe gotowanie, sport, zabranianie dzieciom maca, slodyczy i uczenie picia wody. na kazdym tego typu temacie jada po mnie jak po burej suce, ze chce byc zdrowa i miec zdrowe dzieci. jak napisze takiej, ze dawanie rocznemu dziecku do polizania lizaka jest glupota, to od razu jestem zwyzywana przez takie mamusie xxl od wariatek i ze dziecko nie umrze od jednego chipsa czy maca raz na kwartał (w rzeczywistosci - raz na tydzien). jak widze dziecko umazane w czekoladzie czy mamusie ktora kupuje mu slodycze w piekarni, to az mnie trzaska. one nie wiedza, co to sa nawyki zywieniowe, powinnosc czlowieka bycia w ruchu. i tak sobie dochodze do wniosku...wiecie co szczupłe hejterki? macie moje blogoslawienstwo, bluzgajcie na grubasy ile wlezie.

Gość gość
nie bede ich hejtowac, ale dzieki, nie jestem sama kazdy temat o zdrowym zywieniu upadal, bo zjawialy sie matki, wyzywaly, bluzgaly, przedstawialy "prawdziwe" fakty i teorie o tym, ze produkty eko, tylko eko maja w nazwie ja np jestem za tym, zeby sprzedawac tylko produkty eko, bo wszystko powinno byc eko, prawda? wtedy eko nie byloby luksusem tutaj na kafe co do kosmetykow, to kazdy ma wybor, nie musi kupowac eko, ale produkty spozywcze powinny wszystkie byc eko, nie powinno byc podzialu to taki wtret ale jesli ktos pisze, ze zdrowo sie odzywia, ze karmi piersia, bo tak mu wygodniej i wierzy ze chroni dziecko, to zaraz jedna hejterka z druga napisze: "karmisz piersia a pozniej bierzesz dziecko do maka" nie wiem, kto, gruba czy chuda, nie obchodzi mnie, skoro mnie krytykuja za moj styl zycia (mimo ze jest duzo zdrowszy) to ja pokrytykuje (nie mam zamiaru obrazac) grubasy, moze komus cos zaskoczy w moosku :P

Gość gość
I co?nie macie juz nic do powiedzenia?

Gość gość
Grubaski gdzie jesteście?:D

Gość wredne babiszon444
Ja jestem jak najbardziej w temacie odchudzania , zdrowego zywienia itp Od czasu jak urodzilam drugie dziecko minelo 2.5 roku a ja jestm juz 20kg lzejsza :) I jestem taka z tym szczesliwa , ze tego sie nie da opisac. :) Z luboscia zakladam ciuszki ktore jesczze do niedawna siedzialy w szafie bo sie w nie nie miescilam :( Zaczelam cwiczyc, zdrowo sie odzywiac, co weszlo mi w nawyk i waga poleciala. Duzo osob pyta co robie , ze tak schudlam a ja mowie prawde tj dieta i cwiczenia. Niedawno znajoma tez zadala mi to pytanie, wiec jej wytlumaczylam co i jak , podalam tez adres bloga . Potem jak ja spotkalam pytam jak jej idzie odchudzanie. A ona wiecie co mi odpowiedziala? Ze nawet na tego bloga nie zajrzala bo nie ma czasu :D Diety nie zmienila :( Co ja widze tj grubsza. Ale to nie moj interes , nie chce dbac o siebie to niech chodzi dalej taka spasiona.

Gość wredne babiszon444
Zgdzam sie z kims wyzej kto napisal, ze osoby ktore dbajace o diete sa wysmiewane wlasnie przez takie ktore sie spasly i im zal dusze sciska, ze inna jest szczuplejsza. Ale to sie tym nie trzeba przejmowac tylko przec do przodu ;)

Gość gość
Boże, przerażające jest to co piszecie. Jak można dyskryminować grubych ?? To tak samo jakby wyśmiewać chudych, czarnoskórych, chorych raka, upośledzonych umysłowo, itd. Co z Was za ludzie ??? Jak Wy swoje dzieci wychowacie ??? Wstyd..

Gość Xssize
Oj widze ze sie tutaj porobilo :) a ja tylko z rana przy kawie poczytalam forum i zaczelam sie zastanawiac gdzie sie podzial temat mam xxl ( seksowne akrobatki to nie moj wymysl , to mamuski tak sie okreslaly ) ogolnie watek byl zabawny. Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia, grubaski pisza za sa takie mega super szczesliwe ze maja taaaaaki z******ty seks super zycie a te chude sie czepiaja bo sa samotne glodne i nieszczesliwe a za chwile pisza ze zajadaja stres i klopoty i dlatego tak ciagle jedza tlumacza ze jeden w stresie i nieszczesciu pali a drugi pochlania jedzenie, wiec wypadalo by zadac pytanie - to w koncu sa bardzo szczesliwe czy strasznie nieszczesliwe i zestresowane ????

Gość gość
Nie sa zestresowane I nieszczęsliwe z powodu swojego wygladu :) Proste. Naprawde nie rozumiecie, ktos moze akceptowac swój wyglad ? Nie chcec go zmienic ? Byc zadowolony z siebie, znac swoje prawdziwe wartosci oprucz wygladu ? To ja jestemg ruba, ja nosze wieksze ciuchy niz 36 , ja sie wpedzam do grobu I zle wychowuje dziecko :P Znajdzcie sobie inna misje zyiową :) Moze nowe pazurki ? Moje zycie jest DLA MNIE ok a wasze zdanie koło tyłka mi lata:) Zajmijcie sie lepiej swoimi doskonalymi ksztaltami :) Bo wam z przejecia zmarszczki I celulit sie zrobi.. Na opakowanie bardzo zwracaja uwage laski co nie maja czym opakowania wypełnic..

Gość gość
A mi dobrze z moim wyglądem:)

Gość gość
No!trochę ucichły szczypiorki więc można pogadać normalnie:)

Gość gość
lepsza locha w domu niż marna solariowa blondi z krzywymi zębami :)

Gość gość
Co jadłyście świnki na kolację?:D