Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupujecie pieczywo??Zakładajcie worki na ręce!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Idiotko z 17.47. Czy ktoś tu mówił o jakichś obsesjach ???? Czy włożenie worka na rękę cię przerasta?? To jest zwyczajna czynność, którą powinnaś traktować jako coś na porządku dziennym. Widocznie tego nie robisz skoro piszesz te bzdury. Nikt tu nie pisał o obsesjach, tylko o prostactwie ! xxx o co ci chodzi małpoludzie? :) nie umiesz czytać? przecież ja napisałam że biorę przez folię!

Od skrajności w skrajność. Ja nie kupuję bułek bo ich nie jadam, więc problem macania pieczywa mnie nie dotyczy. Ale naciskanie spłuczki przez papier toaletowy trochę dziwi.

Gość gość
w anglii chleb jest w folii a bułki w workach, nie byłaś to NIE pisz że są rękawice

Gość gość
O to mi chodzi, że widzę, że twój komentarz jest ironiczny,ale ci nie wyszło. Próbujesz branie pieczywa przez worek podnieść do rangi obsesji, żałosne.

No i widzisz broken coś tam, pewnie dotykasz tak nisko jak Gość, a Gość tak nisko jak Ty i wymieniacie swoj***akterie. Cała wasza teoria na nic.

Gość gość
może i dziwi ale zawsze tak robilam

Gość gość
A czy na świecie istnieje tylko Anglia ?? -.- Są jeszcze inne kraje..

Gość gość
ale zawsze więcej ludzi będzie dotykało wyzej, a nizej mniejsza ilosc ludzi.

kubek z kawą , ale Wy wszyscy dotykacie normalnie, więc prawdopodobieństwo, że spotkam się z jej bakteriami jest niewielkie:-P

A tam niżej mogło łapać dziecko jakimś zaślinionymi łapkami, albo mógł się otrzeć jakiś pies. Ech tyle tych bakteryjnych zagrożeń.

Gość gość
Dzieci do lekcji, nieśmieszne jest to co piszecie.

Jeżdżę autobusami często więc co nieco widziałam. Oczywiście, że wolno z psem :D, a dzieci często siedzą w wózkach a nie na kolanach i sobie chwytają za barierkę ręką oślinioną od rozmiękłych chrupek.

Gość gość
a ja jeżdżę samochodem

Gość gość
Wzruszające, doprawdy. A ja dorożką..

Gość gość
kaljdlj

Gość gość
laski dajcie sie złapać na moje ciepłe bułeczki A ja pomasuje wam wasze bułeczki na klacie W zamian ugryziecie główkę od mojej parówy

Gość gość
Przed grzebaniem w bułkach w markecie specjalnie wcześniej grzebię sobie w jajach bo podnieca mnie myśl że jakaś kobieta będzie potem brała do ust taką bułkę... Prawie tak jakby brała do ryja mojego penisa :-)

Gość gość
prawie robi wielką różnicę :) jak ktoś nie umie sobie baby znalezc do sexu to sobie chociaż w bułkach pogrzebie haha

gość z 17.47, ten zhejtowany i z "manią", a jak masz z jedzeniem w restauracjach? ja gdzie się da biorę plastikowe sztućce i papierowe kubki, nawet jak zostaję w danym lokalu:D do typowych och ach restauracji rzadko chodę, chyba, że za granicą, więc to nie problem.

Gość gość
-.-

Gość gość
Ja zawsze kiedy idę Do sklepu To kładę na ladę Laskę Pani pokazuje A ona sie aż Nad to Oblizuje Bierze ją do buzi Mój zapał się studzi Bo szybko tryskam A ona dziewica Jaka piękna Jaka czysta

Gość gość
odświeżam, może więcej osób przeczyta.