Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allllllicjja

Do zrobić czy to moze zaszkodzić mojej ciazy

Polecane posty

Gość gość
Najpierw była bakteria, później wirus. Ty chyba już sama nie wiesz!

Gość Allllllicjja
Pozatym można nawet to zjawisko zobaczyć w Polsce gdzie np Warszawa czy krakow Japończycy czy Chińczycy noszą maski rownież w Polsce nie wydaje mi sie żeby to było przez zanieczyszczenima

Gość Allllllicjja
BAkteria

Gość gość
SEPSA to ogólnoustrojowe zakażenie. Nie wywołuje go konkretna bakteria. Poczytaj trochę zanim zrobisz z siebie idiotę. Wirusy są dla Ciebie groźniejsze niż bakterie.

Gość Allllllicjja
A co do tego czy wiem dokładnie co to to rzeczywiście nie wiem bo mi dokładnie z nazwa mąż nie przedstawił ale mówił ze bakteria

Gość gość
No bo w Krakowie i Warszawie powietrze jest takie czyste. Jakbyś poleciała do Japonii na Hokkaido to byś zobaczyła, że nikt tam masek nie nosi,

Gość gość
Oni nosza maski ze względu na zanieczyszczenie powietrza. I epidemię SARS która nie ma nic wspólnego z bakterią. SARS wywołuje wirius SARS.

Gość Allllllicjja
Mądrzy ludzie idzie tam gdzie chcą abyście byli mądrzy . Nią miałam okazji być w Japonii ale byłam na malediwach gdzie zanieczyszczeń nie ma a Japończyków i Chinczykow nie brakuje co drugi nosił maskę

Gość gość
''SEPSA to ogólnoustrojowe zakażenie. Nie wywołuje go konkretna bakteria. Poczytaj trochę zanim zrobisz z siebie idiotę. Wirusy są dla Ciebie groźniejsze niż bakterie.' Ty troche poczytaj, zanim zrobisz z siebie idiote, i to ze zrozumieniem. Nie wiem, dlaczego sie wyzywasz na autorce, zapytala, wiec chyba oczywiste jest, ze nie wie. Kulturalny czlowiek by normalnie odpowiedzial, a nie dowartosciowywal sie dowalajac komus na forum.

Gość gość
Gość 11:57 słuchamy twojej defiznicji SEPSY, najwyraźniej masz inna. Wystarczy wygooglować sobie SEPSA żeby wiedzieć co to. Trzeba być wyjątkowym leniem żeby nawet tego nie zrobić.

Gość gość
Nie, nie mam. Ale gdybym miala, mialabym na tyle kultury, by napisac neutralnie, bez wyzwisk.

Gość gość
I jak idzie czy nie ?

Gość gość
a od kiedy SEPSA jest zarażliwa?

Gość gość
On nie idzie do byłej żony pomagać tylko idzie ją bzykać boś w ciąży. A ta sepsa to zapewne ściema żebyś się nie domyśliła. mojej przyjaciółki mąz też chadzał do byłej żonay jak ona zaciążyła i też wymyślał że niby jakieś choróbska złapała.