Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa

kto się nudzi w pracy?

Polecane posty

Gość WerCiaaaA
Chce przytyc :p ciężko z taka przemiana materii jaka ja mam masakra:) każdy ma problem z odchudzaniem a ja z przytyciem i chudymi nogami.

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
pewnie przesadzasz, mi też by się przydało - 2 kg bo mam boczki :(

Gość WerCiaaaA
Nie chce się odchudzic ale przytyc.jest ciężko z taka przemiana materii jaka ja mam:p

Gość blondyna3333
Ja pomalutku zaczynam się zbierać. Jutro nad ranem mam wyjazd służbowy- ponad 700 km w samochodzie i chcę uciec wcześniej. Na 14 mam do fryzjera- muszę się trochę odstawić, a nie zechce mi się w środku nocy układać włosów. Moja fryzjerka jak mnie uczesze to na drugi dzień jest fajna fryzura.

Gość WerCiaaaA
Blodni to milego wyjazdu :) wiem ze to z pracy wyjazd ale tez może być Emily;p

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
Blondi - miłej delegacji :P Wercia nie zauważyłam Twojego postu wyżej, weeeź, tylko pozazdrościć...

Gość WerCiaaaA
No co ty..nie ma czego naprawdę.wszystko wisi na tobie.spodnie najmniejsze kupuje.czesto xs;/ jak dziecko.masakra.ale teraz staraam się jeść regularnie i śniadania i zobaczymy.chcialabym miec problem z odchudzeniem się niz z przytyciem.

Gość WerCiaaaA
Jeszcze godzina i konczysz:)

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
tak, cieszę się już :) ale możesz spokojnie wkładać spódniczki, każdy ciuch będzie ok... a ile masz wzrostu, jaką wagę, albo bmi? ja nie mówię że jestem gruba, ale zawsze chce się coś poprawić :)

Gość WerCiaaaA
160 cm 45 kg wiem ze malo..chcialabym przytyc tak z 5 kilo:p jeju nawet 14 jeszcze nie ma..

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
o matko ale malutko, ale fajnie masz :) coś mi się dłuży ta ostatnia godzina... nie wiem już co robić

Gość WerCiaaaA
Ty zaraz do domu a ja do 18 jej:/ masakra tak pracować bo nawet nic nie moge sobie zalatwic.od 10 do 18 takie godziny gdzie urzędy itp akurat się zamykają.

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
rano możesz :) tylko to się nie chce wstać pewnie.. od maja też muszę poszukać innej pracy, to się już martwię na co trafię...

Gość WerCiaaaA
Nienawidzę rano wstawać:p obys znalazla prace gdzie będziesz mogla się poobijac trochę:p heh

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
trochę tak, ale nie tak jak tu, bo czasem mam wrażenie, że się robię "zacofana" jak tak mało robię ;) lecę pozmywać po sobie naczynia i niedługo zbieram się do domuuuu

Gość WerCiaaaA
To lec w takim razie a ja ide zrobić sobie herbatę i cos do jedzenia aby w boczki poszlo :) do jutra w takim razie trzymaj sie :)

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
ciekawa jestem kto jutro będzie się nudził z nami :) smacznego i do jutra :)

Gość WerCiaaaA
Może wpadniee ta od vifona:) a ciekawe kto się będzie ze mną nudzil teraz do 18 :)

Gość do 17
Jeśli chcesz ja się z Wami ponudzę. Pracuję do 17 więc jeszcze sporo czasu muszę tu spędzić.

bardzo sie nudze co mam zrobic? siedze te 8 godzin ale pracy mam na 2-3 w sumie poza tym siedze i nie mam co ze soba zrobic, ciagle udaje, ze cos czyszcze np drzwi.problem narasta, sasiedzi pytaja moja matke co sie ze mna dzieje, czy jestem chory ze tak dziwnie wygladam w pracy, jestem po prostu znudzony a moja matka mowi, ze to depresja

Gość WerCiaaaA
A gdzie pracujesz ze się nudzisz?:)

Gość WerCiaaaA
Ja w sklepie siedzw i nie mam ruchu akurat:) taki poniedzialek..

Gość gość
Ja też mogę dołączyć do tego wątku. Siedzę w pracy na stażu od 8 i jeszcze ani jednego zadania dziś nie dostałam :O Można jajko znieść z tych nudów. Nawet list motywacyjny do innej pracy sobie tu napisałam, bo muszę stąd uciekać. Nie wytrzymam tu jeszcze 2 miesięcy. Miesiąc nie minął jak rozpoczęłam ten staż i modlę się o inną pracę. :O

Gość WerCiaaaA
To faktycznie nie ciekawie:/ sprobuj może znajdziesz cos innego bo tez siedzieć i nic calkiem nie robić to nie da się tak..a do której dziś?

Gość WerCiaaaA
Nieciekawie *

Gość gość
Do 16, więc jeszcze niecała godzina, ale ciągnie mi się dziś ten czas potwornie. Zawsze to coś tam do roboty chociaż na 2-3 godziny dostawałam a dziś 8 godzin siedzę w internecie. Już sama nie wiem co tu jeszcze poczytać, bo ile można bez celu chodzić po stronach internetowych. :(

Gość WerCiaaaA
No tak racja.ale do 16 to szybko zleci:) wytrzymalas 7 Godzin to wytrzymasz 40minut:)

Gość gość
No pewnie, że wytrzymam :) wyjścia nie mam :P Miał być taki fajny staż, a tylko się rozczarowałam. Jedynie pociesza mnie wizja wypłaty, bo jak na staż to całkiem nieźle :D

Gość WerCiaaaA
To dobrze ze chociaż jakiś plus jest tego stażu:D a jakie plany po pracy na dziś?:)

Gość gość
Jak na razie żadne, bo leje z przerwami u nas od rana. Jakby było ładnie to bym w ogródku grzebała szykując grządki pod kwiatki :D A tak posiedzę w domu robiąc o wiele ciekawsze rzeczy niż przed południem. Może zajmę się swoją robótką sutaszową.