Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa

kto się nudzi w pracy?

Polecane posty

Gość kaasiulaaa
Jeszcze nie mam stronki :/ Niby fajnie bo nikt Ci nie truje, nikt się nad tobą nie wyzywa...ale nigdy nie wiesz ile zarobisz, są dni że utarg był znikomy, a opłaty nie poczekają... Szczerze to bym wolala ciepła posadke w urzedzie niż to co mam, bo kokosow to nie ma a w styczniu to się nic nie zarabia.... Więc aż tak dobrze nie mam

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
a mi się ciągle wydaje, że w kwietniu sypnie śniegiem :)) głodna się robię przez to gadanie o grillu ;)

Gość WerCiaaaA
Kasiula masz racje.ty musisz się martwić żeby oplacic wszystko.no w styczniu u mnie tez kiepsko jest.chyba w handlu wszędzie tak.a strona w internecie to super pomyśl sama namawia szefowa żeby tak zrobić albo sprzedawać tez przez internet

Gość WerCiaaaA
To w tamtym roku w Wielkanoc snieg padal:) pokazywali w TV jak ludzie lepia zajączki ze śniegu haha

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
widzisz kasiula, a ja mam "ciepłą posadkę" (co prawda tylko na trochę ponad pół roku), a chętnie zrobiłabym coś swojego..

Gość WerCiaaaA
Ja tez bym cos swojego otworzyla ale weź tu cos otwórz ..ciężko trafić teraz w handlu.wszystko jest.tyle się widzi ze ludzie otwierają sklepy i zamykają bo im nie idzie.jeszcze jak ktoś ma swoj sklep to latwiej a jak wynajmuje to juz ciezej

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
a co do strony internetowej czy tam sprzedaży na allegro, ja popieram, kupuję tam prawie wszystko, oprócz jedzenia i niektórych ubrań. kocham ogólnie takie zakupy i czekanie na kuriera :D

Gość WerCiaaaA
No i trzeba się liczyć z tym ze będzie trzeba (nie zawsze)dokladac do sklepu.tym bardziej na poczatku i trzeba mieć na to.

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
fajnie pójść w stronę handlu przez internet w sumie, siedzisz w domu albo gdzieś tam, robisz kiedy C***asuje... hm. poznałam niedawno babeczkę, która biegała po "lumpeksach" i wyszukiwała tam tanie rzeczy w dobrym stanie, a potem sprzedawała, jej mąż się śmiał, a teraz otworzyli działalność i z tego się utrzymują :)

Gość WerCiaaaA
Ja tez :) lubie chodzić po allegro i szukać różnych rzeczy.ez kupuje przez internet.nigdy butów nie kupilam za to moja koleżanką ciągle kupuje buty przez internet masakra:p

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
Ja kupiłam parę razy, ale to trampki, a raz buty reeboka po przymierzeniu tego samego modelu w sklepie (wyszło 50 zł taniej). A jak widzę, że sukienki są na alle za np. 30parę zł z przesyłką to nie mogę uwierzyć, że ktoś kupuje w sklepie za 100 czy 200 skoro i tak ubiera się taką kieckę raz - dwa...

Gość blondyna3333
Zakupy przez neta -super sprawa, ile zostaje czasu i pieniędzy. Kupuję prawie wszystko. Ostatnio zastanawiam się nad zakupem sadzonek iglaków. Przez internet wychodzi ponad połowę taniej niż w centrum ogrodniczym. Tylko boję się trochę czy nie ucierpią one podczas transportu.

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
jakby wysłać je kurierem to chyba nic im się nie stanie.. zaytaj sprzedawcę jak wysyła i będziesz wiedziała czy opłaca się kupić te iglaczki:)

Gość WerCiaaaA
No czasami można naprawdę taniej kupić cos.też często siędze i szperam w allegr o:) i nawet nie za czymś konkretnym ale tak po prostu może cos w oko wpadnie

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
bo to jest uzależnienie już w moim przypadku, mówię wam :) wchdozę tam, szukam szukam i o! to chcę, tamto chcę ! i tak kupuję raz na jakiś czas nawet dla relaxu albo poprawienia humoru. właśnie, ciekawe czy moja sukienka już przyszła...

Gość blondyna3333
Mi zdecydowanie za często coś wpada w oko:)

Gość WerCiaaaA
A jaka sukienkę zamowilas?;) na jakąś okazje czy po prostu na wiosnę?;)

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
na chrzest który będzie w święta :) biała z przodu z pepitką i zamkiem z tyłu, za całe 28,99 :D

Gość WerCiaaaA
To super cena:) jeszcze jak fajna to super. Do której dziś w pracy?

Gość WerCiaaaA
Dziewczyna od vifona chyba zapracowana dziś:) może się odezwie jak będę.bo ja o 18 jak zwykle..

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
dodam fotkę jak przyjdzie :) do 14,30, w miarę zleciało, jeszcze trooochę, chyba zjem kisielek z nudów, a może kawa... pochwalcie się też ostatnimi zakupami z allegro:)

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
kasiula i blondyna tez zamilkły.. hm, to tylko my takie niedobre i leniwe hihi :D

Gość WerCiaaaA
Ja nie Lubie kawy:) hmm ostatnio na allegro kupilam zegarek chlopakowi na święta w sumie czyli dosyć dawno cos kupilam:d bo w grudniu.ale oplacalo się.zegarwk kupilam za 190 zl a normalnie w sklepie 290 cos .czyli 100zl do przodu jestem.AZ niedowiezalam ale to ta firma oryginalne wszystko i siedzibę ich sprawdzilaam i wszystko się zgadzalo:) wiec dużo zaoszczedzilam.a chcialam kupić za te 300 juz bo odlozylam specjalnie.ale z ciekawości weszlam na allegro i kupilam jednak;)

Gość blondyna3333
Ostatnio kurier przytaszczył mi karmę dla psa, a co będę sobie smrodzić samochód. Jeszcze bluzka , czarna , rękawki nietoperki, a z tyłu całe plecy z koronki- taka kusząca. No i jeszcze odkurzacz. Teraz szukam tych sadzonek i oglądam meble na taras z technoratanu, ale nie mogę doszukać się jakiejś przystępnej ceny.

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
z tym zegarkiem to super okazja :) blondyna - ja widzę, że Ty też wszystko stamtąd kupujesz jak ja hihi Pałka-Zapałka, jakoś tak się złożyło, że wszystkich pytam gdzie pracują, że się nudzą, wiec: gdzie pracujesz?:D

Gość WerCiaaaA
Zapalka to ja dwie godziny po tobie wychodze do domu:). Na allegro zamierzam kupić mojej mamie sztućce bo tez SA tańsze a teraz będzie okazja

Gość WerCiaaaA
Blondi to faktycznie kupujesz sporo:) ja teraz chce popatrzeć cos na wiosne jakąś sukienkę może albo jakąś bluzke

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
sukienek jest taki wybór że głowa mała ! ja szukałam do kwoty 35 zł (sukienka na raz) i wybrać nie mogłam :)

Gość WerCiaaaA
Jak się odwadze to zaloze sukienkę:) teraz stosuje dietę i może do wakacji będę wygladala jak czlowiek:D