Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa

kto się nudzi w pracy?

Polecane posty

Gość jjjjjaaaaaaaaaa
ja też tak mam, a niby to najbezpieczniejszy środek transportu. Oczywiście najmniej bezpieczny jest samochód, którym jeździ się prawie codziennie albo nawet kilka razy dziennie .. siedziałam kiedyś w samolocie na jakiś targach czy czymś takim i już miałam gęsią skórkę. Co dziwne, na skok z samolotu ze spadochronem bym się odważyła, tylko problem, że najpierw trzeba wsiąść do tego samolotu :(

Gość ja od vifona
weka ja jzu jestem juz zrobilam co mialam zrobic... wlasnie nie mam workow na smieci tylko w kuble hehhe wiec musze sc wyrzucic... lepszy nr mam caly pelen ksoz smieci i nie mialam juz miejsca wurzucac do kosza to na podloge smieci rzucalam wiec musze z podlogi pospratac papiery hehe jak mi sie nie chce

Gość jjjjjaaaaaaaaaa
no miejsca trochę zajmują te pudła, ale mam dużą szafkę :) i zawsze zimowe na lato do pudeł, a letnie na zimę i taka wymiana. chociaż jest kolka par które bez względu na porę roku stojją :)

Gość jjjjjaaaaaaaaaa
od vifona - drugi kosz by się przydał :) albo większy... ja kończę herbatkę i za jakiś czas trzeba będzie pozmywać... porażka

Gość ja od vifona
jaaaaaa nawet nie mow mam taki syf i smierdzi zupka chinska w moim pokoju hhehe a nie chce mi sie okna wstac i otworzyc a wlasciwie balkonu ehhe

Gość WerCiaaaA
O jej odwazylabys się na skok?ja w życiu! Haha:) mój chlopak chcial zebysmy razem skoczyli w rocznicę ale w życiu się nie zgodzie chyba.;p na sile musieliby mnie zaciągnąć i rzucić:p ogladalam filmik jak facet zemdlal i caly lot nic nie pamięta.śmiesznie to wygladalo bo kamerka by la jakoś chyba przyczepiona kolo jego twarzy:D ze mna tez by tak pewnie bylo haha

Gość jjjjjaaaaaaaaaa
marzenie moje taki skok, ale kurcze boję się samego momentu od lądu na wyżyny (czyli czasu w samolocie) .. hehe, ja tak na wszelki wypadek bez kamerki bym skakała

Gość ja od vifona
tez bym skoczyla ale jakby sie spado nie otworzyl hihih??

Gość ja od vifona
dziewczyny...chce mi sie raeaello ale jest drogie kosztuje dyche czy ponad dyche i mi szkoda hehe

Gość WerCiaaaA
O ja nie Lubie jak później smierdzi ta zupka:D kiedyś w sklepie zrobilam zupke to potem dlugo smierdzialo i babka taka starsza mówi la ze smierdzi Vegeta:D a mi glupio bylo się przyznać ze ta zupke jadlam to powiedzialam ze obok z restauracji pewnie czuć a ona ze u mnie i tak dlugo stala i ciągle mówila o tych pzyprawach i w końcu sobie poszla hahaha i juz potem nigdy w sklepie nie zrobilam:p

Gość WerCiaaaA
No wlasnie balabym się ze by mi się nie otworzyl:p i samego tego skoku bym się bala żeby się odwazyc

Gość ja od vifona
werka padlam... werka masz na serio na imie weronika?

Gość WerCiaaaA
Rafaello nie Lubie bo nie Lubie kokosa:p

Gość jjjjjaaaaaaaaaa
ja czasem zamawiam frytki i śmierdzi barem wtedy i też ściemniam, że to przez okno z baru leci zapach :D

Gość gość
zazdroszcze roboty - mieć czas i w ogóle móc wchodzić na neta.... Ja mogłam tylko w czasie przerwy... No chyba że macie przerwe

Gość jjjjjaaaaaaaaaa
gość - taaa, mam przerwę od rana :D a tak szczerze mówiąc to bywa tak, że nie mam czasu zjeść albo iść siusiu a są takie dni jak dziś, że spokojnie jest.

Gość ja od vifona
jaaa mam to samo czasami nic nie jem ani nie pije w pracy bo mam malo czasu tak samo jak Ty... a zazwyczaj jest tak w poniedzialki i po 1 po 10ttym i po 20 albo samego 20stego jak ludzie kase dostaja na wyplate

Gość gość
ja się nudze ale została mi jeszcze niecała godzinka w biurze i weekend:)

Gość ja od vifona
dziewczyny..... wynioslam smieci... a teraz nie chce mi sie rafaelllo tylko pistacji hehe

Gość jjjjjaaaaaaaaaa
ja pozmywałam huuuraaa, z głowy :) mi już 25 min zostało, a tak do zachcianek.. mi się chce bloku czekoladowego... ooo tak

Gość WerCiaaaA
Ja tez mam przerwę od 10do 18 :D haha bo teraz ruchu nie ma i zaraz pójdę zrobić sobie cos do picia

Gość ja od vifona
dziewczyny zamykam pliki i foldery i lece do domu puscili mnie ehhe buziaki jestescie super papa

Gość WerCiaaaA
A mi się chce...jakiegoś dobrego obiadu:p

Gość jjjjjaaaaaaaaaa
od vifona papa :) tzn do poniedziałku :) ja też niedługo będę zmykać, tylko czemu te ostatnie minuty się tak dłużą???

Gość WerCiaaaA
Papa do poniedzialku:) ja do 18 ...jeszcze 4 godziny

Gość WerCiaaaA
Zawsze ostatnie chwilę się dlużą..heh:) no ale chyba nie chcesz się ze mną zamienić?;p

Gość jjjjjaaaaaaaaaa
oj nie nie. ja od ranka samiutkiego w pracy,wystarczy.. za Tobą już też połowa czasu, więc z górki :)

Gość WerCiaaaA
No nie będzie tak źle chyba:) wyjde przed pawilon zlapie świeżego powietrza:)

Gość jjjjjaaaaaaaaaa
hmm.. ja to sobie mogę ci najwyżej okno otworzyć... dobra, to do poniedziałku :)

Gość WerCiaaaA
Papa do poniedzialku:)