Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka wagarowiczki

czy pozwoliliście dzieciom iść na wagary ?

Polecane posty

Gość matka wagarowiczki

moja 14 latka ( 1 gim) oświadczyła co cyt " no mamo weś, gdzie do szkoły , siara jak diabli" i została w domu .. Czy to ...siara iśc do szkoły w dzień wagarowicza ?

Gość gość
mnie starzy nie truli ,zostałem w domu na chiloucie , jestem w 3 gimnazjum , z mojej klasy poszło może 5-6 osób na lekcje

Gość gość
Typowa 14 letnia gimbaza one to zawsze wiedzą co jest "trendy"... Ja nie obchodze takiego dnia tylko normalnie chodzę do szkoły bo nie chce mieć zaległości. Przypilnuj córeczkę bo wnet będziesz na nią się skarżyć i załamywać ręce.

Gość gość
jasne że siara i lizusostwo

Gość gość
No i dodam ze chodzę do 2 klasy technikum.

Gość Roman Gier z Tych
jasne

Gość gość
nie pytałam nigdy.... :D

Gość gość
mój 14 latek nawet by nie śmiał o to zapytac, bo dla mnie wagary nie istnieja i on o tym wie i był dzis normalnie w szkole. !7 letni syn sam stwierdził że trzeba byc przygłupem żeby uciekać ze szkoły bo jest 1 dzień wiosny

Gość ja pamietam ze nie chodzilam
w liceum na dzien wagarowicza:) To znaczy do szkoly do szlam, ale tylko dlatego by w szatni spotkac sie z klasa i gdzies razem wyskoczyc. Rodzice o tym wiedzieli jak i o innych wagarach:P

Gość gość
my pozwolilismy , mamy 14 latka ,też 1 gim, poszedł z kolegami nad rzeke. Swoją drogą szkoła mogła się postarać i zorganizować jakieś ognisko czy park.

Gość matka wagarowiczki
heh ,ja też nigdy nie pytałam , bo by mnie rodzice utłukli ,ale i tak się szło. Dlatego pytam jaka teraz jest tendencja.

Gość gość
* 17 letni syn miało być ;)

Gość ja pamietam ze nie chodzilam
nam w gimnazjum wlasnie organizowano ogniska, jakies tam wyjscia zawsze w ten dzien, ale w liceum juz nie. Chodzilam do najlepszego w miescie, okropny rygor i pamietam ze tych pierwszych wagarow wszyscy sie bali:D Dlatego sie zgralismy i poszlismy wszyscy bo odpowiedzialnosc zbiorowa mniejsza by byla:D

Gość anka z gorzowa
mam dwie córki 12 i 16 , pozwoliłam na wagary.

Gość gość
mój 14 latek nawet by nie śmiał o to zapytac, bo dla mnie wagary nie istnieja i on o tym wie i był dzis normalnie w szkole jestes pewna?

Gość gość
dobry temat , akurat rano miałam wojne z synem -1 gimnazjum . On nie idzie i koniec ,bo to wstyd , nikt nie idzie itp. Teraz siedze w pracy i myśle -dać kare czy nie

Gość gość
kiedyś w podstawówce w siódmej klasie prawie cała klasa - za wyjątkiem kujonów - poszła na wagary. Ja jako najwyższy grałem rolę nauczyciela a reszta szła parami ( wtedy krążyła milicja po mieście ).

Gość gość
a macie może coś takiego jak e-dziennik ? Moje licealistki mają ,na bierząco wiem jaka frekwencja i oceny. Oczywiście dziś wpis "nb"

Gość gość
bieżąco

Gość gość
kurwa BIEŻĄCO a wymagają od dzieci magistra

Gość gość
nie pozwoliłem , w domu wojna , zakaz tv kompa i telefonu , syn 15 lat. Oczywiście do szkoły nie dotarł ,mam dziennik elektroniczny .

Gość gość
zapomniał wół jak cielęciem był ...

Gość gość
mój syn też został w chacie i też nie wiem co zrobić , ukarać ??? czy to aby ma sens?

Gość gość
nie mam tego problemu ,mam kumatych staruszków co ogarniają że 21 marca do sql idą tylko lizod**y :D

Gość matka wagarowiczki
no właśnie wół pamięta jak cielęciem był i te wiosenne wagary nie zaważyły jakoś na dalszej edukacji ,ot pytam jak jest u was

Gość gość
Tylko plebs bez ambicji obchodzi takie święta. Żałosna próba zaimponowania równie głupim kolegom, pewnie córka i jej koledzy "zdolni ale leniwi"... Ja też często chodzę na wagary ale nie bez powodu tylko kiedy czegoś zapomnę albo coś ważnego wypadnie. Miałam w zeszłym roku coś 30% nieobecności (zmusiłam mamę do usprawiedliwienia :D ) ale w 3 gim. bym się nie ośmieliła zrobić czegoś takiego a w liceum to już w ogóle... I zauważcie że na tzw. dzień wagarowicza nie przychodzą tylko tchórze który nie mają jaj się zerwać "w zwykły dzień" :D

Gość gość
skoro pamięta to po co to halo

Gość SPZ
mnie rodzice zawsze pozwalali , pewno dlatego teraz chodze do szkoły w dzień wagarowicza :) Od gimnazjum pytali czy ide na wagary czy do szkoły -decyzja nalezała do mnie ,nie było afer wojen szlabanow. Teraz jestem w 3 technikum i do szkoły poszłam

Gość gość
z bólem serca ,ale się zgodziłam na wagary , blizniaki 14 lat

Gość to ja jestem chyba plebsem bo
na dzien wgarowicza zawsze chodzilam na wagary ale jakos sie wylamuje sie z twojej durnej teorii, bo wagarowalam sporo w LO:P Mialam z przyjaciolka najwiecej godzin opuszczonych. Jako plebs skonczylam marnie, tzn swietnie zdana matura, dobre studia w Polsce potem za granica. Ale to pewnie wina tych wagarow:(