Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybko oglądajcie na info, kobiety niepełnosprawnych atakują Tuska

Polecane posty

Gość gość
wystarczy i tak pomógł im BO RODZICE NIE MUSZĄ UTRZYMYWAĆ DZIECI, a jak zechcą zrobią sobie nowe x o czym ty p********z tepa k***o? Usmiercił matke i jej dwójke dzieci, i moze sobe zrobic nowe?

Gość gość
"cóż znaczy jedna osoba mniej na tym świecie" tak mówił ted bundy

Gość gość
A mógłbyś odnieść się do postulatu i zaproponować rozwiązanie tańsze? Umieram z ciekawości.

Gość gość
" ja uprawiałem seks? ja urodziłem warzywo? NIE MAM ZA TO BRAĆ ODPOWIEDZIALNOŚCI" Masz IQ na poziomie karaczana więc ci nawet nie odpowiem :-O twój poziom to poziom ludzika którego jedynym osiągnięciem i umiejętnością jest prawdopodobnie wydalenie z siebie produktów przemiany materii :-( inaczej nie potrafię cię zaklasyfikowac znieczulony troglodyto

Gość gość
A mógłbyś odnieść się do postulatu i zaproponować rozwiązanie tańsze? Umieram z ciekawości. x obozy zakłady stoją puste, i tak ktoś za to płaci więc można to wykorzystać, a gaz kupić dodatkowo od rosji

Gość gość
A mógłbyś odnieść się do postulatu i zaproponować rozwiązanie tańsze? Umieram z ciekawości. x obozy zagłady* stoją puste, i tak ktoś za to płaci więc można to wykorzystać, a gaz kupić dodatkowo od rosji

Gość gość
gość No tak..."daj.."daj"... i zaraz w proteście przyjdą też samotne matki.. no,bo przecież mimo,że mają zdrowe dziecko..tatuś się zmył,alimetnów nie widać,albo jest 300zeta.i jak tu żyć? A tylko jakoś wam nie przeszkadza że fundusz alimentacyjny placi za calą rzeszę tatusiów,bronicie im d**y na każdym forum że matki k***y takie i owakie. A kobiety z chorymi dziećmi to już przeszkadzają że coś chcą prawda??? Zamknąć fundusz w p**du zmusić k***sów do roboty i będzie jak znalązł na podwyżki dla niepełnosprawnych.

Gość gość
będzie jak znalązł na podwyżki dla niepełnosprawnych. x po ch*j inwestowac w gowno?

Gość gość
Nudzi mu się to judzi a wy się dajecie.Po co odpowiadacie? Zastrzelcie go ignorowaniem, on się karmi waszą uwagą.

Gość lala51
ten debil od tego judzenia jest przykładem, ze to nie ten plemnik powinien zaplodnic jego matke. Ludzka pomyłka, po prostu..

Gość gość
23.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość badania prenatlne powinny byc darmowe i obowiazkowe +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ są obowiązkowe u kobiet po 40-stce.

Gość gość
to NIE judzenie A PRAWDA warzywa nie są nikomu potrzebne, jak chcecie pomagajcie z własnej kieszeni

Gość gość
.

Gość gość
pomyślcie tak na serio... jaki pożytek ma społeczność z takiego człowieka, który jest całkowicie uzależniony od kogoś? a jak zabraknie rodziny to i tak znajdzie sie w zakładzie. czy wy nie modlicie sie o to żeby was nie przeżyli bo co z nimi potem ? więc może jednak nie powinno się ratować na siłę i utrzymywać przy życiu za wszelka cenę?

Gość gość
po co wy się tak produkujecie? każdy pisze to samo tylko inaczej sformułowane są dwa fronty front za i front przeciw masło maślane

Gość gość
front za i przeciw to masło maslane ? :-O

Gość gość
23.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość 23.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość badania prenatlne powinny byc darmowe i obowiazkowe +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ są obowiązkowe u kobiet po 40-stce. X Gdzie takie badania są obowiązkowe??????

Gość gość
w Szczecinie ! fakt.... że w prywatnej klinice na ul.Piotra Skargi. mam mniej dlatego nie bylo konieczne ale na moje życzenie zrobiliby.