Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla was to nie normalne, podczas gdybw naszym kraju normalne. 4os na 1pokoju

Polecane posty

Gość gość
Nie rozumiem, po co autorka się tłumaczy? Co nas to obchodzi?

Gość gość
Co was to obchodzi, jak zyje autorka? Znam kilka rodzin co tak zyje. W kilku nawet nie maja dzieci zrobionego pokoju z kuchni, lecz pokoj z aneksem i rodzicami! To znaczy ze macie Zachowywac sie jak swinie? Do tego jezdza normalnie na wakacje na wakacje np do chorwacji. Sa szczesliwi. Ciekawe ile z was prawde pisze jak zylo i jak zyje. W tv bylo o rodzinach zyjacych na kupie podczas gdy anglia daje lepsze warunki

Gość gość
No ja tak mieszkalam. Ale wyjechalam z polski i mieszkam normalnie a wyksztalcona tu byc nie musze. Polska to kraj chory

Gość gość
Autorka sama zalozyla temat dajac tym samym prawo forumowiczom do komentarzy Zarowno pozytywnych jak i negatywnych.

Gość gość
mieszkania socjalne??? nawet nie przyszłoby mi do głowy by sie o nie starać. oboje pracujemy, mamy kredyt na 30 lat i godne warunki mieszkaniowe.

Gość gość
Noga ci sie powinie i zobaczyny co wtedy z miesKaniem :D ja mam socjalne. 2pokoj kuchnia wc. Mamy 2dzieci

Gość gość
A jak wam sie noga powinie to beda ciebie na socjalnym trzymac , oj to sie mylisz. Moze przez pewien czas tak ale dlugi za nieoplacony czynsz i rachunki beda rosly az cie w koncu wypieprza na ulice ?

Gość gość
Za socjalne sa nizsze oplaty jak za kredyt. Beda trzymac. Znajoma zadluzyla indlug splaca a mieszkanie ma.

Gość gość
mieszkałam z bratem w 1dnym pokoju, raz było więcej pieniedzy, raz mniej. Wakacje praktycznie co roku, może nie za graniczne i dużo ciepłą od rodziców. Wspólne wypady, wycieczki rowerowe. Moim dziecią (których jeszcze nie mam) chciałabym dać tyle samo ciepła, bo to ważniejsze niż luksusy

Gość gość
Dokladnie

Gość gość
dzieciOM nie dziecią. Moze jakbys miala osobny pokoj to poswiecilabys choc troche czasu na nauke??

Gość gość
No