Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

B.wazne pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Witajcie panowie:) Mam do Was pytanie a zasadzie to kilka pytan.Nikogo nie mam zamiaru obrazac ani krytykowac.Chialabym tylko uzyskac bardzo szczere odpowiedzi na moje pytanka. Powiedzcie mi czy bedac w zwiazku malzenskim lub w stalym zwiazku z kobeta z ktora macie dzieci prowadzicie dodatkowe zycie? Np wirtualny romans, wirtualny sex, macie kochanke w realu,korzystacie z agencji towarzyskiej lub innych kontaktow ? Czy te dodatkowe zwiazki sa dla was wazne , czy raczej potrzebne jako odskocznia i dodatek w zyciu, czy jest to waszym nalogiem, czy wasze zony lub kobiety wiedza o tym , czy akceptuja , czy robicie to bo nie kochacie juz waszych zon czy tez kochacie ale musicie miec dodatkowa lub dodatkowe kobiety dla satysfakcji wylacznie seksualnej, co was pociaga w wirtuaonym sexie i czy chcielibyscie aby wasze zony zgodzily sie na wasze np wirtualne zwiazki, te typowo internetowe, nie w realu??? Pytanie dotyczy panow ktorzy maja dodatkowy zwiazek, wiec krytykom dziekuje :) Jestem kobieta i ciekawi mnie dlaczego mezczyzn ciagnie do podwojnego zycia , jak my kobiety powinnysmy reagowac np na wirtualny sex naszych mezow z innymi kobietami, czy to juz zdrada czy tylko zabawa? Jak powinnysmy reagowac? Prosze o jak najbardziej opisowe odpowiedzi....bo uwazam ze czasami wieksza tolerancja ze strony kobiet i zrozumienie dlaczego tak jest , a jest napewno , uchronilaby nie jeden zwiazek przed rozpadem...

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
mam zone. kocham ja, ale zdradzam. tutaj nalezy rozgraniczac pewne aspekty - zone doceniam, bo zajmuje sie domem, mna, dzieckiem i wszystkim do okola. poza tym, jest dosc ladna, opowiada mi jej charakter i tak jest po prostu wygodnie. natomiast zdradzam ja dla sportu - a to kolezanka z pracy, a to jakas inna, atrakcyjna ktora sie po prostu trafi. traktuje to bardziej jako odskocznie - zeby nie bylo nudy.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz, bardzo szczera I otwarta:)

Gość gość
Panowie prosze o wiecej, wlsnie chodzi mi o takie odpowiedzi pelne szczerosci, zaczynam inaczej rozumiec mezczyzn I ich potrzeby, dotarlo do mnie ze panowie nie zdradzaja zon wylacznie dlatego, ze sa wredne, zaniedbane I ,, wypalilo sie"... to cos wiecej , jak gdyby konieczna potrzeba, bardzo wazna zreszta I mysle ze dotyczy wiekszosc***anow, wiec czekam na dalsze posty.Panie rowniez zapraszam, tylko prosze bardzo o dyskusje na poziomie:)