Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec kochający nas wszystkich

Polecane posty

Gość SiostraPodłączonaPodRespirator
Cierpliwy B/o/że... pomoz mi Który pamiętasz o nas - choć my o Tobie zapominamy. Który cierpliwie czekasz - a my nie przychodzimy. Który myślisz o nas - a my jesteśmy zajęci doczesnością. Który się troszczysz - pomimo naszej obojętności. Który grzejesz Miłością - nasze lodowate serca. Który karmisz Chlebem - nas obojętnych na głód bliźnich. Który jesteś WSZYSTKIM - a my odkładamy Cię na później, na starość, której może nigdy nie doczekamy - Ty, który nas kochasz, uprzedź nas Swą łaską - bo bez niej nie zrobimy nawet kroku w Twoją stronę

Gość gość
oo o

Gość gość
pusto

Gość gość
nie dziwię się,że tu pusto bo kto chciałby się modlić z kimś kto popiera pedofilię wśród księży ,a jeśli nie popiera to przynajmniej usprawiedliwia . fuj.

Witam serdecznie.Właśnie dotarłam :) Gość o co Ci biega? Miałeś jakiś zły sen czy zły dzien ? Nie sądzę żeby ktoś tu popierał pedofilię co Ty wymyślasz?

Wiesz nikogo nie można zmusić do modlitwy.Mnie dziś cały dzien nie było, wczoraj nie było innych, narazie się rozmijamy, ale nie jest powiedziane że tak będzie zawsze, w końcu się kiedyś chyba złapiemy :) Może jutro?

Gość gość
Będziecie o 19 dziś?

Gość gość
nie będą ,bo jak na prawdziwe katoliczki przystalo będą siedzieć na tipiku Kamelii i tam bronić pedofilów w sutannach . a swój własny tpik maja w nosie bo przecież muszą tamtehgo pilnować bo tu pies z kulawą nogą nie che przyjsć

Wasz ojciec w niebie wszystkich was zabije, i tak was zaprogramował abyście jeszcze go uwielbiali, a po śmierci co jest i tak nie wiecie czy to raj z dziewicami i małymi dziewczynkami czy jakiś zmyślony dom w chmurach. Wierzcie w sobie, tak wam łatwiej żyć bo macie nędzne umysły, a siła wyższa też potrafi zburzyć wiarę więc to czy wierzycie czy nie wierzycie w daną religię też nie jest waszą zasługą debile.

Gość siostra podłączona pod respira
nie będą ,bo jak na prawdziwe katoliczki przystalo będą siedzieć na tipiku Kamelii i tam bronić pedofilów w sutannach . a swój własny tpik maja w nosie bo przecież muszą tamtehgo pilnować bo tu pies z kulawą nogą nie che przyjsć X Zauważyłam właśnie. Przykre to że nikt nie ma ochoty przyjśc tu , porozmawiać w spokojnej atmosferze bez kłótni, pomodlić sie razem,a ludzie wolą chodzić tam gdzie są niemile widziani i nierozumiani. Nikogo się nie zmusi, liczyłam na smutną twarz baranka shesade, wiem że shesada zagladała ale sie rozminęłyśmy. Pozostali nawet nie zajrzeli, jedynie samotna modelka była i jakiś gość. Może jutro będzie lepiej, ja dziś wieczorem raczej nie będe mogła. Zostawiam pozdrowienia.

Gość gość
'

Gość gość
'

Gość gość
Czy ktoś jest nawrócony?

Gość gość
nawrócony NA CO???????

Gość gość
na ultrakatolicki tryumfalizm, pychę i bezmyslność.

Gość Zdupczyliście dokładnie ten
Są do tego katolickie forum a nie porąbana cafe :D

Gość gość
a wiesz ty zdupczony gnoju że jak piszesz tu same świństwa a gdzie indziej podajesz się za obrońce wiary, to masz grzech?

Gość temat jak kazdy inny
Temat jak kazdy inny :) A jesli wam sie nie podoba to po co wchodzisz tu wchodzisz i obrazasz ludzi chcacych pogadac na tematy inne niz inne tu przecietne tematy ?

O :O :) Jak miło że ktoś odwiedził ten temat oprócz modelki i mnie :) Bo już myślałam że tylko my dwie tu zaglądamy, no może jeszcze czasem jakiś jeden ktoś czy dwóch przypadkowych zabłąkanych ktosiów, a tu proszę jaki dyskurs :D Raduje to me serce do tego stopnia że nawet się nie ztenerfuję na mało cenzuralny język dwóch ktosiów ,gdyż tak czy siak w całości podnoszą frekwencję topiku a to się też liczy :)

28.03.14 gość na ultrakatolicki tryumfalizm, pychę i bezmyslność x Oł... A co to jest ? I czy różni się czymś od ultratryumfaizmu pychy i bezmyślności ateistycznej,agnostycznej,protestanckiej,bądz muzułmanskiej ? :P

Podnoszę dla baranka :)

. Mat. 18:19 "19 I jeszcze zapewniam was: jeśli dwóch z was na ziemi zgodzi się co do jakiejkolwiek sprawy, by o nią się modlić, to spełni się im za sprawą mojego Ojca, Tego w niebie. 20 Bo gdzie dwóch lub trzech jest zebranych w moje imię, tam jestem wśród nich". ...bo wiara czyni cuda :) :) .

O :) Współgospodyni -witam Cię :) Tak jest zapraszamy,zapraszamy, i niech każdy se przyniesie poduszeczke żeby mu było ciepło w pupę-bo ogólnie na wątku mamy trochę chłodno :) Ogrzewanie wysiadło.

Gość barranek
a tu jest ten topik - oczywiście pozagladam , a tam z lekka pofechtuję z koalicją tych i tamtych :)

Oki to będziemy na Ciebie czekać, nie zaczniemy bez Ciebie..