Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec kochający nas wszystkich

Polecane posty

gość z 13.05.14 Piszesz: Cyt.:"Ikony na Ukrainie i w Rosi płaczą smutas.gif Nie mogę wkleić linka, bo spam, wpiszcie w google. Błagam Was, czy wierzycie, czy nie, starajmy się być lepszymi ludźmi i módlmy się o pokój, tak jak prosiła Matka Boża dzieci w Fatimie. Już za dużo było cierpienia i rozlewu krwi!!!! " ... i ja też podpisuję się pod Twoją mądrą wypowiedzią

Gość gość
:) :)

Gość SiostraPodłączonaPodRespirator
Taa

Gość gość
Taa ? - Która ? :)

Gość gość
:)

. Krucjata Modlitwy (149) Szukając Bożej Miłości O Jezu, napełnij mnie Bożą Miłością. Napełnij Mnie Swoim Boskim Światłem i zalej mnie miłością, której potrzebuję, aby siać ziarno Bożego Miłosierdzia pośród wszystkich narodów. Spraw, aby Twoja Boża Miłość szerzyła się przy moim udziale pomiędzy tymi wszystkimi, z którymi wchodzę w kontakt. Szerz Swoją Miłość, tak aby opadła jak mgła na wszystkie dusze, wszystkie religie, wszystkie wyznania, wszystkie narody — porywając wszystkie Boże dzieci ku jedności. Pomóż nam szerzyć Miłość Boga, aby mogła Ona pokonać i pokonała wszelkie zło na świecie. Amen.

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Panie prowadź mnie na wszystkich ścieżkach mojego życia. Od chwili gdy otwieram oczy do chwili gdy je zamykam Ty nade mną czuwaj, a gdy śpię czuwaj nad mojim snem. Prowadź mnie codziennie drogą ku wieczności w pracy dnia codziennego. Tobie oddaję siebie dziś I swoje życie. Ty nim kieruj. Pragnę być Twojim narzędziem by każdego dnia wypełniała się Twoja wola na tym małym skrawku ziemi na jakim przyszło mi żyć. Dodawaj mi sił I otuchy gdy upadam, bym mogła się wzmocnić każdego dnia gdy słabnę,bym mogła iść dalej. Nie pozwalaj na błędy, ja pragnę doskonale wypełniać Twoją wolę. Nie pozwalaj mojej duszy na czarne myśli, wlej w nią słodycz swojej miłości gdy jest mi pusto I źle. Nie chcę czuć się opuszczona, gdyż mam wrażenie że wtedy błądzę jak ślepiec idę dalej po omacku w ciemnośc****anie, rozlej na tą ziemię pokój jakiego ona pragnie w każdym zakątku tego świata. Otaczaj opieką tych najbardziej pokrzywdzonych niesprawiedliwością, głodem, chorobami I cierpieniem wszelkiego pochodzenia. Ty bądź im tarczą zawsze błagam Ciebie o to najsłodszy Jezu. Prowadź nas, broń nas, wspomagaj nas. Amen

...Dzisiaj, kiedy przemawiam do was przed Wielkim Dniem, to pragnę, abyście przyprowadzili do Mnie dus/ze n/iewierzących. Musicie to czynić poprzez m/odlitwę i przez odm/awianie K/rucjaty M/odlitwy (150) Aby ocalić dus/ze n/iewierzących: Drogi J/ezu, proszę Cię, abyś ocalił wszystkich tych, którzy, bez własnej winy, odmawiają, aby Ciebie uznać. Ofiaruję Ci moje c/ierpienie, aby sprowadzić do Ciebie dus/ze tych, którzy Ciebie odrzucają oraz ze względu na M/iłosierdzie, które wylejesz na cały świat. Ulituj się nad tymi dus/zami. Weź je do Swojego N/iebiańskiego Schronienia i p/rzebacz im ich g/rzechy. Amen. Wasz J/ezus

. . Matka Zb/awienia: Nigdy nie wolno wam przeklinać innego człowieka, jeżeli prosicie B/oga o b/łogosławieństwa O/rędzia Os/trzeżenia sobota, 17 maja 2014, godz. 15.54 Moje drogie dziecko, kiedy Mój Syn obdarza B/oże dzieci szczególnymi Ł/askami, oznacza to, że oczekuje odpowiedzialności ze strony tego, który je otrzymuje. Za każde b/łogosławieństwo, które otrzymujecie, drogie dzieci, od Mojego Syna, musicie zawsze składać B/ogu d/ziękczynienie. Kiedy Mój Syn obdarowuje dus/zę n/iebiańskimi Ł/askami, to od takiej osoby wiele się oczekuje. Każda dus/za musi wówczas przeżywać swoje życie zgodnie z tym, czego została nauczona przez Mojego Syna. . Mój Syn — kiedy się Go wzywa — daje odczuć Swoją Obecność. Im bardziej jest dus/za otwarta na Jego Miłość, tym bardziej on czy ona przybliży się do Jego N/ajświętszego Serca. Wszakże, jeżeli dus/za wywyższa się przed Moim Synem, podczas gdy uprasza Jego Pomocy, niczego od Niego nie uzyska. B/óg miłuje dus/ze pokorne. Obdarowuje je wielkimi Ł/askami. Im więcej zaś ł/ask one otrzymują, tym wyraźniej Jego Obecność będzie się w nich zaznaczać. Potem, gdy Jego Obecność da się w nich rozpoznać, to te same dus/ze staną się przedmiotem nienawiści. Dus/ze bowiem, które znajdują się w Ś/wietle B/ożym, przyciągają diabła. Użyje on wszystkich środków, aby upokorzyć dus/zę wybraną, a zazwyczaj czyni to za pośrednictwem słabej dus/zy — którą wykorzystuje za pomocą oszustwa — aby zadać ból i cierpienie dus/zy p/okornej. . Niestety, wielu ludzi, którzy Mnie, Matkę B/ożą, kochają, przychodzi do Mnie, błagając, abym im pomogła zniszczyć inne dus/ze. Mówią do Mnie, że dus/ze te zasługują na karę B/ożą. Gdy one proszą Mojego Syna, aby wydał wyrok na takie dus/ze — z powodu nienawiści, która zalega w ich sercach — to m/odlitwy ich nigdy nie będą wysłuchane. Bo jak możecie Mnie kochać, wielbić Mojego Syna oraz ślubować swoją wierność Prawdzie, skoro nienawidzicie innych? Och, jak przebiegły jest diabeł, gdy pochłania on ś/więte d/usze, które dopuściły, aby p/ycha je rozproszyła. Gdy tylko raz p/ycha dopadnie dus/zę, to ona, natychmiast, traci swoje światło. Im ciemniejszą się staje, tym dalej odsuwa się od B/ożego Ś/wiatła. . Kiedy prosicie Mnie, abym interweniowała w waszym Imieniu u Mojego Syna, to musicie zawsze przychodzić do Mnie z sercem pełnym miłości. Nigdy nie wolno wam przeklinać innego człowieka, jeżeli prosicie B/oga o b/łogosławieństwa, gdyż to dla Niego jest odrażające. Nienawiść w n/iebie nie odgrywa żadnej roli. . Przychodźcie do Mnie, drogie dzieci, jedynie z miłością dla swoich wrogów w waszych sercach, a wszystkie wasze m/odlitwy zostaną wysłuchane zgodnie ze Ś/więtą Wolą B/ożą. Wasza umiłowana Matka Zb/awienia

🌼 Gdy tylko p/ogaństwo dopadnie Mój K/ościał, to otworzy to ostatni rozdział O/rędzia Os/trzeżenia 🌼 sobota, 24 maja 2014, godz. 21.20 🌼 Moja wielce umiłowana córko, głównym powodem dla którego dzisiaj tak wielu ludzi, a w szczególności młodych, nie chce Mnie znać, jest ich bezgraniczne samolubstwo. Obsesja na własnym punkcie oraz pragnienie, aby zadowolić jedynie samego siebie i swoje żądze, oznaczają, że brakuje prawdziwej, wzajemnej miłości oraz że w takich dus/zach nie ma wiele m/iłosierdzia. Gdy separują się one od innych w dążeniu do samorealizacji, to nie potrafią kochać swojego b/liźniego. Jeżeli nie potrafią kochać swojego bliźniego, nie potrafią kochać Mnie. 🌼 Nigdy oddzielenie od B/oga nie było tak rozpowszechnione. W ich sercach, gdzie jest tak mało miłości, zło natrafia na odpowiedni grunt, by zapuścić swoje korzenie. Jeżeli zaś zło zakorzenia się w dus/zach, które są dla niego tak łatwym łupem, to szybko się rozrasta i szerzy. Im dalej się ono rozpleni, tym mniej miłości będzie w dus/zy i zostanie jej zaszczepiona nienawiść do innych. Wkrótce nienawiść, zazdrość, zawiść, skąpstwo i chciwość staną się powszednimi cechami, które scalają nowoczesne społeczeństwo, aż wreszcie synteza tych wszystkich cech doprowadzi do tego, że dus/ze nic nie będą czuć. Pustka duc/howa prowadzi do wielkiego niebezpieczeństwa, a ponieważ diabeł jest inteligentny, to wykorzysta on dus/ze na tym etapie, aby wszcząć wojnę przeciwko Obecności B/oga w świecie. Kiedy świat ulega obsesji na własnym punkcie i żąda wszelkiego rodzaju praw, uważając, że to jest ważniejsze niż wspaniałomyślne ofiarowywanie siebie samego, to z tego nie może wyniknąć nic dobrego. 🌼 Kiedy Lucyfer okazał nieposłuszeństwo Mojemu Ojcu, to pycha była tym, co doprowadziło do jego upadku. Pycha i miłość do siebie samego, gdy wszystko inne staje się drugorzędne, doprowadzi do ostatecznego upadku rasy ludzkiej. Obecnie panoszy się nieposłuszeństwo wobec B/oga. Dla Jego P/rzykazań widzi się tak mało szacunku; a to oznacza, że człowiek nie okaże posłuszeństwa każdemu pojedynczemu z Dziesięciu P/rzykazań. Kiedy Pierwsze P/rzykazanie zostanie złamane przez Mój K/ościół na Ziemi — ostatnią strażnicę Mojego Ojca nad Jego dziećmi — świat doświadczy najgorszej kary od czasu potopu. 🌼 Gdy tylko p/ogaństwo owładnie Mój K/ościół, to otworzy to ostatni rozdział. 🌼 Kiedy dzieci B/oże miłują same siebie i się przed B/ogiem puszą, płacze On rzewnymi Łzami. Jeżeli jednak jest On we wszystkich sercach zastępowany przez pogaństwo i fałszywego boga, to Jego Gniew będzie bezprecedensowy. 😍 Wasz J/ezus 😍 😍 😍

Gość gość

Miłość jest jedynym sposobem, aby pokonać nienawiść. Nienawiść nie może pokonać Miłości, bo pochodzi ona od B o g a O r ę d z i a O s t rz e ż e n i a poniedziałek, 9 czerwca 2014, godz. 21.42 Moja wielce umiłowana córko, jakże Ja tęsknię, aby dotrzeć do tych, którzy stracili w i a r ę , i tych, którzy już dłużej we Mnie nie w i e r z ą , i tych nieświadomych stanu rzeczy. O r ę d z i a te są dla świata — nie tylko dla wybranych, którzy wychodzą Mi na przeciw i oddają Mi cześć i których d u s z e napełnione są miłością dla Mnie. Ja kocham każdego, ale zdaję się na wiernych, aby rozprzestrzeniali Słowo B o ż e, tak aby rozpalić ogień Mojej Miłości w sercach, które się na Nią całkiem zamknęły. Jeżeli Mnie kochacie, to będziecie spełniać względem innych wszelkie dobre uczynki, tak jak was nauczałem. Będziecie traktować innych, kierując się tym, jak Ja was umiłowałem. Będziecie okazywać cierpliwość wobec tych, którzy będą wami pogardzać za to, że jesteście nosicielami symbolu c h r z e ś c i j a ń s t w a. Obejmijcie słabych: Nauczajcie ich Mojej Miłości we wszystkim, co mówicie i czynicie. Być c h r z e ś c i j a n i n e m oznacza podtrzymywanie Mojego Słowa na każdy sposób. Nigdy nie wolno wam zapominać, że Moja Miłość jest B o s k i e g o pochodzenia. Moja B o s k o ś ć jest bez zarzutu, a ta D u ch a Ś w i ę t e g o jest niepokonana, skoro jest On Obecny w każdym Moim Dziele. Moje Dzieła są potężne i rozrosną się i rozszerzą niczym wielki poryw wiatru, tak szybko, że stoi to poza waszą granicami waszego rozumienia. Tak więc, kiedy Ja daję Samego Siebie poznać w Moim Słowie — w Moich O r ę d z i a c h dla świata — to jeżeli Mnie obejmiecie, okażę wielkie Miłosierdzie tym, którzy ochoczo podejmą Mój Kielich. Kiedy przyjmiecie Dary, które wam daję i użyjecie ich tak, jak Ja tego pragnę, aby służyły dobru innych, to nastąpi wielki cud nawrócenia. Moja Miłość — o ile przyjmiecie Ją ode Mnie — rozejdzie się na innych. A jeżeli inni otrzymają waszą miłość, to oni też rozpoznają, skąd ona pochodzi. Moja Miłość — gdy jest wszczepiona w wasze d u s z e, za przyczyną D u ch a Ś w i ę t e g o — rzuci was przede Mnie na kolana, przepełnionych łzami radości. Zapewniam was, że natychmiast rozpoznacie Miłość B o g a, kiedy przeszyje ona wasze serca Mocą Parakleta. Wtedy zrozumiecie Moc Miłości, gdyż Ja Jestem Miłością. Ja Jestem Potęgą, z powodu której każdy demon, każdy upadły anioł i sam szatan padają na ziemię w agonii, gdyż nie mają nade Mną żadnej władzy. Kiedy pozwolicie, aby Moja Miłość wypełniała wasze d u s z e, to i w was zrodzi się moc, umożliwiająca wam pokonanie każdego zła na świecie. Moja Miłość niszczy władzę szatana i wszystkich jego demonów. Moja Miłość stanie się waszą bronią przeciwko złu, które napotkacie, gdyż przemawiacie w Moje Imię. Przyjmijcie Moją Miłość i zawsze kochajcie Moich wrogów. Nie wolno wam nienawidzić Moich wrogów, gdyż jest to dokładnie to, czego zły od was chce — aby móc szerzyć nienawiść. Miłość, kiedy jest szerzona, rodzi w innych miłość, tak samo jak nienawiść rodzi zwątpienie, strach i złość. Miłość jest jedynym sposobem, aby pokonać nienawiść. Nienawiść nie może pokonać Miłości, bo pochodzi ona od B o g a. Pragnę przekazać wam tę K r u c j a t ę M o d l i t w y, aby uchronić was przed nienawiścią. K r u c j a t a M o d l i t w y (156) Ochrona przed nienawiścią: Drogi J e z u, daj mi Swoją Miłość i otwórz moje serce, abym przyjął Twoją Miłość z wdzięcznością. Za przyczyną Mocy D u ch a Ś w i ę t e g o, pozwól, niech Twoja Miłość zajaśnieje we mnie, tak abym się stał znakiem Twojego M i ł o s i e r d z i a. Otocz Mnie Twoją Miłością i pozwól mojej miłości do Ciebie osłabić każdy rodzaj nienawiści, który napotkam, kiedy szerzę przesłania o Twoim Słowie. Wylej na nas Swoje M i ł o s i e r d z i e i przebacz tym, którzy Ciebie odrzucają, Ciebie obrażają i którzy są obojętni na Twoją B o s k o ś ć, i udziel im Daru Miłości. Niech Twoja Miłość promieniuje w tych czasach niepewności, słabej wiary, prób i niedoli, i niech Moc D u c h a Ś w i ę t e g o pomoże mi sprowadzić do Prawdy tych, którzy najbardziej potrzebują Twojej Pomocy. A m e n. Moi drodzy wyznawcy, będziecie potrzebować Mojej Ochrony bardziej niż kiedykolwiek, gdyż M i s j a ta wzrasta. Moja Miłość zawsze was osłania, a Ja Sam dam się poznać poprzez Moje Słowo, Ł a s k i D u c h a Ś w i ę t eg o i poprzez n a w r ó c e n i e — dzięki m o d l i t w o m, które ta M i s j a Z b a w i e n i a przyniesie światu. Nigdy nie powątpiewajcie w Moją B o s k o ś ć czy B o ż ą Moc, gdyż beze Mnie jesteście niczym. Wasz J e z u s

B/óg Ojciec: Potęga T/rójcy Ś/więtej jest poza zasięgiem ludzkiej ingerencji O/rędzia Os/trzeżenia środa, 11 czerwca 2014, godz. 12.25 Moja najdroższa córko, Moim Pragnieniem jest, aby każdy z was odpowiedział w tym czasie na Wezwanie N/ajświętszej T/rójcy. Potęga T/rójcy Ś/więtej jest poza zasięgiem ludzkiej ingerencji i to dzięki Ł/asce Mojej Miłości wychodzę ludzkości na przeciw, aby głosić Prawdę. Nie bójcie się waszego Ojca, gdyż Ja Jestem wasz, a wy jesteście Moimi. Wszelka Moc jest w Moich Rękach i — aby zjednoczyć świat — idę na wielkie ustępstwa. Wiele dus/z jest wobec Mnie obojętnych. Unikają Mnie, zaprzeczają Mojemu Istnieniu i obrażają Moją B/oskość, umieszczając przede Mną fałszywe bożki z przetopionego złota. Wszystko, co jest zrobione z gliny, zostanie zastąpione przez odnowioną egzystencję. Nie ma nic wiecznego na tej Ziemi. Wszystko zamienia się w proch. To wszystko, co jest wieczne, nie pochodzi z waszego świata. Stworzyłem człowieka na Moje Podobieństwo. Tchnąłem w was życie i został wam dany oddech, i to Ja zabiorę go z powrotem. Wszystko zaczyna się i kończy się wraz ze Mną i żaden człowiek nie może i nie będzie Mi dyktował, w jaki sposób zjednoczyć Moje dzieci. To zadanie należy do Mnie, a nie do was. Moje Plany ratowania dus/z — tych dobrych, tych złych oraz nikczemników — nie zostaną zniszczone. Nadwątlone być może, ale nigdy nie doprowadzone do ruiny, bo stanie się wszystko, co Ja mówię, i nastąpi wszystko, czego Ja sobie życzę. Znam każdego z was, jako że zostaliście zrodzeni z Mojej Miłości. Jaka by nie była wasza życiowa sytuacja, doszło do niej za przyczyną B/ożej Op/atrzności, i wszystko ma swój powód. Ci z was, którzy Mnie nie znacie — wy także jesteście Moimi, bo Ja was stworzyłem. Nie jesteście rezultatem ewolucji od gatunków zwierzęcych. Wierzyć w to, to oszukiwać samego siebie; i służy to jedynie jako środek — zaszczepiony przez oszusta w waszych sercach — aby się Mnie zaprzeć. Zapierając się Mnie, waszego Przedwiecznego Ojca, zapieracie się Wiecznego Z/bawienia. Zaprzeczając zaś Prawdzie Mojego Istnienia, oddzielacie się sami od istnienia w wiecznej chwale. Wszelkie M/iłosierdzie należy do Mnie. Obsypuję Moim M/iłosierdziem tych, których serca są czyste, którzy mają miłość w swoich dus/zach, ponieważ pozwolili, abym Ja do nich wszedł. Główną przeszkodą otrzymania Życia Wiecznego jest pycha ludzkości. Sama pycha jest największą barierą dla waszego zjednoczenia się ze Mną. Możecie Mnie znać dzięki Mojemu Synowi, rozumieć Moje Słowo, ale nie stosujecie tego, czego zostaliście nauczeni. Miłość pochodzi ode Mnie. Jeżeli w dus/zy jest pycha, to miłość w niej umiera i zastąpiona zostaje przez nienawiść. Pycha pochodzi od szatana i jest ona dla Mnie odrażająca, jak i jest ona dla Mnie powodem do smutku. Pozwólcie Mi, abym was kochał — przyjmując Moje Słowo i Dary, które dałem światu dzięki największej O/fierze — śmierci Mojego Syna na K/rzyżu. Dałem wam życie. Dałem wam Siebie Samego, Manifestując się w Moim Synu. Uniżyłem Samego Siebie w pokorze przed wami w tym celu, aby pokonać g/rzech p/ychy. Nauczałem was przez p/roroków. Przekazałem wam Dar wolnej woli, ale wy nadużyliście go, aby zadowolić wasze własne żądze i pragnienia. Dar wolnej woli ma podwójny cel: Danie wam wolności wyboru, abyście nie przychodzili do Mnie ze strachu, ale z miłości; i pokonanie mocy diabła. To właśnie waszej wolnej woli szatan pożąda najbardziej ze wszystkiego i użyje on każdego podstępu, abyście ją mu oddali. Jeżeli dus/ze czynią to przez g/rzech p/ychy, praktyki „new age” i okultyzm, to stają się zniewolone przez złego. A wtedy manifestuje on w dus/zach, które oddały mu swoją wolną wolę, każdą jedną ze swoich cech. Poznacie te dus/ze po tym, jak się zachowują. Istnieje przy tym jeden znak, że ich wolna wola została oddana złemu — a mianowicie kiedy te dus/ze nieustannie dążą do tego, aby publicznie wykpić Mojego Syna, J/ezusa C/hrystusa, oraz Jego Matkę, N/iepokalaną M/aryję Dziewicę, Matkę Świata. Szatan pogardza Nimi Obojga. Jeżeli natomiast wykorzystujecie waszą wolną wolę, którą Ja wam dałem, dla dobra waszej dus/zy i aby wzajemnie się miłować, to staje się to potężnym środkiem, dzięki któremu osłabiacie moc szatana. Ale to te dus/ze, które, poprzez Mojego Syna J/ezusa C/hrystusa, składają Mi dar ze swojej wolnej woli — dają Mi najpotężniejszy dar ze wszystkich. To dzięki tym dus/zom pokonam diabła i dzięki nim mogę ocalić dus/ze tych, którzy zupełnie się ode Mnie odseparowali. Oto Moja Obietnica: Ocalę nawet dus/ze tych, dla których nie ma już nadziei — ze względu na ofiary tych, którzy oddali Mi dar swojej wolnej woli poprzez Mojego Syna, J/ezusa C/hrystusa. Wasz Przedwieczny Ojciec B/óg Najwyższy