Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieje FARBA BLOND która NIE ŻÓŁKNIE

Polecane posty

Gość gość

zwariować można z tym żółtkiem:O już mi się odechciewa farbowania na blond przez to właśnie :( nie testowałam farb, bo się boję i dotychczas trzymałam się Castingu L`oreala do blondów, ale one tak szybko żółkną, że chyba skłonna jestem zafarbować włosy tradycyjną farbą tylko czy te tradycyjne też tak szybko żółkną?

Gość gość
ja uzywam tez Castingów tych najjasniejszych i nigdy mi kolor nie zżółkł, własnie z czasem blond sie robi coraz ładniejszy

Gość gość
koleston 12/1 tylko nie za duzo bo wyjdzie siwy:)))))))))))

Gość gość
polecam szampony z firmy marion. są to szampony specjalne do włosów farbowanych z takim fioletem, który ładnie usuwa to tak zwane żółtko na głowie. Sama je używam i działają rewelacyjnie.

Gość gość
Ja używam Loreal Soublime Mousse kolor jasny beżowy blond i też mi nie żółknie :) O farbowany blond trzeba dbać, po pierwsze trzeba robić sobie 2 razy w tygodniu fioletowa płukanke ALBO myć włosy fioletowym szamponem. Pigmenty które sa w tych kosmetykach gaszą żółte relfleksy na włosach i ochładzają blond. Ale mysle ze po prostu używasz nieodpowiedniej farby do włosow... Bo ja nawet jesli farbuje sie na blond i przez jakis czas nie uzywam plukanki ani szamponu z fioletem to i tak nic mi nie zolknie

Gość gość
A co twój stary nie chce cię ****** jak masz normalny, nied****arski kolor?

Gość gość
nie mogę niestety używać szamponów niwelujących żółty odcień, bo wszystkie zawierają w swoich składach SLS, a to potwornie drażni mi skórę głowy, a poza tym mocno przesusza włosy, a włosy mam długie używam szamponu do włosów farbowanych i odżywek, ale po około miesiącu zawsze robi się żółty zamiast blondu, który bezpośrednio po farbowaniu jest naprawdę ładny i wygląda bardzo naturalnie ;) stosuję albo lodowy albo perłowy blond boję się, że jak użyję tradycyjnej farby to włosy już nie będą w tak dobrej kondycji:(

Gość gość
Joanna naturia- złoty piasek.polecam

Gość gość
pytanie jak kondycja włosów po Joannie? ;)