Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia samotna

Czy wierzycie w przyjaźń z byłym byłą partnerką pertnerem?

Polecane posty

Gość gość
Wiecie co mnie zastanawia - czemu byli po jakimś czasie się odzywają ???? Przecież to już byli - przeszłość , jeżeli coś się kończy to z jakiegoś powodu ....zapomina się o tych rzeczach po jakimś czasie ? Co o tym myślicie ? Sentyment , strach przed samotności czy co ?????

Gość gość
moj ex tez mi proponowal 'przyjazn' po tym jak mnie rzucil...jeszcze mi pisal jak to za mna teskni i jak mu zle i jak chce miec ze mna jakis kontakt a juz krecil z nowa laska... Jak moglabym sie przyjaznic z kims takim?

Gość gość
gościu z 19:40 - ja tak samo miałam identyczną sytuacje , jak ty -jak mu źle bezemnie , a obok 10 lat młodsza kobieta u jego boku -;( I jaka to przyjaźń ma być ?

Gość gość
Mój eks stwierdził, że takiej jak ja już w życiu nie znajdzie tak bezczelnie mi powiedział uważam to za szczyt bezczelności z jego strony że w ogóle się do mnie odezwał po rozstaniu

Gość gość
jak można się przyjaźnić z kimś kto nas zdradził, nie wyobrażam sobie tego

Gość Zula z Krasnopula
Po co masz przyjaznić się z kimś, kto zdradził i zranił.Przyjaciel?Pogoń swałocz, a znajdz nowego przuyjaciela, nie pajaca

Gość kremóweczka2013
Przyjaźń owszem, jeśli oboje chcieli się rozstać, nie było zdrady i nie ma jakichś większych żalów. Tylko zawsze jest ryzyko że coś się wydarzy...;).

Gość gość
Tak wierzę ,nie ma to jak przyjaźń z eksami.

Gość gość
Nie wierzymy, bo przyjaźń oparta jest na zaufaniu, a jak można ufać człowiekowi, który cię zdradził? Niech wraca na drzewo.

Gość gosc z 19 40
mi mowil ze caly czas ma w glowie ze lepszej niz ja nigdy nie znajdzie :) zapytalam sie go czy jego nowa laska o nas wie i co sadzi o tej przyjazni ...

Gość gość
mój eks mi to samo gadał ja uważam to za brak szacunku gdy po rozstaniu eks tak mówi

Gość gość
męźczyźni....zawsze sobie przypominają starą byłą po jakiś czasie - może w nowym związku się nie układa ? a może o sex chodzi -;) ?

Gość gosc z 19 40
A niech sobie przypomina, niech mnie pamieta i niech o mnie mysli. I tez uwazam ze lepszej niz ja nigdy nie znajdzie. Ale nie zamierzam sie z nim przyjaznic i wysluchiwac jak mu ciezko po tym jak mnie rzucil. Niech swojej obecnej pannie to powie, ciekawe co ona na to

Gość gość
po co im seks z byłą skoro mają partnerkę, nie rozumiem tego

Gość gość
ja też ich nie ograniam mój były odrazu tzn po 3 tygodniach po rozstaniu już poszedł do łożka z nową , a później się pytał czy zostaniemy przyjaciółmi. No nienormalne zachowanie

Gość gość
ja nie wierzę gdy eks mówi takie piękne słowa, uważam że to jest kit aby tylko zaciągnąć do łóżka

Gość gość
zdradzacze i oszuści niech "spadają" na drzewo

Gość gosc z 19 40
To nawet nie jest brak szacunku tylko kompletne s*******nstwo. Moj byly wie ze wciaz go kocham. Nie obchodzi go co czuje kiedy wiem ze uklada sobie zycie z nia...

Gość gość
przyjaźń z ludźmi którzy nas źle potraktowali nie jest możliwa

Gość gość
Ale z byłym, z którym rozstaliśmy się w zgodzie, można utrzymywać przyjazne kontakty

Gość gość
jeśli z byłym rozstaliśmy się przyjaźnie, to tak tylko wtedy znajomość jest możliwa czasami można przez przypadek z kimś się rozstać...

Gość gość
Tak!

Gość gość
a tam weźcie,ja się na to już więcej nie nabiorę. Szkoda czasu i nerwów. Dałam się nabrac raz, o ten jeden za dużo.

Gość gość
Nie wierze w przyjaźń z eksami - była namiętność , była kiedyś miłość itp a teraz jak starzy kupmple piwko będziemy pić -;) i rozmowaić o nowych miłościach.

Gość gość
Nie wierzę w przyjaźń z eksami nie wyobrażam sobie spotkać eks i powiedzieć mu: "cześć" a co dopiero się z nimi przyjaźnić

ja też nie do końca w coś takiego wierzę, w utrzymanie znajomości tak, ale przyjaźń to już niekoniecznie

Gość gość
ja nawet nie utrzymuje znajomości, bo po co?? skoro jesteśmy w innych związkach

Gość gość
wypowie się ktoś komu taka przyjaźń się udała są szanse ?

Gość gość
a po co ci to? nie ma sensu zwyczajnie, gdy ktoś cię skrzywdzi, to nawet jak chcesz się przyjaźnić, to i tak życie to weryfikuje. Z czasem może być tak, że wszystkie te emocje wracają, a wtedy nie da się normalnie rozmawiać z drugą osobą. Bo wciąż się pamięta, to co się stało, ból w sercu pozostaje, nie raz bardzo długo. Od siebie mogę jeszcze powiedzieć, że chciałam się przyjaźnić kiedyś, jednak za dużo było żalu o to co było i mimo, że próbowałam to nie potrafiłam już zaufać.Nie po czymś takim. Teraz sądzę, że może lepiej, że kontakt całkowicie się urwał, bo wiem, że on ani jako dziewczyny mnie dobrze nie traktował, ani później jako koleżanki. Ja byłam w porządku, a on tylko wykorzystywał mnie po prostu dla zabicia czasu. Także taka 'przyjaźń' jest nic nie warta z reguły po rozstaniu.