Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kubek niekapek ze słomką dla 8miesiecznego dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Próbowałam nauczyć córkę picia z niekapka odkąd skończyła 5 miesięcy. Niestety mała w ogóle nie mogła załapać. Jakiś czas temu z ciekawości podałam jej sok przez słomkę. To był strzał w dziesiątkę. Chciałam kupić jakiś dobry niekapek ze słomką. Te z Nuka, aventu i tt są najwcześniej po 18 miesiącu i nie mają uchwytów. Znalazłam taki z uchwytami w fabryce wafelków, ale ma fatalne opinie na bangli.

Gość handlowiec z powolania
no pechowo kup jej lyzeczke

Gość gość
Podnoszę

Gość gość
Juz jest duża kup lepiej doidy cup

Gość gość
a ile mialo Twoje dziecko ja zaczelo z tego kubka korzystac?

Gość gość
dla dziewieciomiesiecznego dziecka mam wlasnie ten z aventu ze slomka i jest okej, nie ma z nim zadnego problemu, nie wiem czym sugeruje sie producent zaznaczajac ze jest od 18 miesiecy :/

Gość gość
moze przez brak uchwytów? ale moj maly sam sobie trzyma butelke od 6 mca zycia taka 300 ml bez uchwytów jak je mleko, wiec w sumie mu uchwyty niepotrzebne. ten kubek doidy mnie zainteresowal...

Gość gość
To ze ktos sugeruje wiek nie znaczy ze wczesniej nie mozna:o jak zalapala slomke to mozesz jej kupic. Moj np.slomki nie kuma a pije z normalnej szklanki.

Gość gość
patrzcie jak to każde dziecko jest inne :) moj z kolei nie czai niekapka, za to dzisiaj tez podalam slomke i zalapal. nie czai tez kosi kosi, a jak powiesz brawo to uderza raczkami o siebie - u mojej kolezanki odwrotnie. moj nie raczkuje, za to chce ciagle stac - dzieciak kolezanki raczkuje jak oszalały a o staniu nie mysli :) fajne to :)