Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu dziewczyny które wiedzą że on nie jest ojcem ale dla dobra

Polecane posty

Gość gość
Piszecie tu ze kochacie swoich facetów ? śmieszne jesteście,wiecie kiedy sie kocha to się nie puszcza na prawo i lewo,nawet kiedy śa gorsze chwile jak to w życiu,ale najprościej jest d******y,a potem zgrywać wspaniałe żonki ;) śmiech na sali.Zastanówcie ssię nad sobą.Daleko Wam do idealnych żon ,zapewne jeszcze puszczacie się z kolesiami zajętymi bo tacy najlepsi no nie ;) odciągnąć od żony dzieci puszczalskie zdziry jesteście,w domu siedzieć i ogniska domowego pilnować a nie się gzić po katach kropka.

Gość gość
Ja p*****le. Jak to czytam to już całkiem tracę resztki szacunku do kobiet.

Gość gość
PONIOSŁO MNIE SZALEŃŚTWO I PO PROSTU ODDAŁAM SIĘ KOMUŚ INNEMU. Tylko jeden raz i za ten głupi raz mam zabierać dziecko ojcu?! Musiałabym być bez serca.

Gość gość
Piszecie tu ze kochacie swoich facetów ? śmieszne jesteście,wiecie kiedy sie kocha to się nie puszcza na prawo i lewo,nawet kiedy śa gorsze chwile jak to w życiu,ale najprościej jest d******y,a potem zgrywać wspaniałe żonki ;) śmiech na sali.Zastanówcie ssię nad sobą.Daleko Wam do idealnych żon ,zapewne jeszcze puszczacie się z kolesiami zajętymi bo tacy najlepsi no nie ;) odciągnąć od żony dzieci puszczalskie zdziry jesteście,w domu siedzieć i ogniska domowego pilnować a nie się gzić po katach kropka.

Gość gość
BrzydkaOna, zaimponowałaś mi. przynajmniej jedna babka, która była w stanie ponieść konsekwencje swoich czynów. jak facet chce, to szacunek dla niego, że decyduje się pokochać biologicznie nie swoje dziecko, ale niech właśnie ma wybór

Gość gość
Większość wypowiedzi trąci prowokacją. Niemniej na pewno takie sprawy się zdarzają. Cóż, ja bym się czuła jak kupa wydalin, gdybym coś takiego zrobiła, i to nie tylko wobec tego wkręconego mężczyzny, zapewne dość łajzowatego skoro się nie zorientował i nie zweryfikował podejrzeń, ale wobec własnego dziecka. Jak można dziecko narażać na stan gdy ma ojca, kochającego, ale do czasu bo nagle ojciec się dowie i znienawidzi? A znienawidzi, to pewne. Jak można kłamać dziecku co do jego tożsamości, choć ma ono prawo wiedzieć czyim jest dzieckiem?

Gość gość
Ponioslo cie szalenstwo? Czy ty jestes taka glupia, czy tylko udajesz? A myslalas o tym, ze sa prezerwatywy? Ze po czyms takim moglas zarazic czyms meza? Nie, owszem nie myslalas no bo jakze. A jak zaszlas w ciaze to powinnas poniesc tego konsekwencje i nie ranic wszystkich wokol. A powiedziec prawde. Tak robi dorosly czlowiek, ktory ma w sobie jakies wartosci i chociaz odrobine czlowieczenstwa. Jestes zwykla k***wka ladacznica, ktora jeszcze nie raz pojdzie w tango z kolesiem bo dupa ja zaswedzi

Gość gość
13:35 ONIOSŁO MNIE SZALEŃŚTWO I PO PROSTU ODDAŁAM SIĘ KOMUŚ INNEMU. Tylko jeden raz i za ten głupi raz mam zabierać dziecko ojcu?! Musiałabym być bez serca. - właśnie, nie odbieraj dziecka ojcu, tylko z*********j do gacha przed którym nogi rozłożyłaś, niech tatuś wie

Gość gość
I właśnie dlatego wolę być sam, a co do sexu to cóż... wolę iść do laski z ogłoszenia niż zadawać się z takimi zakłamanymi k*****i ;)

Gość gość
Jezu jak wy wszędzie widzicie problem! Ja mam tak samo, 9 letnie dziecko, ojciec to laluś z dyskoteki, poniosło mnie szleństwo - A KOGO NIE PONIOSŁO!

Gość gość
patologia i tyle w temacie. Ja na szczęście niie obracam się wśród takich mętów społecznych. Ludzie- z dyskoteki dzieciaka przynieść. Szok

Gość gość
wszyscy tacy świętojebliwi:O TE DZIECI NIE SĄ GORSZE!

Gość gość
A to wszystko "dla dobra rodziny"... Jasne, oczywiście :-)

Gość gość
dzieci nie ale ich matki to ku/r/w/y

Gość gość
WŁAŚNIE TE DZIECI GORSZE NIE SĄ WCALE!!!

Gość gość
Dzieci może nie, ale mamuśki owszem, dno moralno społeczne, mi sie to w głowie nie mieści dobrze że nie mam syna tylko córki, jeszcze by takie barachło jak one do domu przyprowadził.

Gość gość
kto pierwszy bez winy niech rzuci kamieniem!

Gość gość
Ja jestem bez winy i sie nie puszczam. To własnie kobiety mają naturę k***w.

Gość gość
Czy naprawdę jeden błąd ma przekreślać szczęście dziecka i męża? Nie. Nie rozwalę swojej rodziny aby zaspokoić swoją chęć prawdy!

Gość gość
Nie wierze w to co tu piszecie to musi być prowo... Co prawda gdzieś czytałem zę 30% ojców wychowuje nie swoje dziecko ale w to nie wierzyłem.

Gość gość
Parę dni temu było tu wielkie oburzenie bo ktoś powiedział że testy powinny być obowiązkowe.boto pponoć promil, margines A teraz proszę zgłasza się jedna za drugą a reszta daje tysiąc rad żeby kłamać i iść w zaparte tuszując własne k u r e w s t w o

Gość gość
Dziewczyny nie dajcie się zaskoczyć to był wasz wybór, nie żałujcie po czasie!!!

Gość gość
to trzeba być s/uk/ą żeby niewinnemu facetowi wmawiać że to jego bekart

Dla prawdziwego dobra męża i dziecka powiedziałabyś prawdę. Mąż ma prawo znać swoją zonę na wylot, a dziecko poznać w przyszłości swoją tożsamość.

Gość gość
Niech sie tylko te dzieci kiedys dowiedzą ze ich tatus to tylko wujek ktoory ich wychowywał ... Jestescie wywlokami ,brak szacunku dla Was . Jestem takim bekartem własnie .Dowiedziałam sie po wielu latach przy okazji badan . Nie moge darowac tego matce i nigdy nie daruje .Wszyscy wiedzieli ,tylko nie ja . :'(

Gość gość
Widać ten kochany nie był wystarczająco dobry żeby spłodzić z nim dziecko ale jest wystarczająco dobry żeby na nie zapieprzać :-) z kochającą żoną u boku :-D