Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodna i nieumiejąca gotować

Szukam dobrego i spokojnego faceta, który...

Polecane posty

Gość gostek 001
Ja nie mam postawy roszczeniowej. Ja potrafie o wielle lepiej gotowac niz Ty w takim razie. Nie pamietam kiedys jadlem cos ze sloika. Sam fakt, ze nie potrafisz tego robic mnie odrzuca. BYlem keidys z taka dziewczyna i jest po prostu wstyd. Jedznie to podstawa szczesliwego zycie, o dtego jaks ie odzywaimy wiele zalezy. ja jestem starszy od Ciebie o 4 lata.

Gość gostek 001
@głodna i nieumiejąca gotować - masz jakiegos maila albo gg?? porozmawiamy na priv jesli chcesz.

Gość gość
Hahaha gostek ty buraku jakoś autorka cie odrzuca bo gotować nie umie ale pytasz się o maila? Ale jesteś debilem,doskonale cie pamiętamy z forum jako wyzywales inne dfdziewczyny tutaj i pisales z że kobieta jest od usługiwania a facet od zarabiania.baranie jeden.nigdy nie znajdziesz kobiety przyglupie bo masz zryty łeb i żyjesz mentalnie w czasach w których nasi dziadkowie żyli !! Autorko uważaj na niego to debil, prostak i cham.on szuka służącej a nie partnerki.

Gość gostek 001
ojej ! :D:D:D:D:D co sie zdrowo pomylilo palancie. wlasnie dlatego wole pisac na priv, bo takich zajobow jak ty jest tu coraz wiecej.

Gość gość
najlatwiejsza droga do seca faceta jest zoladek, mezczyzni uwielbiaja kobiety ktore im potrafia dobrze ugotowac. jak mam leniwy dzien i nie chce mi sie robic obiadu to moj facet chodzi podirytowany przez reszte dnia. sam nie umie gotowac w ogole. jestem kobieta i jestem za rownouprawnieniem i w ogole, ale kobieta powinna umiec zadbac o zarcie. jakos to lezy w naszej naturze po prostu. juz sobie wyobrazam co zaraz przeczytam :)

Gość gość
Najłatwiejsza droga do serca mężczyzny to nożem przez klatkę piersiową :P

Gość gość
gostek a jeszcze strone wczesniej pisales ze nie szukasz Polki bo nie spelniaja twoich wymagan :D To co w takim razie robisz na polskim forum i w dodatku dla bab do jasnej cholery i ciagle szukasz tu partnerki? Nie atakuje cie ale twoj wizerunek nie jest spojny. Raz piszesz tak a raz tak.

Gość gostek 001
@najlatwiejsza droga do seca faceta jest zoladek, mezczyzni uwielbiaja kobiety ktore im potrafia dobrze ugotowac. jak mam leniwy dzien i nie chce mi sie robic obiadu to moj facet chodzi podirytowany przez reszte dnia. sam nie umie gotowac w ogole. jestem kobieta i jestem za rownouprawnieniem i w ogole, ale kobieta powinna umiec zadbac o zarcie. jakos to lezy w naszej naturze po prostu. juz sobie wyobrazam co zaraz przeczytam usmiech.gif - kobieta, zawsze potrafi to zrobic z wieksza gracja. Ja mialem kilka partnerek i niektore z nich byly kompletnie lewe do gotowania, nawet jaajecznicy nie potrafily zrobic (i z wygladu tez nie powalaly), inne namiost byly piekne jak modelki, i nikt by sie niespodziewal takiego kounsztu w kuchni. Ja tez jestem za rownouprawnieniem, ale ja np duzo pracuj, i czesto zapominam o jedzniu, moja kobieta ma o mnie dbac pod tym wzgledem. Ale nie narzekam, sam sobie radze ze wszytkim innym, wiec zaczynam sie zastanawiac po co mi klopot na plecy ??

Gość gostek 001
@gostek a jeszcze strone wczesniej pisales ze nie szukasz Polki bo nie spelniaja twoich wymagan smiech.gif To co w takim razie robisz na polskim forum i w dodatku dla bab do jasnej cholery i ciagle szukasz tu partnerki? Nie atakuje cie ale twoj wizerunek nie jest spojny. Raz piszesz tak a raz tak. - dlaczego piszesz, ze ciagle szukam ? ja sobie nie przypominam zebym ciagle szukal, myslisz osoby. z drugiej strony lubie sobie dyskutowac. Po trzecei to ze prosze o czyjegos maila nie oznacza od razu slubu czy podrywania, randek itd. Poprostu rozmowa. W mojej pracy wymiana kontatem i rozmowy w celu poznania blizej drugiej osoby sa na porzadku dziennym.

Gość gość
Jak autorka poda tutaj swojego maila to będzie skończoną kretynką, i się poniży. Jak ten czereśniak chce szukać służącej to niech dalej se szuka, ale on ma już ponad 30 lat i nikogo na horyzoncie, przypadek? Na pewno nie, po prostu każda nim gardzi.

Gość gostek 001
@ość Jak autorka poda tutaj swojego maila to będzie skończoną kretynką, i się poniży. Jak ten czereśniak chce szukać służącej to niech dalej se szuka, ale on ma już ponad 30 lat i nikogo na horyzoncie, przypadek? Na pewno nie, po prostu każda nim gardzi. - Spadaj zazdrosna raszplo. Wypraszam sobie takie komentarze, nie przypominam zebysmy sie znali.

Gość gość
ja nie jestem zazdrosna, bo nie ma o kogo, mam już wieloletniego partnera, wkrótce męża, oczywiście nie polaka, tylko szkota który mi gotuje i dba o mnie jak o królewnę, ty i tobie podobni możecie mu buty czyścić.

Gość gość
"wiec zaczynam sie zastanawiac po co mi klopot na plecy ??" moze w tym lezy twoj problem? traktujesz partnerke jako klopot?

Gość gość
ja mam meza anglika ktory nie potrafi gotowac kompletnie, jajecznice moze zrobi, ale zawsze za sucha :)

Gość głodna i nieumiejąca gotować
Gostek wybacz, ale nie podam ci mojego maila. Nie umiem gotowac i dobrze mi z tym i wcake sie tego nie wstydze. Swiatopoglad mamy rozny a poza tym juz od samego poczatku mnie obraziles a dyskusje kontynuowalam jedynie z grzecznosci, bo wyczulam, ze brak ci jakiejkolwiek kobiety do pogadania. Lepiej znajdz sobie kobiete, ktora naprawde umie gotowac i bedzie ci serwowac pysznosci, bo ja sie w takie rzeczy nie bawie, co nie znaczy, ze jestem bezwartosciowa kobieta. Mam i wady jak kazdy ale i zalety. Bylam z jednym partnerem wiele lat (amator kucharz :P) ale nam nie wyszlo, trudno. Jakos nie przeszkadzalo jemu to ze nie umiem gotowac a bylismy ze soba 4 lata. Do dzis zyjemy w zgodzie.

Gość gość
Ludzie czy wy nie widzicie ze ten gostek 001 to niedawny Aparat007, AdwokatBiedakow I pierdyliard innych nickow ktore tu mial? Sposob pisania identyczny, ten sam zacofany tok myslenia. To on na bank. Zadna go nie chce I wcale sie nie dziwie :D :D

Gość gostek 001
wyczulam ze brakuje ci kobiety do pagadanie - chyba sobie zartujesz. buhahaha :D:D::D wiekszej glupoty w zyciu nie przeczytalem po drugie, nie to nie, zapytalem o maila zeby z toba porozmawiac z grzecznosci na priv , a nie na glupokowatym forum. ty mialas partnera ktory ci gotowal, super, szukaj kolejnego, ja mialem partnerke dla ktorej gotowanie bylo niczym wielkiem a potrafia w 5 min przyzadzic cos magicznego. Powtarzam po raz koljeny nikog nie szukam na polskim forum. A na pewno nie ograniczonych umsylowo polskich kobiet. @ a do pani od szkota, spierdaj do swojego szczesliwego zycia a nie trujesz na forum. Twoj szkot moze mi co najwyzej naskoczyc. :D @ k***a bylem na tym froum pare miesiecy temu, i juz zapomnialem jak durne sa polskie c**y.

Gość gostek 001
@Ludzie czy wy nie widzicie ze ten gostek 001 to niedawny Aparat007, AdwokatBiedakow I pierdyliard innych nickow ktore tu mial? Sposob pisania identyczny, ten sam zacofany tok myslenia. To on na bank. Zadna go nie chce I wcale sie nie dziwie smiech.gifsmiech.gif - cos ci sie zdrowo p******* ksiezniczko. nie jestem zandym apratem czy innym cwokiem. Jest nas wiecej to swiadczy tylko o tym ze mamy racje. Swoje droge wspolczuje twojego szczesliweo zycia ze szkotem skoro nic innego nie robisz od kilku lat tylko natujesz skrupulatnie kto co i keidys postuje. Powalasz, swoim szczesliwym zyciem. Z drugiej, strony ch*j omnie wiesz. wlasnie o to chodzi zeby znalezc wyjatkowa kobiete a nie byle plebs ktory sie wyrwal z polksiej wsi.

Gość gostek 001
jakby ktoras z was wyladala jak Michele Keegan, to byc sie zainteresowal. A wystarczy poptrzec na fb cz portalach randkocyh ktos siedzie po drugiej stronie. Normlanie k****a zacofanie i komuna i rzadania z kosmosu.

Gość gość
No I wyszlo szydlo z worka :D typowy zazdrosny Polaczek z mentalnoscia Muslima :D Naprawde myslisz ze tak sliczna dziewczyna jak Michelle chcialaby takiego polskiego buraka jak ty? Wez bo smiechlam ;) skoro lubisz juz lekko opaline, to proponuje ci tajke albo filipinke. One wezma nawet najgorszego paszteta byleby tylko wyrwac sie z biedy :) Moj maz nie jest Szkotem. Jest z Portugalii. Umiesniony, opalony, wysoooki 1.93 m wzrostu, przepiekne biale zeby i mega cieply I niesamowicie kulturalny facet. Jestesmy wciaz zakochani jak nastolatkowie I nic nam nie przechodzi. Nie dorastasz my do piet pod wzgledem kultury I obycia buraku. Sloma ci z butow wystaje.

Gość gość
a sam wygladasz jak ...?

Gość gość
Michelle Keegan ma ojca Anglika a matkę Hiszpankę, fajne połączenie to i fajna dziewczyna, więc polskim capem nawet by sobie nie zawracała głowy, ani Michelle ani dziewczyna jej pokroju nie spojrzy na polaczka rodem ze średniowiecznej wioski.

Gość gostek 001
interesujace :) polskie odpady wyzygalyscie juz swoje mierne konetarze ? Ta od szkota juz pisalem, wypierdlaj do swojego pna,a na ch*j siedzies zo 24 na forum, skoro jest taki fajny ? Chyba ze wlasnie sunie kolejna dziwke, albo jest twoim urojeniem. Nieche mis ie dla bydla nic udowadniac. wypadam stad, to samo gowno robicie tu od lat.

Gość micelee
No i nasz amant zaczyna k*****i rzucac...Buraczyna samotny na babskim forum swoje zale wylewa. Doskonale wiemy, ze ty jestes ten sam co aparat 007 i polski robolek, byl tu tez kiedys taki Piotr, ktory w councilu pracowal, do jego opisu tez idealnie sie nadajesz.....skoro miales tyle pieknych dziewczyn gotujacych to co sie z nimi stalo? cos z toba jest nie tak skoro nie umiesz laski przy sobie zatrzymac,

Gość gość
nie wpadlas na to glupia cipo, ze moze to on niechcial tych lasek ? Moze mu sie znudzily, marudzily, tyly, brzydly ? na cholere to trzymac ?? Ja tez zminiam kobiety na mlodsze. laska kolo 30tki tylko mysli o dzieciach niczym wiecej szkoda zycia na takie towary.

Gość miistalesow
A co to za problem coś ugotować wystarczy przeczytać przepis w książce lub obejrzeć filmik i wszystko jest do zrobienia

Gość micelee
akurat....on nie chcial lasek...przeciez byly piekne i gotowaly, wogole ty taki sam plytki widze jestes jak ten nieudacznik, albo porostu to ta sama osoba bo tak sie nagle uniosles! buhahaa

Gość gość
Micele- oceniasz zycie 30 letniego czlowieka po kilku postach? Nieprawdopodobne. Ile ty masz i w ilu zwiazkach bylas ze niczego o zyciu sie jeszcze nie nauczylas?

Gość gość
@gostek 001 Strasznie musisz być sfrustrowanym człowiekiem.