Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wesele

Polecane posty

Gość gość

wypada isc w czarnej sukience na wesele? mozna ja chyba zlamac jakimis dodadkami kolorowymi

Gość gość
podobno nie wypada iść w białej i czarnej, ale na pewno zdecydowanie lepiej założyć czarną niż białą

Gość gość
moim zdaniem wypada :) ale zaraz wyjdzie, że źle życzysz młodym. Co za bzdura.

Gość gość
mam taka bardzo jasna kremowa w ktorej bylam na swoich poprawinach, ale ona chyba sie nie nada.

Gość gość
zawsze mnie zastanawiało, co młodzi i goście mają do ubioru zaproszonych gości, każdy ubiera się tak jak mu wygodnie, jak mu pasuje do figury i kolorystycznie, nie rozumiem, że żaden zaproszony gość ( w tym przypadku kobieta) nie może przyjść ubrana na biało, jeżeli ta kobieta w tym ubiorze czuje się dobrze, jest jej dobrze i wygodnie to czemu mi młodej ma to przeszkadzać ? ostatnio mojej świadkowej mama pytała czy mi pasuje pomarańczowy kolor sukienki świadkowej, a niech będzie i różowy, czarny, niebieski, biały jak jej wygodnie, dla mnie dzisiejsze młode to grubo przesadzają, że niby biały to kolor zarezerwowany dla niej, w głowach się poprzewracało

Gość gość
no niestety, teraz młode mają wymagania różne, sama się dziwiłam jak przed moim slubem dzwonily rozne kobiety z rodziny i pytaly czy taki kolor sukienki moze byc na moj slub. smialam sie zawsze i mowilam ze to przeciez wszystko jedno :)

Gość gość
ametystowy ,beżowy, bordowy ,błękitny, brzoskwiniowy ,brązowy, czerwony, chabrowy, cytrynowy, fioletowy, fiołkowy, fuksja, grafitowy, granatowy, pomarańczowy,żółty,zielony,szary , turkusowy, miętowy, różowy,niebieski , pistacjowy, limonkowy, wrzosowy, malinowy, liliowy, koralowy , wiśniowy,szmaragdowy, szafirowy, złoty chyba można sobie kupić sukienkę w którymś z tych kolorów czy za mało?. Czy to koniecznie musi być biała albo czarna ?

Gość gość
k***a ale jak mam w domu czarną to chyba do choja nie musze specjalnie dla siksy ktora mnie zaprasza na slub musiala wydawacv 500zl na kolejna.

Gość gość
to kup sobie jedną kolorową sukienkę na wszystkie wesela :)

Gość gość
jak mysle o chodzeniu po sklepach to mnie trafia szlag, z moja figura ciezko o sukienke. albo zaloze ta jasnokremowa albo pojde w czarnej ale zaloze do niej jasna marynarke

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=sukienka+kremowa+z+koronkowym+rekawem&client=firefox-a&hs=f0v&rls=org.mozilla:pl:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=EG00U6HpKqSU7Qb_zIGwCQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1360&bih=664#facrc=_&imgdii=_&imgrc=9pazZTY2KLhafM%253A%3B7b2Zro8N21chSM%3Bhttp%253A%252F%252Frohho.pl%252F205-707-thickbox%252Fkatrus-kremowa-sukienka-z-koronka.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Frohho.pl%252Fpl%252Fsukienki-i-kombinezony%252F205-katrus-kremowa-sukienka-z-koronka.html%3B1197%3B1808

Gość gość
jeżeli kupujesz sukienki a minimum 500 zł to chyba Cię stać na jeszcze jedną :) a nie przesadzaj można kupić elegancką sukienkę taką nie tylko na wesele choćby szarą czy grantową którą spokojni do pracy czy na egzamin możesz po weselu założyć jeszcze wiele razy do 100 zł o sukienkach w ciucholandach za kilka złotych nie wspomnę nawet.

Gość gość
ta zcarna jest jeszcze z mojej studniówki, była do ziemi ale skróciłam ją do kolan i jest akurat na maj. mam jeszcze tą beżową, ale właściwie nie wiem czy ona się nada

Gość gość
znajdz mi taka w rozmiarze 48, to ci postawie flaszke.

Gość gość
byłam na ślubie gdzie sporo pań miała własnie czarne kiecki a panowie czarne garnitury. Wyglądało to jak stypa a nie wesele. Jedna nie zrobi różnicy, ale jak 20 pań sie ubierze to już słabo wygląda. Ewentualnie można dodatkami dodać koloru i będzie dobrze.

Gość gość
no nie chciałabyś zobaczyc jak moje serdelkowe nogi byw tym wyglądały :D nawet szortopas nie podoła.

Gość gość
a tą ze studniówki masz do kolan więc nogami się nie wykręcaj :D