Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To kobieta kocha a facet wymaga...

Polecane posty

Gość gość
Nie każdy, a nie KAŻDY, ja p*****le nawet czytać nie umiecie

Gość gość
Prędzej ten co ma kase będzie pracowity i zaradny niż ten co jej nie ma ... a szczupłość przeważnie zyskuje się w naturze i zgrabna sylwetka ma się nijak do charakteru...zresztą jedyne co kobieta może zrobić ze swoim wyglądem to schudnąć bo np nie wyćwiczy już sobie małego noska , większych piersi czy ładniejszej twarzy...a kasę zawsze można zdobyć przy odpowiednim wysiłku.

Gość gość
Facet musi zapewnić -samochód -mieszkanie -prace i płynące z tego pieniądze -zapewnia atrakcje i rozrywkę -jest odpowiedzialny , zaradny i ogarnięty -doświadczony seksualnie -przebojowość w towarzystwie -pewność siebie -umiejętność poderwania -umiejętność obrony i bicia się -super ciałko (żadne tam chude czy cos) -urodę często przewyższającą tą kobiecą-bo rzadko się zdarza żeby kobieta brała faceta brzydszego od siebie Wszystkie kobiety szukają sponsora który będzie je utrzymywał i robił za nie wszystko, dawał od siebie więcej niż ona,zapewniał wszelkie dobra by nie musiała się martwic księżniczka .One nie kochają bezwarunkowo smutas.gif tylko za cos ! To materialne istoty które kłamią , manipulują by osiągnąć swój cel a faceta nie kochają bo zawsze mogą zmienić go na lepszy model ! Wiadomo ze każdy,także facet potrzebuje bliskości i czułości - niestety , nie ma co się łudzić ze dotrzyma ona wierności i lojalności. praktycznie każda kobieta pomimo stałego partnera ( i dzieci) jeśli nawet nie zdradzi fizycznie to przeżyje wielkie z tyłka wyjęte platoniczne miłości i fascynacje innym facetem smutas.gif bo prawda jest taka ze dzięki temu ze to kobieta wybiera faceta (zwykle więcej reprezentującego/dającego od siebie niż ona) to facet naprawdę kocha-a kobieta wymaga

Gość gość
Co za brednie wyżej :D -samochód - kobiety też mają samochody. -mieszkanie - dziś mieszkanie bierze się na kredyt. -prace i płynące z tego pieniądze - a kobiety to nie pracują ? -zapewnia atrakcje i rozrywkę - to wy żądacie , seksu , analu , robienia wam lodów. -jest odpowiedzialny , zaradny i ogarnięty - w interesie każdego człowieka , bez względu na płeć jest posiadanie tych cech. -doświadczony seksualnie - a przysłowie " leży jak kłoda" to wymyśliły kobiety :D czy na odwrót ? -przebojowość w towarzystwie - pierwsze słysze. Po co to komu ? -pewność siebie - to już chyba w interesie każdego człowieka. -umiejętność poderwania - a kto ma za Ciebie kobietę zdobyć ? Mamusia ? -umiejętność obrony i bicia się - chyba jak macie zamiar mieszkać w jakiś slumsach o podwyższonym wspolczynniku przestepczosci. -super ciałko (żadne tam chude czy cos) - czyli tylko modele Celvina Kleina mają kobiety ? :D

Gość gość
umiejętność obrony i bicia się **************************** a sam z siebie nie chciałbyś umieć bronić swojej własnej kobiety ? Jakby was napadliby bandyci to jej obronę traktowałbyś jako wymóg z jej strony :O ? Zapewnienie bezpieczeństwa własnej kobiecie jest dla Ciebie taką straszną perspektywą ?

Gość gość
Nieee on by pierwszy uciekał w podskokach i zostawił kobietę na pastwę bandytów ( słaba kobieta przecież by sama by sobie poradziła), bo przecież obrona własnej kobiety to fanaberia kobiet :O.... A potem by została zgwałcona i pobita a on dalej będzie zakładać tematy "to facet kocha..."

Gość gość
skoro to kobieta wymaga a facet kocha dlaczego większość rozwodów jest orzekanych z winy zdrady faceta ?

Gość gość
:D

Gość gość
skoro to kobieta wymaga a facet kocha dlaczego większość rozwodów jest orzekanych z winy zdrady faceta ? ciekawe stwierdzenie nie poparte żadna statystyką, tylko gadka o niczym.

Gość gość
Rozpad małżeństwa nie zaczyna się od samej zdrady, zdrada to skutek braku rozmowy, szczerości między małżonkami.

Gość gość
hahahahah tak tak , tak usprawiedliwiajcie sobie chęć przydooopczenia innej panny...a potem zakładjacie ,żałosne tematy ,że to faceci kochają :D

Gość gość
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] dollar Myślałaś że co ? Nie dowiem się. Odczep się ode mnie... 28.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość dolar...do nogi! smiech.gif 28.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość ona chyba nie mysli, jak to kobietacool.gif prawdziwa 28.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość moja sąsiadka miała dolara w budzie Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
czyli jednak wyszło na to ze kobieta tylko wymaga i wygrywają najlepsi potrafiący podrywać i walczyć samce

Gość gość
bo to facet kocha zawsze gorsza miej dającą od siebie kobietę-a kobieta wymaga

Gość gość
''-zapewnia atrakcje i rozrywkę - to wy żądacie , seksu , analu , robienia wam lodów.'' idiotka, nie o seks tu chodzi-ale za wszystkie profity od faceta nawet tego nie dajecie ''-samochód - kobiety też mają samochody.'' kobieta może facet musi ''-przebojowość w towarzystwie - pierwsze słysze. Po co to komu ?'' przecież wy na to najbardziej lecicie-jakoś nie lecicie na zamkniętych w sobie introwertyków ''-super ciałko (żadne tam chude czy cos) - czyli tylko modele Celvina Kleina mają kobiety ? '' i znowu głupie ironie na poziomie gimnazjum-mięsnie oczywiście musza być, wzrost ladana buzia w zamian za wasza przeciętną urodę i często nadwagę . jakos z chudzielcami się nie wiążecie

Gość gość
''skoro to kobieta wymaga a facet kocha dlaczego większość rozwodów jest orzekanych z winy zdrady faceta '' pffffff......tylko wy najbardziej lecicie na pewnych siebie dominujących dobrze podrywających laski napełnionych testosteronem samców oczekując od nich ze raptem z lowelasa zrobi się wierny mis

Gość gość
''Ale jak napastnik nie ma broni palnej itp to każdy facet z jajami powinien dac porządnie w zeby takiemu napastnikowi...a ten , który w takiej sytuacji nie umiałby obronić kobiety po prostu nie zasługuję na to ,żeby ją mieć'' to tak z innego topiku .

Gość gość
''a sam z siebie nie chciałbyś umieć bronić swojej własnej kobiety ? Jakby was napadliby bandyci to jej obronę traktowałbyś jako wymóg z jej strony pechowiec.gif ? '' ale to nie ważne czy się chce czy nie chce-dla faceta to kolejny wymóg dlatego to kolejny przesiew dla facetów

Gość gość
Temat frustratki która nie jest podrywają przez swojego księcia z bajki

Gość gość
ykuykuy

Gość gość
huguyvfgv

Gość gość
no to cudownie no przeciez to wspaniale jest! :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
such a lovely East European accent :P

Gość gość
Ciężko mi jak kobiecie się nie zgodzić z tym tematem. Moja figura dość mocno odstaje od obowiązujących kanonów: mianowicie nie jestem tak ubóstwianą przez wszystkich szczupłą klepsydrą a dość pulchną gruszką i mężczyznom jakoś tak nie po drodze żeby mnie pokochać, mimo że twarz mam całkiem całkiem. Ja byłabym w stanie pewne mankamenty w wyglądzie faceta zaakceptować (niski wzrost, cherlawą sylwetkę, nawet niespecjalną twarz) a faceci jak ten jeden mąż gonią za króliczkami play-boy'a, pomijając dziewczyny które nie wpasowują się w kanon tap madl czy sexy playboy mate...

"Ja byłabym w stanie pewne mankamenty w wyglądzie faceta zaakceptować (niski wzrost, cherlawą sylwetkę, nawet niespecjalną twarz)" x Chyba tylko jeżeli niskim wzrostem dla Ciebie byłby poniżej 180 cm, a niespecjalna twarz to przeciętniak. Jaka jest prawda widać w klubach i na portalach randkowych, czyli miejscach przeznaczonych do poznawania. To kobiety wybierają, a faceci są mięsem armatnim napędzającym te miejsca.

Gość gość
,,A ta dalej o tej gruszce.... Chrrrr..." - bo zdecydowanej wiekszości się takie proporcje NIE PODOBAJĄ. Tak ciężko Ci to pojąć? Natknęłam się na wypowiedzi innych kobiet o takiej figurze, spostrzeżenia są podobne, w skrajnych wypadkach kobiety o takich proporcjach mają ZEROWE POWODZENIE (w przypadku kiedy są np. wysokie i nie mają ładnej a ,,jedynie" przeciętną twarz). Do prawiczka: spokojnie mogłabym zaakceptować faceta 170 cm wzrostu.

Tak tak, i choćby bardzo cię lubił, świetnie mu się z tobą gadało, to powie "eee, nie, bo ona jest gruszką... poszukam innej" :P

Gość gość
Nie wiem czy będzie w stanie aż tak precyzyjnie to określić, raczej stwierdzi ,,fajna, ale czegoś mi brak, to nie to". A gdybym była klepsydrą z dorodnym cycem, to by pewnie było to słynne coś i chemia i ,,miłość"...