Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na skraju zalamania

Nie chce miec dzieci a jestem w ciazy. Co mam teraz zrobic?

Polecane posty

Gość gość
Jesli to autorka pisze ze teraz chce usunac ciaze a za rok zajsc w nastepna to naprawde tu zadne slowa nie pomoga. Bezmozg dla mnie i tyle. Nie zasluguje na zadne dziecko.

Gość gość
,,,,,

Gość gość
Autorka nic takiego nie pisała. Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo jak tego nie potrafisz to też na żadne dziecko nie zasługujesz, bo co ty mu przekażesz?

Gość gość
ja juz jestem stara i widze co sie dzieje z moimi kolezankami maz odszedl do innej , a one zostaja zupelnienie same i wszyscy sie od nich odsuwaja, a rodzice tez umieraja ja mam dzieci i wnuki i jestem przeszczesliwa, a tak zostalabym tez zupelnie sama i z groszowa emeryturka na starosc

Gość gość
i to jest przestroga dla tych wszystkich, ktorzy nie chca dziecka ja kiedys tez nie chcialam, a po latach widze, ze to ma najwieksza wartosc, bo z durnych prac sie wylatuje, mimo lat nauki i poswiecen, mezowie umieraja lub odchodza i najwieksza radoscia zycia sa dzieci i wnuki

Gość gość
Autorko szkoda ze ciebie twoja matka nie usunęła...

Gość gość
Usuwanie poczętych a nie narodzonych dzieci = morderstwu. Jak można świadomie podjąć taką decyzję i zabić w sobie żywą istotę, która ma już serce i duszę. Świadomość tego pozostawia w człowieku piętno mordercy i niech mi nikt nie mówi że nie. Do końca życia. Człowiek morderca.

Gość gość
Cóz moze w tobie zostaje :) uwierz sa tacy w ktorych nie :) Oni nie maja zadnego dzieciatka, tylko płód /zarodek . I tyle.