Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinaI

Mam prawo jazdy a nie jeżdżę, bo się boję

Polecane posty

Gość karinaI

Prawo jazdy mam od kilku lat a jeżdżę sporadycznie. W zeszłym roku kierowałam możę ze 3 razy, obok siedział mój chłopak, nigdy nie jechałam sama. w tym roku jeszcze nie kierowałam. Chiałabym to zmienić, bo to wstyd. Chciałabym być super kierowcą lub przynajmniej poprawnym. Boję się ,żę już zapomniałam jak się jeździ. Czy ktoś też tak ma lub miał? Jak to zmienić?

Gość gość
Dla Ciebie jest nadzieja. Chcesz to zmienić i wbrew pozorom jesteś jeszcze na "świeżo". Ja zrobiłam prawko w klasie maturalnej. Wyjechałam na studia i już do samochodu za kierownicę już nie wsiadłam. Zawsze się bałam a teraz to już w ogóle. Zatem mam prawko 8 lat, a praktyki zero. Weź nię ogarnij bo skońćzysz tak jak ja :P

Gość karinaI
Wiem,że źle robię nie jeżdżąc. Nawet miałam na ten rok takie postanowienie, że w tym roku opanuję swój lęk i nauczę się poprawnie jeździć, a ja nadal stoję w miejscu. Wiem też ,że nie mając swojego samochodu powinnam wykorzystywać każdą chwilę kiedy mój chłopak chce abym kierowała. Przed znajomymi to ukrywam, ale boję się,że może sie wydać .Mam koleżankę,która egzamin zdała za 8 razem i ona normalnie jeździ.

Gość gość
ja tez Karina :) jak male miasto to daje rade ale jak teraz mieszkam w wielkiiim ogromnym miescie amen nie jezdze blad owszem ale jak mam narobic bigosu to wole nie jezdzic