Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurna mac

Jak tam u was z kladzeniem spac po przestawieniu czasu?

Polecane posty

Gość kurna mac

ale mam jutro stresa, zawsze w poniedziałek budziłam córkę do przedszkola o 5:30 a wychodzi na to jakbym ją o 4:30 jutro miała budzic Do tego jak o 22 chodziła spac, tak teraz Ona czuje się jakby było po 20 i wychodzi na to ze o 23 dopiero w lozku zaśnie, nawet oczy je się nie kleja nic a nic :/ No to ranek zapowiada się emocjonujący co to będzie się dziać.Az się boje

Gość gość
no i co zrobisz? nic nie zrobisz, przestań się ekscytować. tak jak ty byś nigdy za smarkacza nie doświadczyła zmiany czasu

Gość kurna mac
Ja już wspolczuje paniom przedszkolankom jak jutro będzie marudzić caly dzień a po przedszkolu (po 17 odbieram) na pewno będzie nam nerwy strzępić ,aaajc jak ja nieznosz przestawiania czasu, po kiego takie cos ??

Gość kurna mac
Pytam się jak wasze dzieci znoszą przestawianie czasu, czy czują roznice ?? o to mi chodzi i przy okazji o swojej najmłodszej napisałam

Gość gość
wczoraj o 20.20 słodko spała i dzisiaj również więc jest dobrze :D

Gość gość
to dlugo jest w przedszkolu, tyle godzin?

Gość gość
Moja 10-miesięczna córeczka, chodziła codziennie ok. 19:00-19:30 spać, a dzisiaj o... 20:30 :D. Mam nadzieję że wróci wszystko "do normy" ;)

Gość kurna mac
spoko, nic jej nie jest, ide na chama usypiac malą

Gość gość
ja mam niemowle i od tygodnia go powoli przestawialam.Najpierw o pol godziny a dwa ostatnie dni juz o godz.Zadnej roznicy nie odczul ,wiec jest ok.Mam jeszcze 6cio latke ale z nia problem tym bardziej nie bylo.

Gość kurna mac
no i dopiero przed 24 usnela, masakra jak rano ją zwlekę, dobranoc ,tez ide spac

Gość gość
Trzeba nie bylo uczyc dziecka zasypiac tak pozno. To ta godzina nic by nie zmienila,ale jak na codzien bujacie sie do 23 prawie to co sie dziwic.sama jestes sobie winna.

Gość gość
moje dziecko poszło spać o 23.30 nie wiem dlaczego. Wstał przed 7 rano.

Gość gość
mam wrażenie że to przez przesilenie wiosenne, dziecko mówi że jest zmęczone o 20.00 a nie może usnąć prawie do północy.

Gość gość
Moja jak zawsze na zegarku 19:40 do wanny, kąpiel ok 30 minut i zasypianie ok 30 minut. Przed 21 zazwyczaj śpi, czasem nawet z pół godziny wcześniej. I wstaje albo o 6 jak ją mąż obudzi jak wstaje do pracy albo przed 8. Ma 18 miesięcy. I zmiana czasu nic nie zmieniła. :)

Gość gość
Ja też mam dziecko przedszkolne i nawet mi do głowy nie przyszło zeby się tak podniecać zmianą czasu :D położyłam ją spać o tej godzinie co zwykle i zasnęła, co wiecej - ja też tego nie odczułam i poszłam spać mo tej godzinie co zwykle! Niewiarygodne prawda? Ludzie to jednak lubią sobie na siłę szukać problemów ;)

Gość gość
Ja nie rozumiem ekscytacji autorki. Moją małą zawsze kładłam spać o 20, teraz wychodzi na to że o 21 i dobra, położyłam o 21 i zasnęła, rano wstała wyspana.Nie patrzę na cyferki na zegarze i nie robię z tego problemu.

Gość kurna mac
o jakiej wy tu mi piszecie ekstytacji ,czy podniety? dobrze się czujecie? Pytalam grzecznie jak jest u was, czy dzieciaki odczuwają zmiane czasowa, a przy okazji o swojej napisałam Wredoty Polskie już we krwi macie te dosrywki chyba

Gość gość
Dziecko w wieku przedszkolnym chodzi spać o 22?

Gość gość
mój synek nie odczuł zmiany czasu,bez przesady to tylko godzina.

Gość gość
Moj tez niezauwazyl zmany czasu:P zmeczony byl o tej samehj godznie co zwykle,czyli...godzine wczesniej. Chyba sie dostosowal bez problemu. Dzis tez poszedl spac godzine wczesniej niz zawsze,czyli 2h wczesniej,mowie akurat o drzemce popoludniowej.

Gość gość
u mnie odczul, dla niego godzina wcześniej była odczuwalna, czul się akby po 18 szedl spac wczoraj i ta godzine i tak pomeczyl się w lozku zanim zasnął

Gość gość
A my dzisiaj zaspałyśmy do szkoły. Zawsze wstaje o 6 rano i szykuję córkę budzę ją tak o 6:30 , nie nastawiam budzika bo odruchowo się budziłam a dziś wstałam o 7:08, autobus szkolny o godzinie 7:25. W błyskawicznym tempie sie ubrałyśmy i zdążyłyśmy.

Gość gość
ja odczula a jestem dorosla ,co dopiero mówiąc o dziecku

Gość gość
u mnie nie bylo problemu, wczoraj caly dzien bylismy na wycieczce, corka padla ze zmeczenia o 20, dzis wstala o 7, takze jest ok:)