Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie maluje sie, ubieram w cokolwiek temat dla podobnych

Polecane posty

Gość gość
16:40 :D no to teraz mnie rozsmieszylas. zawsze uwazalam, ze leginsiary nie sa zbyt bystre i tym razem rowniez sie nie pomylilam co do ciebie:) po pierwsze, nie wymieniaj mi interpunkcji (tyczy sie to tez pl znakow, literowek, wielkich liter) jak pisze z klawiatury na milosc boska! :D skoro jestes taka elokwentna i piszesz wszytsko jak w wypracowaniu w zeszycie od j polskiego, to chwala ci za to, ale to nie ma nic do tematu ani do uzywania slow w poprawnej formie (jak twoje ubieranie leginsow). po drugie: nie masz zwyczaju atakowac ludzi a piszesz z agresja i bulwersem, sama forma TY na poczatku jest conajmniej chamska, dobrze wiesz o czym pisze, wiec sie nie tlumacz (na przyszlosc). ponadto niby ze grubsza jestem nie sugerowalas, ale ze kompleksy mam - juz tak. co za roznica czy jest to otylosc czy cellulit czy co tam jeszcze sobie ubzduralas? - otoz nie musze miec kompleksow, zeby byc przeciwna noszeniu legginsow. dosc przaśne te wnioski wyciagasz. jak ktos wyglada dobrze to od razu musi sie z tym obnosic ubierajac sie "tanio"? jak ktos jest inteligentny ma na sile sie madrzyc? jak ktos ma talent, musi wrzucac focie na fb ktore to pokazuja? a jak tego nie robi tzn ze ma kompleks? niekoniecznie.

Gość gość
16:40 no i przede wszystkim nie pochlebiaj sobie, to ze waze wiecej przy moim wzroscie, nie oznacza, ze jestem od ciebie grubsza, co najwyzej ciezsza;D

Gość gośćautorka
Widze, ze nic dobrego z tego tematu nie wynikło... Po prostu nie umiecie sie wyrwac ze schematów myślenia, że aby podobac się mężowi trzeba świecić d**ą. Wiem, że podobaja mu sie obcisle spodniczki na kobietach ale czy to jest najwazniejsze? Kiedyś probowal mnie namawiać na sukienke ale już zrozumial ze ja sie w tym po prostu zle czuje. Dlatego jak gdzies idziemy to zakladam po prostu eleganckie spodnie i koszulę. Ubierajcie sie jak chcecie tylko nie robcie tego dla innych ale dla siebie.

Gość gość
leginsy swiadcza o tym, ze ktos jest tani mentalnie, tak?? acha, mam doktorat, ale jak widac leginsy mnie dyskwalifikuja. powoduja automatyczne obnizenie inteligencji. dobrze wiedziec :).

Gość gość
A małż jak chodzi -zarośnięty w brudnych butach i powyciąganych dresach? Może dlatego druga połowa mu nie przeszkadza że chodzi jak chodzi...