Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd do Anglii po maturze

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie?

Gość Aniutka89
a jak z językiem? I co zamierzasz robić?

Gość gość
Glupota Czasy swietnosci w Anglii juz dawno minely Po samej maturze, bez zawody to pracy zadnej, stalej nie znajdziesz

Hmmm jeśli znasz język i masz jakieś umiejętności które pomogą znaleźć pracę, to najbardziej - ale i tak na wszelki wypadek najlepiej złożyć papiery na jakieś w miarę sensowne studia (np. dość rzadki język), żeby mieć jakiś plan awaryjny (chyba że oczywiście nie chcesz studiować)

Gość Aniutka89
Ja jestem po zawodówce w Anglii. Przyjechałam rok temu z jezykiem Kali jesc Kali pić, W dniu dziesiejszym oceniam mój język na 5 :) Poza tym pracuję w branży opieki i zarabiam 1300f miesięcznie. Po opłaceniu mieszkania Uwazaaj z Polakami w Anglii to gnidy, które będą Cię demotywować, bo dlaczego ktoś ma mieć lepiej od nich. Zazwyczaj to zakompleksione nieroby żyrujące dzieciach, które trzaskają jak króliki, bo " w Anglii się opłaca" :) Pozdrawiam i powodzenia. :)

Gość Aniutka89
(..) Po opłaceniu mieszkania moge sobie na wiele pozwolić...(..)

Gość gość
Nie polecam, kicha z praca totalna

Gość gość
Mam pozycje pracy jako opiekunka do dziecka od września 2015 z wyżywieniem i zamieszkaniem . Gdyby któraś była zainteresowana mail zostawiam korowa1@interia.pl

Gość gość
Anglicy juz zygaja Polakami. Nienawidzą nas bardziej niż ciapatych. Lepiej pojechać do Szwecji, USA albo Szwajcarii, Australii, Nowej Zelandii.

Gość gość
A myślisz ze do krajów które wymieniles tak latwo wyjechać???

Gość yutta
Wyjazd do Anglii po maturze, czemu nie, ale edukacja, to przyszłość, która umożliwi godne życie. Można połaczyć edukację z życiem w Wielkiej Brytanii. http://swift.edu.pl/studia/warunki-przyjecia/ , to firma, która organizuję bezpłatnie rekrutacje na angielskie uniwersytety. Multikulturowość, angielki, wysoki poziom edukacji

Gość gość
uważam, że trzeba to przemyśleć. ja będę zaczynać ekonomie ze specjalizację bankowość, którą pko bp objął patronatem na ukw w bydgoszczy