Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siwiec czy Krupa ?

Polecane posty

Gość gość
2014-04-01 11:52:20 [zgłoś do usunięcia] shaf78 Na czym ja się znam to Ty nie masz pojęcia synku usmiech.gif Wybacz ,że popełniłam śmiertelny grzech dyskutując sobie o małostkowych tematach usmiech.gif --------------------- Alez dyskutuj!!! To ty pokazujesz swój poziom, i inni, którzy z taka determinacja polemizują nad kształtami jakichś duup :-D

Gość sssallllmeneeeee
Widzę ,że ktoś bardziej wie co ja piszę i co ja myślę niż ja :) Po prostu zgrabność w pierwszej kolejności kojarzy mi się ze szczupłością , do której tak dążę. A ,że szczupłe dziewczyny przeważnie nie mają biustu to prędzej szczupłą nazwę zgrabną niż grubą z biustem. Wiadomo ,ze najfajniej jak ma się i to i to , ale natura nikogo nie pyta :) A sama mam biust duży - 75 F...raczej nie mało. Za to moja córka ma małe piersi i w życiu bym nie chciała by się dała pokaleczyć ,żeby być w czyimś mniemaniu "idealna", choć ona o tym myśli ale też się boi.

Gość sssallllmeneeeee
I rozumiem ,że " taki1gość" jak jego córka będzie mieć małe piersi powie jej ,że jest niezgrabna i da jej w wieku 16 lat na implanty.

Chcę Ci przypomnieć ,że też siedzisz na tym forum i też się wypowiadasz z****** hipokryto/hipokrytko :) I to w dodatku jako pomarańcza :) Ja przynajmniej pisze przez swoje konto a Ty cholera wie iloma "gośćmi" byłeś i co pisałeś :) Może co drugi komentarz tu to Twój a teraz zgrywasz elitę intelektualną , która jest ponad to a sam/a tu siedzisz :D Może sama masz płaską dooope i dlatego tak Cię to zabolało hahahah :D

Gość gość
Siwiec, ale widzę że wywiązała się dyskusja na temat biustu, to jest bardzo ważne aby wejść w relację bez kompleksów, więc dla większośc***ań biust ma duże znaczenie, szczególnie dla tych które tego biustu nie mają bądź maja jakiś inny kompleks z tym związany, bo wiąże się to z poziomem atrakcyjności w oczach mężczyzn, natury niestety nie da się oszukać, każda z nas chce być ładna pożądana i czuć się piękną :)

Gość gość
etam cycki... najważniejsza jest ładna, wcięta talia...to nadaje kobiecie tego czegoś i jest niesamowicie seksowne, podkreśla tyłek itp. Cycki zawsze można zrobić...braku talii już nie. Można wyciągnąć żebra ale to nie będzie to samo...

Gość gość
2014-04-01 12:09:35 [zgłoś do usunięcia] shaf78 Chcę Ci przypomnieć ,że też siedzisz na tym forum i też się wypowiadasz z****** hipokryto/hipokrytko --------------------------- wow..co za blyskotliwosc:-D Wypowiedzialem się raz na temat durnoty tego topicu..ale to za trudne dla ciebie aby pojac..coz...rozmowy o doopach, cyckach i siwcach, to poziom niektórych kafeterianek. Tak trzymać, dziewuszki- i czekajcie na ksiecia z bajki, bo oni lubia takie pustaki:-p

Gość gość
Siwiec 100 raz lepsza. wlasnie oglądam zdjęcia krupy na pudelku w bikini....ZERO TALII. wyglada jak chłopak :\

Gość gość
też dzisiaj widziałam te zdjęcia, więc gdyby nie piersi które ma zrobione miałaby męską figurę w przeciwieństwie do natalki