Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówią na mnie niepoprawny za

Co kobiety mają do zaoferowania mężczyźnie oprócz seksu? Wymieńcie choć jedną rz

Polecane posty

Gość gość
to samo co facet kobiecie. zależy od osoby. czasem wszystko czasem wielkie nic.

właśnie to jest piękne w FF, że nie TRZEBA BYĆ W ZWIĄZKU. nie rozumiesz tego albo nie chcesz. wątpię, żebyś był sam, moim zdaniem jesteś niewolnikiem związku, zaślepionym niewolnikiem i jak nie masz to szukasz.

Twoje zachowanie jest irracjonalne w przedstawionej przeze mnie sytaucji wszystko jest ok, ona jest lojalna, poinformowała Cię, idzie załatwić potrzebę. jak wróci, zrobi Ci loda z połykiem w ten sposób Ty zadabałeś i ona zadbała. jest lojalna i uczciwa, a Ty odp*****lasz akcję z zamkiem i walizami:O

ja Ci nie każę jej kochać, to Ty jej nie każ kontrolować Cipki. seksualni nie mają wpływu na popęd, co ona z tego ma, że się zmusza do kierunkowania tego na Ciebie, jak nie ma w tego milosci moze ty sie tak nieziemsko ****asz

O znowu broken ze swoimi filozofiami, które uwielbiam czytać, bo dziewczyna wyżyć się w łóżku nie może to się przerzuca na kafe XD.

co to znaczy wyżyć w łóżku? pobić poduszki?:-P jeśli Ty walczenie o ludzką godność nazywasz "filozofią" to ja już nic nie chcę wiedzieć

To Ty tracisz, nie ja XD

Ja muszę iść? Kafe jest moje. 90% tematów to są moje prowokacje, i wszyscy to kupują ty też. Chcesz dowodów?

właśnie ja też odniosłem wrażenie że facet jej sprzedał liścia za to że mu rogi dorobiła i teraz wyżywa na innych tutaj, hehe

Jasne broken i dlatego to forum jest jak kurnik zarażony Tyfusem, a ludzie się żrą, aż lecą pióra XD.

Chcę ją zaciągnąć do łóżka, bo podobno asy kochają za charakter.

brokeninside87 ciekawie wszystko przekręcasz i szukasz dziury w całym, zapewne masz niezły ubaw i lubisz zabijać czas z nudów

guest - odpowiedz mi jasno, nie wymiguj się już, czemu traktujes ff jak ś****wo, a swój związkowy egoizm, skoro ona ma tylko dla Ciebie odsłaniać c**ę, a w zamian nic za z******tość? gdyby ktokolwiek "sprzedał mi liścia" odwiedzałabym go w szpitalu:)

bardzo ciekawie się z nią rozmawia, trzeba powtarzać to samo po 15 razy, a i tak niedociera... ale niech będzie powtórze jeszcze raz... nie każe nikomu niczego kierunkować, to ty każesz zmuszać i kierunkować się drugiej osobie bo ma być z kimś kim się brzydzi...

Chcę ją zaciągnąć do łóżka, bo podobno asy kochają za charakter. x a to zdanie mnie trochę przerasta, wtf? guest, czy Ty jesteś z tych, co są niezaspecjalni z wyglądu i próbujesz zaklepać sobie pewną, ekskluzywną c**ę, a gardzisz lepszymi samcami, którzy nie muszą żyć w g****e związku i ****ają kogo chcą i kochają kogo chcą?:D

nie każe nikomu niczego kierunkować, to ty każesz zmuszać i kierunkować się drugiej osobie bo ma być z kimś kim się brzydzi... x wtf? ja niczego takiego nie napisałam, mógłbyś odpisywać DO MNIE?

odpowiedz jasno, dlaczego nazwałeś zwierzętami ff, którzy są uczciwi, szanują człowieka, kochają tylko wtedy, gdy kochają, pozwalają się wyszczać i nie wyrzucają nikogo z domu?

tak, teraz widzę że rozmowa z Tobą nie ma najmniejszego sensu... hehe tu byłem...

nie ma, bo nie masz argumentów, unikasz odpowiedzi na proste pytanie ja Ci wyłuszczyłam, czym jest związek, czym jest ff, Ty tego nie potrafisz. dlatego ja takiego g***a jakim jest zwolennik związków nawet nie będę tykać;) dzięki kafeterio, że mi to uświadomiłaś;) nie bierz tego do siebie;)

Brokeninside, kogo ty chcesz oszukać? Każdy doskonale wie, że na 100% obydwoje wylądujemy w sypialni i zedrę z Ciebie te łachy kupione w lumpach i na przecenach, a potem w******* tak, że nie cała Twoja inteligencja pójdzie się j*bać do drugiego pokoju. Doznasz trzech orgazmów pod rząd i będziesz dziękować mi ze łzami w oczach, a Twoje hipsterskie: "jestem asem" raz na zawsze utraci rację swojego istnienia. Przerzucisz się na kapelusze, arafaty i śpiewanie harcerskich piosenek.

prostytucję też uważasz za uczciwą i godną pracę dla ludzi którzy się szanują i obdarzasz takich ludzi boskim majestatem, hehe

Gość 997 komunista emeryt 666
kobiety to k****y i leniwe szmaty do roochania! dziewczyny to frajerki yebane psimi und końskimi and knurzymi c***jami! niech kobiety i dziewczyny samobójstwa popełniają!