Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówią na mnie niepoprawny za

Co kobiety mają do zaoferowania mężczyźnie oprócz seksu? Wymieńcie choć jedną rz

Polecane posty

Gość gość
będę pisał jak mi się podoba, jesteś głąbem do potęgi ósmej i rozmowa z Tobą jest bezcelowa...

gueścik sreścik, egoista i ch*j do potęgi, mam nadzieję, że Twoja dziewczyna się szybko od Ciebie uwolni, zakłamany egoistyczny c***u:O

Brokeninside cóż jest we mnie złego Że nie chcesz się j*bać ze mną dnia każdego Zew natury wzywa ma dziewczynko mała W spodniach mych czeka, nieoszlifowana gała Ten wiersz się nawet k*rwa nie rymuje Ale nie mam czasu na jakieś ch*je muje Idę nam szykować łoże me królewskie I riposty na twe wymówki k*rewskie Wnet świece odpalę, gestem pełnym gracji Przyjrzę się śpiesznie, całej twej kreacji Potem zedrę z ciebie Twoje tanie łachy Wycałuję od stóp, aż po same pachy Rzucę Cię na łożę, wezmę agresywnie Ty dochodzić będziesz bardzo intensywnie

sram na Ciebie guest, jesteś skończonym k*****m, który oszukuje dziewczyny za pomocą związku i obraża porządnych ff, którzy żyją uczciwie. nie, nie przestanę. będę Cię jechać do końca, jesteś dla mnie nikim, nie potrafisz nawet się przyznać do swojego krańcowego egoizmu

ignor do końca życia, i tak byś nie zrozumiał, nie rozumiesz nawet pytania "co masz przeciwko ff", jesteś bardzo tępym ch**em. żegnam

Broken już dawno żyłka pękła jakaś w okolicach bikini i dlatego teraz jest asem, bo do piczy nie dochodzi odpowiednia ilość hormonów.

Gość gość
no dobra a jak kobieta zajdzie w ciąże z seksu z f****ng friendem to co? nie chcą być ze sobą w związku a muszą mieć dziecko i co? to głupia relacja takie f****ng friends

no to się na tobie teraz baaaardzo zawiodłem, a myślałem że dowiem się o sobie kilka nowych rzeczy :(

Nawet nie mów mi o chipsach, wpieprzyłbym sobie wielką pakę Laysów paprykowych, Hyperów, Chrunchipsów albo innego ch*jstwa, a tutaj pustka totalna, słodyczy nie ma, chipsów nie ma, są orzeszki ziemne, których mam już dosyć.

K*rwa nawet nie ma porządnego obiadu, siedzę tu, trening zrobiony, a biceps nie rośnie, już drugi raz wpieprzam choca pic i mrożoną pizzę. Jak na tym zrobić masę? No jak ja się pytam? Tostami też już rzygam, o kurczaku już nie wspomnę.

podsumowanie, do tej pory się dowiedziałem: 1. FF jest ok, związek jest be 2. jak laska się puszcza na boku i tego nie ukrywa to jest ok, a to facet jest egoista bo ma z tym problem 3. najpierw jest miłość i litość, potem jest szacunek Studia made in zepsuta od środka po całości, hehehhehe...

Gość gość
nie wiem czy ktoś zadał odwrotne pytanie, bo przeczytałam pierwszą stronę, ale co mężczyzna ma niby kobiecie do zaoferowania? nie ma nic takiego, czego kobieta nie potrafiłaby zdobyć, ani nie ma mężczyzny który nie umiałby żyć samotnie

Gość gość
Autorze, skoro tak podchodzisz do sprawy, to raczej nic nie bedą w stanie Ci zaoferować...

a no i zapomniałem dodać tych kilku przydomków które zdążyłaś mi nadać, ale jak z rozumowaniem na bakier to i z kulturą też

Kobieta jest w wielu przypadkach zerem na rynku pracy i bez faceta będzie do końca życia klepać biedę.

Broken już nie ma, poszła depilować picz na spotkanie ze mną.

moim zdaniem najlepsza odpowiedź w tym przypadku to ta ogólna którą ktoś zapodał: 02.04.14 gość to samo co facet kobiecie. zależy od osoby. czasem wszystko czasem wielkie nic. lepiej się tego nie da ujać... można próbować precyzować i mnożyć przypadki, ale one tylko będą się wpisywać w te stwierdzenie...

broken jest zakompleksioną egoistką i egocentryczką, wszystkie zarzuty które w życiu otrzymuje od ludzi wygarnia innym tutaj na kafeterii, bo jakoś musi odreagować :)

Gość kobieta40pluss
Smutne... Chyba mam dużo szczęścia w związku. Na jakich ludzi wy trafiacie, na jakie kobiety/mężczyzn, skoro macie takie zdanie ..?

Gość gość
Myślałam że będę coś potrafiła kiedy z kimś będę. Teres widzę że nic nie umiem mam w sobie blokadę. No może małe rzeczy od niedawna mi wychodzą. Więcej mam wad niż zalet. :(

czyżby ktoś do rozmowy się trafił ? :) to jeszcze znajdę parę chwil.... na jakich ludzi my trafiamy ? na niepoważnych z kaleko zbudowanym systemem wartości...

Gość kobieta40pluss
To trzeba szukać z sensem, a może nawet szukać źle powiedziane. Trzeba być cierpliwym, bo dobro nie przychodzi ani łatwo, ani za darmo.

nie potrzebuje podbudowywania wiary ani wartości, ale dziękuję za dobre słowo