Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poprosiłam szwagierkę żeby przyjechała bez dziecka to ta się śmiertelnie obraził

Polecane posty

Wasze dziecko zachowujące się jak ten opisany 7 latek również nie byłoby mile widziane u kogokolwiek, więc skąd te wielkie oczy i bulwers? Tyrana i małego bachorka trudno polubić i akceptować jego perfidne zagrywki Ja tez stronie od takich wypustów bezstresowo wychowywanych , ale Ja potrafię ostro i kranie zwrócić uwagę cudzemu dzieciakowi ,który przegina pale i mile widziany na pewno drugi raz nie jest w moim otoczeniu, nawet myśli nie dopuszczam, ze po raz kolejny się pojawi i jawnie informuje ,ze ma przyjść bez dziecka ,bo jest denerwujące i niewychowane

Gość gość
Zal mi was matki kwoki. Moja mamusia byla zawsze samodzielna i nie tylko matka polka i chodzila do znajomych bez nas. Stalismy sie samodzielni. A wy 3majcie swych maminsynkow i coreczki niezaradne pod spodnica.

Gość gość
czyli jednak naturalnie glupia :)

Gość gość
Toksyczna to akurat jedna z mądrzejszych na tym topiku. Niektóre mamusie jescze sie nie zorietowały, że już urodziły dzieci i nie sa z nimi powiązane pępowina ;)

Gość gość
ja Cię kręcę , ale niektóre baby na kafeterii są ograniczone myślowo. Jak jedna z drugą ,będziecie w tym samym budynku w którym odbywała się impreza , tylko w innym pokoju , to powiecie że w niej uczestniczyłyście ??????? KAPISZCZI !!!!!!!!!!!!!

Autorce chodzi konkretnie zapewne o bardzo wredne, złośliwe i paskudne zachowanie tego 7 latka ,który jest już swiadome swoich czynow i złośliwości Dziwicie jej się ,ze ona nie ma ochoty przechodzić powotrki z rozrywki ?? Wg powinna postawić na swoim, koleżanka albo ma przyjść bez tego wrednego skunksa ,albo jeśli ma jakieś dąsy niech w ogóle nie przyjeżdża Obcy 7 latek takim opisanym zachowaniem potrafi rozwalić cala atmosferę i na nerwy działać ,stąd zakaz wstępu i słusznie :)

Gość gość
tak, z madrzejszych, wylogowala sie i pisze jako pomaranczka sama sobie schlebiajac :D :D

Gość gość
Nawiedzone matki Polki! haha! Bez dziecka nie istnieją...:P

Gość gość
nie dziwie sie autorce ze nie chce w swoim domu rozwydrzonego dzieciaka, dziwie sie jedynie temu ze w takiej sytuacji ona sie dziwi ze szwagierka sie obrazila.. skoro toksyczna, wg ciebie autorka ma prawo tak zrobic to daj prawo drugiej stronie do tego, by poczula sie urazona, ze ktos stawia warunki odnosnie wizyty - dla szwagierki takie postepowanie moze byc zanujace. ma prawo, czy nie ma? skoro autorka ma prawo stawiac warunki to szwagierka ma prawo zareagowac tak jak sama czuje a nie tak jak sobie autorka by zyczyla

Ty nie siej spisku z tym pisaniem o sobie komplementów ,tylko popatrz na czas postów kiedy były dodane , nie zdarzyłabym się w 1 minutę wylogować, napisać cos z pomarańczki, ponownie zalogować i taki obszerny post wysłać, Wszystko w 1 minute? Chucka Norrisa bym pobila z prędkością chyba

Gość gość
A ja uważam ze autorka ma racje , nie wszyscy życza sobie towarzystwa dzieci , atmosfera jest inna w towarzystwie samych dorosłych .Jeśli do tego dziecko jest niegrzeczne , absorbujące to matka sama powinna abo popracowac nad tym żeby je zmienić albo postarać sie żeby nie przeszkadzało innym .Sama mam syna teraz ma już 13 lat, jesli sama uznałam ze jego obecność będzie krępowac innych to niE zabierałam go na imprezy / grile itp .

Gość gość
Akurat nie jest taka głupia, żeby jej zalezało na takich numerach.

Matko co ja tu czytam,Wy już nie jesteście osobnymi jednostaki tylko nierozerwalnie jesteście połączone z waszymi dziećmi?Druga sprawa ja takiego tyrana też u siebie bym nie chciała a jak by mi spiące dziecko obudził to leciałby razem ze swoja niezaradną życiowo mamusią przez taras na taksówkę.

Gość gość
juz sie nie pograzaj toksyczna :) post po minucie mozna wyslac a kopiuj wklej to nie czarna magia :D ba, mozna wyslac w tej samej chwili z dwoch roznych przegladarek przypisanych do roznych hostow, tez mi nowosc :D

Gość gość
ja mam cztery niebieskie nicki, i? :D

O popatrz, na to bym nie wpadla, no ale widać ty doświadczona jesteś w temacie kopiowania i wysyłania w jednym czasie postosow dopingujących sobie samej A to numer :D

Sama mam 7 letnie dziecko i ja bym sie nie obraziła. Co więcej, czasem moje dziecko nie chce sie z kimś bawic, bo go nie lubi i wyraźnie mowi, że nie chce, żeby by X do niego przychodził, więc nie zapraszamy. Zapraszamy bez dzieci, my siedzimy a moje dziecko śpi i według mnie to jest ok.

Gość gość
raczej mam odwieczny problem z tym ze kafe mi cos za spam uznaje nie wiedziec czemu, mimo ze zadnego spamu nie wrzucam, wiec musze kombinowac a zeby tresci nie stracic to kopiuj wklej idzie w ruch :> no ale rozumiem ze wygladnie ci myslec inaczej, szkoda tylko ze drugi raz unikasz odpowiedzi na pytanie: czemu, skoro dajesz prawo autorce do zapraszania wedle tego jak chce i w imie "ma prawo" nie dajesz prawa szwagierce do zareagowania tak jak sama czuje, tez w imie "ma prawo"?

Gość gość
A moze to dziecko tak sie zachowuje wlasnie dlatego, ze rodzice sie rozwodza, przyszlo do ktorejs w was do glowy? Myslicie, ze dziecko tego nie przezywa? Tez chodze na imprezy wylacznie dla doroslych, chodze na babskie nasiadowki, rowniez bez dzieci, wychodzimy na kolacje z zaprzyjaznionymi parami, gdzie dzieci nie sa zaproszone, ale w zyciu nie zostawilabym dziecka samego, gdybym akurat byla w trakcie rozwodu. Takie dziecko juz sie czuje opuszczone przez jednego z rodzicow, nie chcialabym do tego dolozyc wlasnej cegielki.

Gość gość
A czy ja moge zaprosic kolege ale bez zony bo ona rozwala kazda impreze? Moge? Mam prawo przeciez :P

Mi teraz tez post dluzszy ucielo i dalo tylko polowe wysłać, druga polowe już nie , ale co ma do tego zmiana przeladarki, czy hosta ? to pewnie usterka kafe a nie IE

Gość gość
ta twoja 2latka tez bedzie miala kiedys 7 lat i wtedy zobaczymy czy nie bedzie crazy :) wszystkie 7latki sa *****iwe itd a jak nie sa to cos nie tak. zalosne..

Gość gość
Ale po co ma im przyjsc na mysl, ze dziecko zachowuje sie tak z jakiegos powodu? Przeciez lepiej "gnoja" nie zapraszac, przeciez lepiej w imie "mam prawo", przeciez lepiej postawic szwagierke w patowej sytuacji i dac jej poczuc ze jej dziecko jest gorsze, przeciez lepiej wywpieprzac "taka mamuske przez taras wprost do taxi", przeciez lepiej strofowac cudze dziecko zamiast pogadac z matka o problemie, przeciez one wszystkie sa takie wyemancypowane, one MAJA PRAWO! :) Szkoda, ze dzieciak ani szwagierka nie maja zadnych praw, ze autorke dupa boli ze zachowala sie prostacko i w efekcie szwagierka sie obrazila. I rzeczywiscie szkoda, ze madre sie na tym temacie wypowiadaja, Toksyczna na przyklad, ktora slowem nie wspomniala o tym ze moze wystarczy ze szwagierka pogadac, bo po co, bo autorka MA PRAWO i kropka. Zenujace...

Ja zapraszam nie raz koleżanki BEZ mężów, tak samo jak mój mąż zaprasza nie raz kolegow BEZ zon Oczywiście ,że są takie okazje kiedy przychodzą razem, ale tez mamy spotkania bez zon i bez mezow :) No nie piszcie mi ,ze nigdy nie poszliście do kogoś same bez męża ,czy dziecka ,tylko jak wychodzicie gdzies to zawsze i wszędzie ktoś musi z wami być, bo dla mnie to już jakas ULOMNOSCI wrodzona, czy nerwica

Gość gość
bez mezow? to ja tez zaprosze: 3 bez mezow na babska impreze i 2 z mezami, bo ich toleruje a moj bedzie spal :D super, mam prawo! :D :D :D

Mi osobiście na rękę byłoby by na miejscu autorki ,że LEPIEJ byłoby dla WSZYSTKICH z gości ,aby szwagierka nie pokazałaby się na tym spotkaniu, niż przyszłaby z swoich rozbestwionym syneczkiem ,który zachowuje się jak małpa w buszu robiąca każdemu po kolei na złość