Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MOZNA KUPIC ODZIEZ ALBO BUTY W LIDLU TO JEST JAKIES CHORE

Polecane posty

Gość gość

dzinsy tam to nawet nie przymierzy czlowiek wiec jak ludzie je kupuja??? nie da sie ich przymierzyc a jak sie kupi zle to co wtedy?? jak mozna kupowac taki syf ..to jakosc chinska ..to samo buty....pewnie rozlatuja sie po paru razach....ludzie kupuja w lidlu buty..i odziez a nie zdaja sobie sprawy ze to kiepskie materialy i syf..

Gość gość
jak nie pasują to się wymienia albo oddaje, po to jest paragon

Gość doctorre amorre
wolisz szprycowane chemia warzywa i owoce?

Gość gość
odzież lidl ma dobrą jakościowo akurat:)...materiały wysokogatunkowe,co do butów nie wiem....ja natomiast kupuje w biedronce buty,nie narzekam,ale ja nie kupuje nigdy po 200zł za parę i na nie dmucham na nie tylko kupuje 4-5 par na każdy sezon i noszę aż padną :)Nie zależy mi na jakości,wole mieć asortyment....

Gość gość
nie da sie wymienic spodni w lidlu albo oddac nie pieprzcie

Gość gość
Dla plebsu w sam raz.

Gość gość
Butów nie polecam. Kupione 2 miesiące temu i już się rozlatują.

Gość gość
koszulki/t-shirty z lidla sa 100 razy lepszej jakosci niz z h&m czy innej sieciówki

mam byty róznych dobrych marek ale znajdą sie i te z lidla. np w zeszlym roku kupilam sandały na koturnie i uwazam ze nie jest to syf bo i w te wakacje w nich pochodze. mam tez jedne spodenki dżinsowe i z nimi tez sie nic nie dzialo zlego w dodatku fajnie tylek w nich wygląda.

Gość gość
a ja wczoraj kupiłam w lidlu śliczną sukienkę taką hmm błękitną coś w tym stylu, cudo

Jak nie mozna oddac albo wymienic? w kazdym sklepie mozna wymienic towar lub go oddac ma sie na to chyba 14 dni wiec dlaczego w lidlu mialo by byc inaczej:/

Gość gość
w lidlu mozna oddac i wymieniac! ostatnio oddawałam spodnie!

Gość gość
Lidl ma ra sama odzież i sprzęty co Tchibo. Ceny w Tchibo sami wiecie jakie są. Jakość bardzo dobra.

Ja oddawalam kiedys jakis sprzęt bo nie działał i przyjeli to mysle ze buty i ciuchy tez mozna oddac...

Gość gość
"jak mozna kupowac taki syf ..to jakosc chinska" Buahaha a w sieciówkach powiedz mi nie masz chińskiej jakości? Wszystko jest teraz made in china, więc z czym do ludzi. W sieciówkach też jest syf, wszystko jest tak zrobione żeby szybko się niszczyło, pruło, przecierało i zbiegało, żebys zaraz leciała po nowe...mega niska jakość, ubrania z sieciówek, a już zwłaszcza buty z jakiegoś ccc lub innego daichmana to dopiero syf, buty dosłownie rozlatują się na nogach nawet po miesiącu ://