Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu mnie zranila. boli bardzo

Polecane posty

Gość gość

Byłem z kobietą i mamy razem dziecko rozstslismy się a po dwóch latach się zeslismy byliśmy miesiąc razem. Moja kobieta juz była (denerwowalo mnie to że do swojej rodziny jeździ be zemnie. Do koleżanki (chrzestna naszego dziecka) moja była kobietą idze sama bo ja nie jestem zapraszamy. W niedziele zakupiłem wczasy dla nas zagraniczne a w we wtorek pisze mi ze wyjeżdża do koleżanki na weekend 300km od miejsca zamieszkania (jedzie się po prostu zabawić bo wcześniej już miała taką sytuacją oszukał ze jedzie na szkolenie a pojechała się bawić, ..moja była ma sklonosci do bi ta koleżanka za nią tęskni a. Ja nie pozwolę sobie na takie traktowanie. Co otym sadzicie

Gość gość
.......

Gość Walletuje w akademiku
bo kobiety to zuo, nie wiedziales?

Gość gość
Dajesz sie oszukiwac,robic w rogi,ona to wykorzystuje,ze moze z toba robic co chce i co sie jej podoba.To ty jestes glupi ,nie ona.

Gość gość
No co tu pisac .Masz niska samoocene i ona o tym wie .Bedzie robila wszystko a Ty będziesz sie na to godził z lęku ze znowu odejdzie . Szkoda dziecka . Co to za matka ? Popapraniec nie matka .

Gość Agusia96
Kochany, widocznie jesteś dla niej za dobry :( Niektóre Kobiety są takie, ze jak nie walniesz ręką w stół to nie zrozumieją i beda robic swoje. Nie potrafi Cie docenić. Może postaw jasno granice? Szkoda dziecka