Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w jakim banku najlepiej

Darmowe konto w banku

Polecane posty

Gość w jakim banku najlepiej

Konto Osobiste w Alior Sync, Konto Godne Polecenia w BZ WBK, Proste Konto Osobiste w Meritum Banku, Konto Ulubione w Banku Nordea, Pakiet Standard w Volkswagen Banku i konto dbNET w Deutsche Banku z kartą IQ. W tych bankach są naprawdę (jeszcze) darmowe.

Gość fdfgfd
wiekszosc bankow ma darmowe konta

Gość gość
Według mojej wiedzy, naprawdę darmowe konto bez żadnych haczyków jest tylko w pierwszym banku który wymieniłaś/eś.

Gość gość
Dobra dobra. Ja uważam moje konto w Inteligo też za darmowe. Dla mnie warunek aby wydać 100 zł kartą to nie jest żaden warunek.

Gość onomatop
Tak samo w mBanku, z tym ze 200 zł miesięcznie, każdy z nas łącznie tyle wydaje na codzienne zakupy. Darmowe konto http://zeropozyczka.pl/darmowe_konto/mbank bez opłat za kartę czy wypłaty ze wszystkich bankomatów. Najlepsze

Gość bralet3
To zależy, kto czego oczekuje w banku. Ja założyłem konto w mBank na odbierzkonto.pl, bo w moim miejscu zamieszkania nie ma placówki, a takie rozwiązanie przez neta bardzo mi odpowiada.

Gość gość
Wyobraź sobie, że nie każdy wydaje ileś tam miesięcznie na płatności kartą. Są ludzie, którzy w ogóle tego nie robią, a konto mają bo zostali do tego zmuszeni przez pracodawcę, ZUS czy PUP. I dla takich osób konto w mBanku darmowe nie jest! Prawdziwie darmowe jest wg mojej wiedzy to aliorsyncu właśnie

Gość bank Millenium konto
A co sądzicie na temat konta studenckiego w banku Milleium - konto 360 stopni? http://www.konto-studenckie.pl/millenium.php tutaj jest sporo porad, opinii i ciekawych informacji na jego temat