Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzekaja na psy. a wczoraj w parku dziecko kupe robilo

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj bylam z synem i psem w parku. Po swoim tylko w PARKU sprzatam. Syn poszedl na plac zabaw ja usiadlam z psem. Na lewo odemnie przy drzewie wrzeszczace na ok 3, 5 letnie dziecko robilo kupe (10minut dalej bylo toi toi). Dlaczego gowno zostalo nie sprzatniete? Brudasy jestescie. A gadacie na psy. A sami dzieci jak dzikusy chowacie.

Mojemu dziecku też się kiedyś zdarzyło. Sprzątnęłam do kosza i tyle. Też mi problem.

Gość gość
Tamta nie sprzatnela czytaj. A ja kiedys widzialam jak dziecko nad morzem zrobilo . Matka zobaczyla w wodzie i wpuscila to do wody. Az nie dobrze fujjjj

Toteż piszę przecież, że nie rozumiem jaki można mieć problem ze sprzątnięciem. To nie gryzie.

Gość gość
Autorko założę się,że gdy byłaś dzieckiem matka niejednokrotnie kazała ci się zesrać gdzieś po krzakiem,a teraz robisz zadymę na forum.

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Hej,z tymi drzwiami dobrze zrobiłaś!

Gość gość
Uroczo.

Gość gość
Uroczo

Gość gość
Wiem, ze dobrze zrobiłam z tymi drzwiami. babe upominałam nie wiem ile razy. A nie ma malutkiego yorka tylko coś na kształt owczarka niemieckiego (tyle, ze skundlone to to). Podczas roztopów rzygać mi się chciało jak z klatki wychodziłam + z******ty żółty śnieg :o

Gość gość
Pies madry ,moze i by poszedl do lasku sie wysrac,ale za nim damule zrobia makijaz,wystroja sie to pies juzledwo wytrzymuje na klatce,a co dopiero isc w ustrone miejsce.

Gość gość
jak można tak brzydko mówić na kupuleńkę "g***o":( jesteś bezpłodną piczką:( powinnaś pogratulować mamusi tego dzieciątka, że zrobiło zdrową kupcię:(

Gość hhhhhhhhhhh
jak ta baba z bloku znow nie posprzata to jej zapakuj gowno do torebki, podstaw pod jej drzwi, podpal i zadzwon do drzwi. stary chwyt ale jaki smieszny:-)

Gość gość
Dziecka kupa jest mila w porownania do kupska psa.

Gość gość
ja używam kupki mojego dziecka jako maseczki, wspaniale wygładza

Gość hhhhhhhhhhh
a w ogole to nie pomyslalas autorko o tym ze byc moze to dziecko usrało sie na rzadko i jak ta matka miala to pozbierac? przynajmniej drzewka bede ładnie rosnąc po takim nawozie:-)

Gość gość
ja ostatnio widzialam, jak mamusia rozmawiala przez telefon, a chlopiec, okolo 4-5letni, nasikal na zjezdzalnie, centralnie na ten zjazd ... Psom to jeszcze ujdzie, ale takiemu dziecku, a raczej jego matce?

Gość hhhhhhhhhhh
i co zrobiłas? pogratulowalas czynnosci?

Gość gość
AUTORKO JESTES WALNIETA psy sraja notorycznie wszedzie , a taki przypadek gdzie dziecko zrobi kupe w parku to wyjatkowa sytuacja ;/ jakos nie widzialam by matki masowo pozwalaly dzieciom srac w praku.

Gość gość
jezeli to bylo do mnie, czy pogratulowalam, to nic nie zrobilam, bo tylko przechodzilam obok placu. Gdybym akurat tez tam byla z synem to pewnie kazalabym to poscierac dziecku albo matce ;)

Gość gość
Nasralabym na glowe wam razem z.moim psem.

Gość gość
Jakby to byly moje drzwi to piczo juz bys zycia na osiedlu nie miala :)

Gość gość
Bardzo dobrze zrobila z tymi drzwiami hahaha. Nie wkurzac sie tylko zbierac gowna po psach to i drzwo beda czyste.

Gość gość
Zycia by nie miala jakby mi tak zrobila. Pakowac by sie mogla :) a wasze rozwrzeszczone bachory z wami :) bo gownem bym wysmarowala

Gość gość
Akurat byś wiedziala kto ci tą klamkę gównem wysmarował. Też tak zrobiłam jednej suni. Do tej pory nie wie kto ha ha ha

Gość gość
Smarowac! Popieram.

Gość gość
Ja też jednego poczęstowałam naszpikowaną kiełbaską:) taka dawka powaliłaby nawet ogiera i więcej ****** tłuścioch już nikogo nie ugryzł:D

Gość gość
Zbierac te paskudne kupska po psach,nie wychowance.Cala Polska obsrana jest.

Gość gość
przynajmniej g***o naturalny nawóz, a wasz obsrane foliowe pieluchy roz******lają ekosystem

Ja wręcz rozkoszuję się myślą, że jakiś bachor wpadnie w g***o i mamusia się zorientuje że nie są wyjątkowi a zwyczajni i nie mają większych praw niż pieski i ich właściciele. Tak więc jak idziemy nocą z facetem na spacer a tak lubimy to nie patrzymy co i gdzie... :)