Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzekaja na psy. a wczoraj w parku dziecko kupe robilo

Polecane posty

Gość gość
Nasrac takim na wycieraczke i juz.

Gość gość
Psy i ich brudasy właściciele w*********ć na inną obesraną planetę.Tam jest wasze miejsce,będziecie się tam mogli taplać w goownach waszych kundli do woli

Gość gość
i srajace.

Gość gość
wysmarowanie drzwi to nic:D ja wysmarowalam gowniarzowi z gory rowerek gownem:D Darl jape jak p******* dzien w dzien, rozmowy z rodzicami nic nie pomogly az sie wkurzylam i zadzwonilam do wlasciciela mieszkania i dostali umowe wypowiedzenia:) ale zeby umilic im zycie to rowerek gnojowi posmarowalam a on wsiadl na niego:D

Gość gość
18:50 zacznij pisać książki bo wyobraźnia cię ponosi:O

Gość gość
Te dzieci...

Gość gość
Na uboczu?Chyba kpisz p**do.Goowna leżą wszędzie bo takie dziffffki jak ty mają dwie lewe żeby posprzątać po zasrańcu zapchlonym

Gość syn sąsiadki zjadł g  królicze
Mi kiedyś baby jagi syn psa kopnał i wydarłam buzię na nich. Spotkałam ją potem na placu zabaw. Udałam skruchę,ale jej dziecku w papierku dałam g***o królicze. Ona tego nie widziała co tam jest-myślała że to cukierek. A dziecko? J******e jak matka. I czułam się dobrze. A jak mężowi opowiedziałam to myślałam że nie wyrobi ze śmiechu

Gość gość
Zasrance zapchlone sraja wszedzie gdzie popadnie,klatki ojszczane, paniuski i ich dziecka smierdza kundlem.

Gość gość
19:05 następna mitomanka:O

Smakują waszym dzieciom g królicze? Częstuje.

Ja akurat prawdę piszę. Chcesz kupę królika albo psa łajzo?

Gość gość
Idz pustako lepiej łajno sprzątnąć bo ci ktos drzwi wysmaruje.

Gość co was to interere
Ja tobie buźkę kupą wysmaruję :) Taka ala maseczka dla posranej mamusi :)

Gość gość
dzieki mnie na osiedlu już kilka psiochow żywot swój zakończylo ;) jeden amstaff zdechł od moich kostek po kurczaku (to było specjalnie. Polowalam na niego przez kilka obiadów ;P). Do tego poleciało parę kiełbas ze spreżyną i trutką ;) Nienawidzę psów i ich właścicieli, którzy spuszczają je ze smyczy i jeszcze nie sprzątają gówien ;) Po 3 trupach własciciele juz piesków chetnie nie puszczaja- i dobrze

Gość gość
I tak przypadkiem miałaś w torebce goowno królicze w papierku po cukierku?:O mogłaś wymyślić coś lepszego:O chyba,że lubisz nosić przy sobie goowna,bo po was psiary śmierdzące można się wszystkiego spodziewać

Gość gość
Psiara na spacerze zajada gowna psie,przecież przez ten swoj odór nie czuje cxy to cukierek czy gowno.

Gość co was to interere
Karane jest zatrucie psa . Ciesz się,że na mnie nie wpadłaś. Ciężkie byś życie miała.

Gość gość
Tak. Specjalnie nosiłam w papierku tego dnia. To było na drugi dzień jak mój pies kopa dostał :) Nie chcesz nie wierz. Pilnuj dziecko przed króliczymi kupkami :) Pa

Gość gość
Karane?Chyba karalne poyebusko:D no i co mi zrobisz?:D ta satysfakcja gdy patrzyłam na zdychającego grubasa....ach piękne to było:D

Gość gość
05.04.14 [zgłoś do usunięcia] co was to interere Karane jest zatrucie psa . Ciesz się,że na mnie nie wpadłaś. Ciężkie byś życie miała. x a g***o mogłabys mi zrobic ;) Najpierw to musiałabys udowodnić, ze to ja :D Policja ma w d***e takie sprawy ;)

Gość gość
a! i raz zabiłam psa kopniakiem właśnie, bo do mnie pobiegł ;) to bylo z 10 lat temu- policji powiedziałam, ze bałam się, ze mnie ugryzie i tyle ;)

Gość gość
Ja mam wielkiego psa, matki sie go boja i szczaja ze strachu jak z nim ide. Pies szkolony ale respekt wzbudza. Kupy ma wielkie wiec jednym gownem moge wysmarowac i zjezdzlanie dla bachorow i lawke dla p*****lnietych mamus i jeszcze cos tam do paiskownicy wrzucic. Fajne babki z gowna mojego psa wasze bachory zaszczane sobie robia, hahahahahaha :D

Gość gość
A mogłabym nawet ponieść karę i co z tego?Jeden gnojek z****** mniej na tym świecie:D

Gość gość
A czemu psy są winne? To wina ludzi! Czy pies porzucony w lesie jest winien czy głupi człowiek? Wstydźcie się,że matkami takimi jesteście. Czego uczycie dzieci? Zabijana psów?! P*****lnięte baby!!!

Gość gości
Ludzie, ale wy jesteście p*****lnięte. W dodatku niezła fantazja ponosi niektóre. Smarownie gównem. Już widze jak jedna z drugą bawi się kupą psa albo dziecka. Ja po swoim psie sprzątam i tyle. Jednak widzę, ze nie każdy powienien mieć psa.

Gość gość
Kiedyś twój z****** bękart zrobi taką babkę:D

Gość co was to interere
Dostałabyś po mordzie :) Kupą. Ciesz się,uwierz ciesz się,że mnie nie znasz ladacznico :) Takie szmaciska z daleka widać w blokowiskach,co c***a do d**y szukają :) Więc wiedziałabym,że to Ty :) Ruro. :*

Gość gość
Bachory mozna czestowac cukierkami z olejkiem rycynowym :D Bekart bedzie sral a mamusia bedzie sie kupkami cieszyc. Hahahaha, olejek wstrzykuje sie strzykawka w miekkie cukierki i czestuj****chory :D Mamuski pozwalaja gowniarzom brac cukierki i ciesza sie, ze mi sie ich maly p***bus podoba.A ja juz widze nocke nieprzespana jak p*****lnieta rura lata od gowna do gowna a bachor strzela z d**y gownami :D

Gość gość
Ruro bierz łopatkę,woreczek i z*********j kupska zbierac.