Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzekaja na psy. a wczoraj w parku dziecko kupe robilo

Polecane posty

Gość gość
Przyjęli tylko trucie psów. Reszta to drobiazgi :)

Gość gość
A tej od trucia dzieci i smarowania wozkow kupami kary od 3 ms-c do 7 lat.

Gość gość
No ale co powiedzieli?:D

Gość gość
Durna jesteś jeśli myslisz, ze policja coś z tym zrobi ;P wybacz, ale robisz z siebie kretynkę :D najpierw musieliby udowodnić takiej osobie, że coś takiego zrobiła ;) a śledztwa w takiej sprawie nikt nie będzie prowadził bo to nieopłacalne- więc możesz sobie w d**ę wsadzic te zgłoszenia :D

Gość gość
Nie wiem czemu ktoś podszył się pode mnie. A`propos tego zgłoszenia tych od trującej kiełbasy. Zgłoszenie załatwiłam inaczej i na razie nie musiałam nigdzie iść, więc nie wiem kto napisał i po co, że poszedł na policję. Do zobaczenia truciciele. Kończę, bo nie mam czasu szczekać z Wami...

Gość gość
A tu pewnie każdy ch*j zrobił i myślisz ze to przyjmą ? :D Połowa to z palca wyssane. Chciałabym widzieć jak ktoś wózek kupą smaruje :D haha

Gość gość
Nie wychowane p***y ,schylic sie trzeba i łajno sprzatnąć i po sprawie.Ze w waszych domach nasrane wszedzie po kątach to nie znaczy ze na podworku moze tak byc!

Gość gość
06.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie wiem czemu ktoś podszył się pode mnie. A`propos tego zgłoszenia tych od trującej kiełbasy. Zgłoszenie załatwiłam inaczej i na razie nie musiałam nigdzie iść, więc nie wiem kto napisał i po co, że poszedł na policję. Do zobaczenia truciciele. Kończę, bo nie mam czasu szczekać z Wami... x hahahahahahaha :D załatwiła inaczej xD Nie rozsmieszaj mnie ;) zobaczymy ;) czekam na policję zatem hahahahahahaha :D

Gość gość
O proszę ile tu ludzi sie wypowiada o sprzątaniu kup psich - pewni Ci co psów nie mają bo to im przeszkadza... A Ci co nie mają psa często mają zero kultury a też innych krytykują. Mieszkam w bloku i widzę jak ludziom nie chce się wynosić śmieci do kosza tylko cabas przez okno :/ No ludzie co za problem wychodząc po zakupy zabrać worek ze śmieciami?! potem na parapetach można zobaczyć różne "cuda" i aż sie na wymioty zbiera. Albo wyplute na chodniki gumy do żucia które przylepiają się do butów... Co za problem zawinąć gumę w jakiś papierek i wrzucić do kosza? Już nie mówiąc o obszczanych klatkach, rogach ulic i toaletach publicznych? Nie ważne czy to kupa psia, ludzka czy nie kupa, śmieć lub cokolwiek innego to należałoby posprzątać. Ewolucja jednak po to dała nam rozum żeby go używać :D Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja tez czekam na policje. Szczegolnie, ze wczoraj, na wieczornym spacerze, jedno gowno poszlo do piaskownicy (widzialam jak sie dzisiaj tam wstretne bachory bawily :D) a drugie gowienko (kocie) wysmarowane w wozku takiej jednej szmaty i jej bachora :D Wozka na klatce nie ma, pewnie szoruje dziwa :D

Gość gość
Pies cie nie z........ ze tak szczekasz!

Gość gość
06.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja tez czekam na policje. Szczegolnie, ze wczoraj, na wieczornym spacerze, jedno gowno poszlo do piaskownicy (widzialam jak sie dzisiaj tam wstretne bachory bawily smiech.gif ) a drugie gowienko (kocie) wysmarowane w wozku takiej jednej szmaty i jej bachora smiech.gif Wozka na klatce nie ma, pewnie szoruje dziwa smiech.gif x wysmarowanie komus drzwi gównem, bo nie sprząta po psie? rozumiem! Bo ten ktos zawinił bez dwóch zdan. Ale wysmarować komus wózek, bo ma dziecko? To już jest CHORE! I trzeba to leczyc....

Gość gość
Zbierac kupska j juz!!!

Gość Trex
Też widzę takie zachowanie non stop i to nie tylko w parkach ale i na trawnikach w centrum miasta .. zero wstydu ;-) .. Ludzie po psach sprzątają a "mamuśki" po swoich niesamowicie rozwydrzonych dzieciaczkach już nie za bardzo .. Do tego należy dołożyć porozrzucane na chodnikach pampersy i mamy obraz totalnej "dziczy" całkowicie pozbawionej kultury..

Gość gość
Tak, nie mam psa i TAK przeszkadzaja mi niesprzatniete psie kupy. Co w tym dziwnego ze ktos nie lubi zyc w smrodzie :0 Jak jestescie tacy odpowiedzialni zeby posiadac psa to badzcie odpowiedzialni do konca. Jakby wam pies narobil w domu to tez byscie nie sprzatneli? Przestrzen publiczna czesto ludzie traktuja jako przestrzen niczyja ale wy -wlasciciele psow tez z niej korzystacie i wasze dzieci rowniez. sprzatajcie-bedzie wszystkim przyjemniej.

Gość gość
"wysmarowanie komus drzwi gównem, bo nie sprząta po psie? rozumiem! Bo ten ktos zawinił bez dwóch zdan. Ale wysmarować komus wózek, bo ma dziecko? To już jest CHORE! I trzeba to leczyc...." A teraz dziunia, wez mlotek i stuknij sie w swoj pusty leb. Nie dlatego, ze ma bachora tylko dlatego, ze mimo wielokrotnego zwracania uwagi, ze wozek ma zabrac z klatki ....cisza. Wiec dzisiaj zabrala :D

Gość gość
Kretynce wozek przeszkadza ale gowno juz nie. Z****** c i o t a!

Gość gość
to teraz zaplac za czyszczenie tego wozka. Jesli sie niszczy czyjes rzeczy to jest to wandalizm.

Gość gość
Wlascicielki psow strasznie cuchna,konskim moczem.

Gość gość
16:38 no tak, przeszkadzał ci jej wózek bo jestes bezpłodną, nic niewarta kobietą ;) Na klatce kazdy moze sobie postawic co mu sie podoba o ile zostawi odpowiednio duzo miejsca do przejścia. Tępa bezpłodna zdzira, która piesia sobie na pocieszenie kupiła :D

Gość gość
Parę słów do Pani, która przyznała się do trucia psów i jeszcze ma z tego niesamowity ubaw .. Droga nieuświadomiona prawnie kobieto (przynajmniej na razie) . Tak się dla ciebie nieszczęśliwie składa, że wszedłem na to forum i przeczytałem twój post .. a ponieważ jestem prokuratorem rejonowym w jednym z większym miast południowej Polski nie mogę a co najważniejsze nie chcę przejść obojętnie wobec tak jawnie deklarowanego złamania obowiązującego na terenie Polski prawa .. Może tego Pani nie wie ale to do czego się Pani na tym forum przyznała jest przestępstwem wynikającym ze złamania Ustawy o Ochronie Zwierząt i podlega surowej karze (włącznie z bezwzględną karą więzienia).. W dniu jutrzejszym postaram się aby został ustalony nr IP Pani komputera i obiecuję Pani, że jeszcze w tym tygodniu zostanie Pani poproszona przez policję o złożenie wyjaśnień w tej sprawie .. Jeśli się zaś okażę, że w miejscu Pani zamieszkania były zgłoszone przypadki, które Pani tu opisywała (tj. przypadki otrucia psów) to będzie Pani miała na prawdę spore problemy .. Pozdrawiam..

Gość gość
Prokurator Rejonowy na damskim kafe o ciazach,pieluszkach i kupkach :) :) :)

Gość gość
;) ;)

Gość gość
różne osoby tutaj zaglądają nie tylko takie nieuki jak ty trucicielko, może ma żonę w ciąży? w każdym razie mam nadzieję że zostaniesz surowo ukarana zresztą znam już takie przypadki więc jest to całkiem realne :)

Gość gość
Hej, pindo licz sie ze slowami ja pisalam wyzej i nie jestem jakas trucicielka ,pustaku.

Gość gość
A co przeszkadza ci to? .. Mam trochę czasu i tak się złożyło, że postanowiłem zajrzeć (zawsze człowiek może się czegoś nowego dowiedzieć) .. I jeśli ktoś myśli, że są to tylko żarty lub jakieś wygłupy z mojej strony .. to bardzo się myli .. Prawo to prawo .. Każdy kto je świadomie łamie zasługuje aby ponieść tego konsekwencje .. Osobiście dopilnuję aby w stosunku do osoby, która deklarowała na tym forum iż dopuszczała się czynów zabronionych zostały przedsięwzięte odpowiednie środki prawne..

Gość gość
Prawdziwy pustak,myśli że każdy gość to truciciel.

Gość gość
Proroku a paniusie ktore zniszcza mienie psim gownem i nie sprzataja po sraluchach tez zamierzasz zglosic? Czy tylko trucie kundli?

Gość gość
Nie,nie przeszkadza ,wrecz przeciwnie prosze sie zajac sprawa trucia psow, sprawa cukierkow z zawartoscia psiej kupy i smarowania wozkow kupa. :)

Gość gość
Aha,tym juz sie prokur nie zajmie.l :/