Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzekaja na psy. a wczoraj w parku dziecko kupe robilo

Polecane posty

Gość co was to interere
Po co mam zbierać łopatą? Jak Twoje dziecko zbierze ręką ;)

Gość gość
I uwielbiam wydawac mojemu psu komende po ktorej jezy sierc, szczerzy kly ale do ataku nie pojdzie :D Bachory sraja w gacie ze strachu a ich matki szczaja. I s********ja z ryczacym bachorem. Pies spokojnie idzie przy nodze, siersc zjezona, kly na wierzchu :D Ubaw z bekartow i ich matek po pachy :D

Gość co was to interere
Potem na facebooka wrzucają,,moje maleństwo ma rozwlonienie'' :D Bo weźmie cukierasa od cioci co ma pieska :)

Gość gość
To bierz w ryj odrazu,psiaro.

Gość gość
Led dzifffko zamknij ryja,bo wiadomo,że to ty tu szczekasz

Gość gość
wszyscy jesteście lekko szurnięci. Też mi powód i temat do takiej nienawiści. Idę stąd na inną stronkę.

Gość co was to interere
Jak twoje dziecko pierwsze weźmie i powie pycha :) Tak żeś nauczyłaś \ tak też i masz :) Trzeba potrafić wychować dziecko . Idę niedługo z psem,niech robi kupsko,żeby dzieci miały frajdę a matki się prześcigały które dziecko w większą kupę wlazło :)

Gość gość
Karma wróciła ale do kundla,który gryzł bezkarnie wszystkich:D:D

Gość gość
Tak tak tak ....pogadaj sobie jeszcze psia kretynko:D zjadłaś już dziś kupkę pesiunia swego?:D

Gość gość
Piszę do osoby, która truje psy. Powiem ci co zrobię. Jestem prawnikiem. Doniosę na Ciebie, dopilnuję, żeby cię znaleźli i ukarali. I dobrze napisał ci ktoś, że taka karma do ciebie wróci, też kiedyś zjesz sprężynę. A z resztą po twoich wpisach widać, że i tak cię życie pokarało. Założę się, że nie masz do kogo w realu buzi otworzyć

Pisząc ogólnie, bo odnosząc się konkretnie do twojej osoby to jesteś o kilka poziomów niżej niż pies zarówno intelektualnie jak i duchowo... żałosna jesteś do bólu.

Gość gość
Nox srocz idz z smierdziuchem na spacer bo wyje na cala klatk.Nie zapomnij o przyborach,a zapomnislam geba ci wystarcxy

Gość co was to interere
Jak dzisiejszy raport? której dziecko wlazło w większą kupę? Sąsiadki,siostry,czy wasze? :D Teraz to nawet w parkach na złość nie będę sprzątać :)

Gość gość
19:44 zaimponowałaś mi:D:D idź jeszcze dziś żeby się nie przedawniło:D:D

Jej ip jest do ustalenia, wystarczy zgłosić a posty nawet skasowane zostają w archiwum. Internet wcale nie jest anonimowy, a ona nie pozostanie bezkarna i finał.

Gość gość
Przez takie szmaty leniwe cały park śmierdzi goownami.Już widzę jaki macie smród w chacie

Gość gość
Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż imponowanie takiej samotnej, pustej i szurniętej babie jak ty. Odważna jesteś tylko jak się chowasz za komputerem. Myślę, że chłop cię zdradza, koleżanki ci tyłek obrabiają i ciągle jesteś na wszystkich wkurzona. Dlatego taką radość sprawia ci wyrządzanie krzywdy innym. Nie fatyguje się odpisywaniem.

Gość gość
Nox napisz do admina i na pewno dostaniesz IP kretynko zaśmierdziała psimi odchodami:D

Gość To jest karalne
Witam. Myślałam, że dyskusja ma bardziej kulturalny charakter. Po przeczytaniu kilku stron,chciałam powiadomić Drogie Panie,że tego tak też nie zostawię. W policji pracuję mój mąż. I tak też postaram się aby odpowiednie Panie za trucie psów odpowiedziały za to. Rozumiem wasze oburzenie. Ale pies nie jest niczemu winny. Policja jak tylko może wkleja mandaty właścicielom czworonogów za nie posprzątanie w miejscu publicznym. Ale trucie to jest przestępstwo(dla nie wierzących,zapraszam do zapoznania się z prawem). Dopilnuję,aby to tak nie zostało nie ruszone. A już zajmowałam się jedną tutaj sprawą zaniedbanego dziecka. Z poważaniem Maria S.

Gość gość
Nie zapomnij donieść na tą,która dała dzieciakowi g***o królicze bo przecież mogła go otruć a to też karalne:D:D

Gość gość
Dawaj do mnie pana dzielnicowego:D

Gość gość
I masz za swoje trucicielko. Srasz w majty? Z cukierkami z gównem nie wierzyłam i z resztą ale w trucie tak. Dobrze że ktoś się tym zajmie!

Zgorzkniałej babie przeszkadzają psiaki, bo takie psiaki są o wiele szczęśliwsze niż to zgorzkniałe, samotne babsko które tylko patrzy jak komuś życie złamać.

Gość gość
Ustalmy ip nox niech plalci zalegle mandaty za nie sprzatniecie psich odchodow

Gość gość
Srasz w majty?:D Nie,ale za to sikam ze smiechu i czekam na pana policjanta:D już ja się nim zajmę....:D

Gość gość
Wpadl mi do glowy doskonaly pomysl. Te szurniete matki wciaz zostawiaja wozki na klatkach schodowych. Juz wiem co zrobie :D Wloze i wysmaruje gownem te wozki. Szybko znikna, jestem pewna :D Hahahahaha, dzieki mamuski za doskonaly pomysl.

Gość gość
Szybciej niż wózki z klatek będą znikać podtrute pieski:D

Gość gość
Ludzie sprzatajcie kupska!!!